Què són les accions fraccionades?

La compra d’accions fraccionàries és cada vegada més habitual ja que un nombre creixent de nous operadors volen participar en el comerç de valors. Per tant, què són exactament les accions fraccionades, per què us poden resultar beneficiosos i com podeu comprar i participar en el comerç d’accions fraccionàries??

Això és exactament el que veurem aquí per ajudar-vos a comprendre exactament què podeu esperar de la negociació d’aquest tipus d’actius.

Conceptes bàsics de les accions fraccionàries

Com el seu nom indica, una acció fraccionada és una quantitat inferior a una acció sencera en una empresa en la qual voleu invertir. Això vol dir que podeu comprar un percentatge d’una acció en funció de la quantitat de diners que tingueu disponible..

Aquest tipus d’oportunitats i el comerç d’accions fraccionades augmenta en popularitat a mesura que hi ha més gent que participa en el comerç d’accions, sobretot per primera vegada. La possibilitat de comprar una peça d’una empresa determinada que pot ser inferior a tota una acció pot comportar una sèrie de beneficis en funció dels vostres objectius comercials..

Allà on tradicionalment les accions fraccionades eren rares i només es creaven en situacions com fusions i adquisicions, es converteixen en un tipus d’actiu cada vegada més popular que ofereixen diversos corredors de valors en línia amb freqüència amb negociació sense comissions i altres avantatges..

Avantatges del comerç fraccionari d’accions

Aquest tipus de negociació comporta diversos avantatges que el converteixen en una opció ideal per a molts. Aquests són alguns dels motius pels quals molts operadors s’interessen més pel comerç en línia d’accions fraccionades i per què aquest tipus de negociació pot continuar creixent en termes d’atractiu..

Fer que el comerç de valors sigui més assequible

Algunes de les accions de les empreses més populars per als inversors, sobretot quan es tracta de grans noms tecnològics com Amazon, Google i molt més, poden tenir preus molt alts per una sola acció. Aquests preus que sovint poden superar els 3.000 dòlars per una sola acció poden encarir molt la creació d’una cartera d’accions.

Tenir la capacitat de comprar accions fraccionades pot reduir considerablement aquest cost des del primer moment. Per exemple, comprar una acció única sencera a Amazon en el moment d’escriure això us costaria 3256 dòlars. Les accions fraccionàries volen dir que encara podríeu posseir una fracció d’aquest percentatge, per exemple 1 / 10è, per 325 dòlars molt més assequibles.

Bàsicament, les accions fraccionades us obren la porta a que tingueu totes les accions de la vostra empresa preferida, però que es mantinguin dins del vostre pressupost.

Ajudar a diversificar les carteres

Les accions fraccionades no només us permeten accionar les vostres accions preferides, independentment del preu, sinó que també signifiquen que podeu crear una cartera diversificada segons els vostres mitjans..


Si és possible que hagueu hagut d’assignar una part important del vostre pressupost global a un valor determinat si tenia un preu més elevat, amb accions fraccionades podeu mantenir el saldo de la vostra cartera escalant adequadament la vostra inversió segons el valor en dòlars de determinades accions..

Ja no haureu de construir la vostra cartera al voltant d’un parell d’accions individuals molt cares, sinó que podeu assignar una quantitat fixa per a cada empresa en la qual vulgueu invertir i deixar que el comerç fraccionari es faci càrrec dels imports reals d’accions que pugueu adquirir per a això. pressupost.

Maximització de la utilització del capital

Amb els corredors que no ofereixen el comerç d’accions fraccionades, pot ser que sigui bastant habitual trobar fons “restants” més petits que no es puguin assignar a una acció determinada, ja que potser no n’hi ha prou amb comprar una acció única..

Això ja no ha de ser un problema amb les accions fraccionades. En lloc de no invertir aquests fons sobrants, es poden assignar a les accions escollides per a la compra d’una fracció superior o a un altre acció que trieu..

Qui negocia accions fraccionades?

Qualsevol persona pot negociar accions fraccionades sempre que el vostre corredor li ofereixi la seva negociació. Els avantatges esmentats anteriorment també es poden aplicar a qualsevol operador a tots els nivells independentment del vostre pressupost, tot i que hi ha un parell de tipus de comerciants per als quals les accions fraccionades són ideals.

Si no coneixeu el comerç, aquest tipus de negociació és la manera perfecta d’implicar-vos en el comerç d’accions de les vostres empreses preferides, alhora que gestioneu el vostre risc. Començar amb quantitats més petites de capital és recomanable quan sou un nou comerciant i us ofereix l’oportunitat perfecta d’aprendre més sobre el comerç i el mercat de valors, tot i que teniu una part de les vostres accions preferides..

Treballar amb un pressupost més reduït com a comerciant ocasional significa que les accions fraccionades també poden ser l’ajust perfecte per a vosaltres. Un cop més, el model encara us permet posseir les vostres accions preferides de la companyia amb tots els avantatges que aporta, i fins i tot tenir una cartera ben diversificada. Tot mantenint-se dins dels límits financers.

On comprar accions fraccionades

Com s’ha esmentat, les accions fraccionades s’estan convertint ràpidament en la tendència de mercat actual. Això significa que podeu trobar-los oferts per diversos corredors. Tot i que és important fer la vostra diligència deguda abans d’optar per un corredor pel que fa a les comissions i les condicions comercials, hi ha un parell que es distingeix de la multitud.

Public.com és un jugador relativament nou, però molt ben regulat i de confiança en el sector. Ofereixen centenars d’accions i ETF principals perquè pugueu operar sense cap comissió a través de la seva aplicació mòbil propietària que també incorpora moltes funcions de negociació social fantàstiques..

Finances M1 és un altre gran servei que podeu utilitzar per iniciar-vos en el comerç fraccionat i molt més, incloent-hi un servei de banca digital i la possibilitat de demanar préstecs contra la vostra cartera d’accions fraccionades a preus molt competitius.

A tots dos corredors els agrada molts del sector quan es tracta d’accions fraccionades ofereixen operacions sense comissions i, en gran part, sense comissions. Això reforça els avantatges clau d’aquest tipus de negociació, ja que és accessible, flexible i molt assequible.

Per obtenir més informació sobre aquests corredors, el comerç d’accions fraccionades i la manera de fer les vostres operacions, no dubteu a consultar la nostra guia sobre com comprar accions fraccionàries.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map