Com comprar accions fraccionades

Actualment, les accions fraccionàries són cada vegada més populars entre els comerciants. Hi ha hagut un enorme creixement en el sector i el nombre de corredors que ofereixen l’oportunitat de comprar accions fraccionades.

Hi ha diverses situacions en què és possible que beneficiïn la compra d’aquest tipus d’accions fraccionades, ja sigui un comerciant nou o experimentat.

Aquí analitzarem de prop què esperar exactament i oferirem un recorregut complet sobre com comprar accions fraccionades amb alguns dels millors corredors.

Què són les accions fraccionàries?

Una acció fraccionària és, senzillament, una quantitat inferior a una acció d’una empresa concreta. Tradicionalment, no hauria estat possible comprar aquesta quantitat d’accions en una empresa, ja que els corredors només van facilitar la compra d’accions en unitats d’1 o més. L’única excepció hauria estat en fusions i adquisicions en què les empreses arriben a acords que podrien incloure fraccions d’accions.

Actualment, però, el comerç d’accions fraccionades és còmode i ràpid. En lloc d’haver de fer les vostres compres d’accions en funció del valor unitari de les accions, ara podeu comprar la quantitat o la quantitat d’accions que vulgueu en funció de l’import en dòlars que hàgiu de gastar.

Com comprar accions fraccionades

Actualment, hi ha molts corredors de comerç de valors en línia que us ofereixen la possibilitat de comprar accions fraccionades. Aquests inclouen alguns actors importants que estan fent moltes coses per innovar dins del sector. Aquí veurem, pas a pas, com podeu començar a negociar accions fraccionades amb dos dels serveis més populars de la indústria, Finances M1, i Public.com.

Comerç amb M1 Finance

Com comprar accions fraccionades

Finances M1 existeix des del 2015 i ara és una de les maneres més populars d’invertir en accions fraccionàries. Són extremadament ben regulats i fiables, amb una plataforma intuitiva i fàcil d’utilitzar per al comerç i una sèrie de funcions altament innovadores que s’assemblen a un assessor de robo híbrid, que us permeten desbloquejar el patrimoni de la vostra cartera mitjançant la seva funció de préstec i molt més. . Com començar i fer una operació és tan senzill com aquests passos:

  1. Comenceu el procés de finançament en tres passos dirigint-vos a M1 Finance pàgina d’inscripció per registrar-se al corredor. Aquí només necessiteu un parell de detalls bàsics com la vostra adreça de correu electrònic i número de telèfon que podeu verificar.
  2. Rebràs un missatge de text o una trucada per verificar la teva identitat a través del número de telèfon que has introduït i també hauràs d’introduir alguna informació més personal. Un cop completat això, podreu finançar el vostre compte i fer un ingrés mitjançant els mètodes que ofereixen.
  3. Podeu invertir en accions individuals i ETF amb M1, però el concepte bàsic es basa en la inversió “Pies”. Podeu obtenir més informació sobre aquests aspectes a la nostra revisió completa de M1 Finance. Tanmateix, el vostre objectiu serà triar entre els pastissos seleccionats de M1 Finance o crear-ne de propis. Podeu utilitzar la còmoda barra de cerca de la plataforma M1 per cercar i seleccionar les vostres accions i ETF preferits per afegir si decidiu personalitzar-les..
  4. A continuació, haureu de triar el pes de cada brou dins del vostre pastís. És la quantitat que s’assignarà a aquest valor concret o ETF i s’estableix com a predeterminat, tot i que podeu canviar-ho fàcilment. Recordeu que, amb la negociació d’accions fraccionades, tot s’assignarà en funció de l’import del dòlar nord-americà al vostre saldo.

Com comprar accions fraccionades

L’últim pas per comprar amb Finances M1 és executar realment les operacions, però atès que el sistema ho fa automàticament, no podeu decidir el temps d’execució exacte de les vostres compres. En lloc d’això, s’assignen dins d’una finestra comercial que es fa diàriament entre les 10.00 i el tancament del mercat.

Comerç amb Public.com


Públic és una oferta relativament nova pel que fa al comerç d’accions fraccionades, però hi ha realment un servei basat en aplicacions realment enlairat en els darrers dotze mesos. Ofereixen serveis de negociació totalment gratuïts i sense comissions amb una gran quantitat de funcions de negociació social i de còpia incrustades a l’aplicació per obtenir una experiència d’usuari que al final és molt senzilla i fàcil de començar.

Com comprar accions fraccionades

  1. El vostre primer pas amb Public serà descarregar l’aplicació. Està disponible tant per a iOS com per a Android i podeu introduir el vostre número de telèfon a Pàgina d’inici de Public.com per obtenir un enllaç de baixada immediatament.
  2. Un cop hàgiu descarregat l’aplicació, només cal que completeu el procés d’inscripció pas a pas tal com s’indica a les indicacions en pantalla. Això es pot fer tan aviat com uns minuts i podeu fer el vostre ingrés, tot i que pot trigar uns quants dies a processar-se en funció del mètode que trieu. Per obtenir més informació sobre els mètodes de dipòsit públic i molt més, no dubteu a consultar la nostra revisió pública completa.
  3. Un cop finançat, tot es controla a la vostra aplicació pública. Això significa fer operacions, accedir a notícies, gràfics i a tota la vessant social de la plataforma, inclòs el servei de missatgeria per comunicar-se amb altres comerciants. A continuació, podeu navegar fàcilment per l’aplicació, on trobareu una selecció de carteres temàtiques seleccionades on podeu navegar i invertir-hi, o bé les accions i ETF individuals que podeu comprar.
  4. Comprar accions o ETF a través de l’aplicació és tan senzill com fer clic al botó de compra, triar l’import (el públic es refereix a les accions fraccionades com a “llesques”) i executar l’operació. L’import que comprareu s’afegirà a la vostra cartera de Public.com, que també es podrà veure a través de l’aplicació.

Com comprar accions fraccionades

Amb Públic, si decidiu fer un dipòsit i no assigneu tots aquests fons dipositats a cap acció o ETF, els diners es mantindran al vostre saldo de caixa i acumularan un interès del 2,5% mentre hi sigui.

Pensaments finals

Començar a negociar accions en línia mai ha estat tan fàcil com ara amb l’aparició d’accions fraccionades i la presència de serveis tan fàcils d’utilitzar que poden proporcionar des de negociació fiable fins a reinversió automàtica i una infraestructura d’aprenentatge continuada..

Obriu els vostres comptes comercials avui a Finances M1 o bé Public.com o consulteu més dels nostres millors corredors de valors.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map