Top 5 corredors de valors del Regne Unit

Amb una àmplia gamma de corredors per triar, mai no ha estat tan fàcil començar a negociar amb accions. Si esteu negociant al Regne Unit, també hi ha una excel·lent selecció de corredors de valors.

Aquí analitzarem de prop els cinc principals corredors de valors del Regne Unit perquè pugueu començar a negociar si sou nous a la indústria o això també pot ser ideal si sou un comerciant amb més experiència. A més, també cobrirem alguns punts importants que hauríeu de tenir en compte a l’hora d’escollir el vostre agent.

Coses a pensar abans de començar a negociar

Abans de començar a operar, és important fer una diligència deguda en àrees clau, fins i tot amb els millors corredors. A continuació, es detallen alguns dels punts clau més importants que heu de tenir en compte abans de decidir-vos per un intermediari:

Tarifes i comissions: La majoria dels corredors de valors ofereixen molt bé oferir operacions sense comissions i costos i comissions molt baixos. Això és cosa que cal vigilar i investigar abans de registrar-se.

Funcions del corredor i plataforma de negociació: Si sou un comerciant nou, voldreu una plataforma comercial que sigui fàcil d’utilitzar i entendre. Si teniu més experiència, és possible que vulgueu obtenir gràfics, eines i indicadors més en profunditat juntament amb una gamma més àmplia d’actius.

Estil de negociació: Ara hi ha moltes maneres de negociar accions. Això pot significar un enfocament més pràctic amb la possibilitat d’invertir en ETF i productes similars de tipus cistella, o una experiència de negociació completament automatitzada. Segur que hi haurà un corredor que s’adapti al vostre estil de negociació.

Fineco

Fineco és un banc italià fundat el 1999 i ofereix serveis de negociació en línia des del 2004. També estan cotitzats públicament a Itàlia i regulats al Regne Unit per la FCA, cosa que els converteix en un corredor de valors molt transparent i fiable. Actualment només ofereixen servei a comerciants italians i britànics i trobareu tarifes de negociació molt baixes, una àmplia gamma d’actius i una plataforma comercial fàcil d’utilitzar..

Aquí podeu canviar una àmplia varietat d’actius, inclosos més de 5.000 accions i ETF de les principals borses dels Estats Units, el Regne Unit i Europa. També hi ha disponibles fons d’inversió, bons, opcions, futurs i alguns CFD d’accions.

També trobareu plataformes de negociació basades en web i mòbils, molt intuïtives i fàcils d’utilitzar que, tot i no ser personalitzables, ofereixen una experiència de negociació global positiva. El broker també proporciona una excel·lent profunditat d’eines d’investigació que inclouen dades fonamentals extenses sobre cada actiu i recomanacions comercials.

Costos comercials: Per als comerciants del Regne Unit, hi ha una comissió fixa fixa de 3,95 dòlars per comissió. Altres comissions d’actius generalment es divideixen en nivells mitjançant un sistema basat en volum que us pot beneficiar com més comercieu. Les comissions no comercials són molt baixes, sense comissions d’inactivitat, dipòsit o retirada.

Per obtenir més informació, podeu dirigir-vos directament a Fineco per obrir el vostre compte.

Degiro


Degiro és un corredor en línia guardonat dels Països Baixos que existeix des del 2008 i està regulat per la FCA al Regne Unit. Sense cap dipòsit mínim requerit i alguns dels costos comercials més baixos de la indústria, és clar veure com aquest corredor s’ha convertit en una opció popular al Regne Unit i Europa.

La plataforma de negociació aquí està disponible tant en línia com en mòbil, amb una excel·lent funcionalitat i molt fàcil d’utilitzar per als nous operadors. La plataforma mòbil també està molt ben dissenyada i no li falten cap de les funcions i capacitat de la plataforma basada en web, tot i que només tenen una personalització limitada i poden resultar una mica lleugers per als comerciants més avançats..

De nou, Degiro ofereix més de 5.000 actius per negociar amb accions disponibles a les principals borses dels Estats Units i Europa. També podeu canviar una bona selecció d’ETF, fons d’inversió, opcions, bons i mercats de futurs en funció del nivell del vostre compte..

Costos comercials: Un dels corredors de valors en línia de menor cost disponible. Intercanvieu accions dels EUA des de 0,004 dòlars per acció més una comissió de 0,50 €. Les accions del Regne Unit i de la UE es poden negociar per diferents taxes des de 2 fins a 10 € més un percentatge molt reduït en funció de l’intercanvi. També no trobareu cap comissió d’inactivitat ni cap comissió per dipòsits i retirades.

Cap directament cap a Degiro per fer una ullada i obrir el vostre compte.

Inversor interactiu

Inversor interactiu és un altre corredor de valors de llarga data que ofereix una àmplia gamma de serveis al Regne Unit, on estan ben regulats per la FCA per obtenir l’experiència més fiable. El broker es va fundar el 1995 i des de llavors ha estat una opció popular.

L’oferta d’actius d’aquest corredor és lleugerament més restringida que alguns altres, tot i que encara podeu negociar accions, ETF, bons i fons d’inversió amb prop de 2.000 actius per triar entre les principals borses de tot el món..

També trobareu una plataforma de comerç fàcil d’utilitzar que està disponible tant a la web com a la mòbil. El procés d’obertura del compte aquí també és extremadament convenient i el corredor funciona molt bé en donar suport a diverses monedes base, tot i que el procés de retirada d’alguns pot ser llarg. Es faciliten els dipòsits de dèbit i targeta de crèdit, però haureu d’utilitzar una transferència bancària per fer una retirada.

Costos comercials: Interactive Investor té una quota mensual fixa que cobra des de 9,99 GBP fins a 19,99 GBP mensuals en funció del tipus de compte. La comissió de negociació sol ser de 3,99 GBP a 7,99 GBP segons l’actiu, mentre que s’aplica una comissió de 15 GBP per les retirades urgents que poden arribar el mateix dia. Els dipòsits són gratuïts.

Per obtenir més detalls, podeu veure el fitxer Inversor interactiu lloc web directament.

Hargreaves Lansdown

Hargreaves Lansdown és un dels corredors de valors més respectats al Regne Unit. També són una de les més antigues que hi ha hagut des del 1981. Estan ben regulades per la FCA i continuen essent competitius en general en matèria de costos i comissions que han evolucionat molt bé la seva oferta al llarg dels anys, tot i que només els comerciants britànics poden obrir el seu compte completament en línia.

Un cop configurat, trobareu una bona gamma d’actius totals amb més de 2.000 disponibles per a la negociació, incloses moltes accions de tot el món, ETF, fons d’inversió i bons. Atès que el corredor encara conserva alguns aspectes d’un corredor de valors tradicional, també podeu optar per gestionar la vostra cartera per un dels seus propis professionals, tot i que el dipòsit mínim per a aquest tipus de compte és de 1.000 GBP en comparació amb cap dipòsit mínim amb un compte d’inversió estàndard. Un dels molts tipus de comptes disponibles també és un compte ISA que permet una certa inversió lliure d’impostos.

A part de les apostes per distribució i el comerç de CFD, utilitzeu la plataforma de negociació pròpia de Hargreaves al mòbil i com a plataforma basada en web, que també és molt fàcil d’utilitzar i és fàcil de navegar per obtenir una bona experiència comercial. El broker també proporciona una bona profunditat de contingut educatiu.

Costos comercials: Les tarifes oscil·len entre els 5,95 i els 11,95 lliures esterlines per a operacions d’estoc segons el volum. Les comissions dels fons d’inversió també són baixes mentre no hi ha comissions de dipòsit, retirada o inactivitat.

Per obtenir més informació sobre aquest corredor o per obrir un compte, podeu veure el Hargreaves Lansdown lloc web.

Interactive Brokers UK

Corredors interactius és un dels grans noms del comerç d’accions en línia a tot el món. També són un dels noms més fiables de la indústria que ofereixen serveis des del 1978. El seu funcionament al Regne Unit està ben regulat per la FCA i podeu esperar que la mateixa gran qualitat estigui disponible aquí.

En total s’ofereixen més de 10.000 actius per negociar com a accions, ETF, bons, fons d’inversió i molt més per als operadors del Regne Unit. També s’ofereixen apostes generalitzades als comerciants del Regne Unit per diversos actius. També tindreu accés a la plataforma de comerç TWS d’última generació d’Interactive Brokers, que és una de les més completes en el comerç pel que fa a la profunditat de les eines d’investigació, alhora que és extremadament fàcil d’utilitzar..

A IB, fins i tot com a comerciant del Regne Unit, també podreu accedir a la seva excel·lent gamma de contingut educatiu, inclosos articles, tutorials i seminaris web, especialment centrats en les diferents àrees de l’oferta dels corredors..

Costos comercials: Es pot triar un preu fix o per nivells amb IB UK. Amb preus fixats per nivells, la tarifa comença a partir del 0,05% del valor comercial amb un mínim d’1 GBP. Amb el sistema fix, es cobren 6 lliures per operació fins a 50.000 lliures i 6 + + 0,05% per sobre d’aquest import. Hi ha una sèrie de tarifes d’inactivitat que van des de 3 dòlars mensuals per a menors de 25 anys fins a 20 dòlars mensuals que es guanyen comissions inferiors a 20 dòlars.

Dirigeix-te a Interactive Brokers UK si voleu obrir un compte i començar a negociar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map