Què és un Bitcoin IRA?

Explorarem què és un Bitcoin IRA, quins beneficis proporciona als inversors i on registrar-se.

Què és Bitcoin?

Bitcoin (BTC) és una de les innovacions més emocionants per entrar a la indústria financera en els darrers 100 anys. La primera moneda virtual del món que no pertany a cap persona, govern o entitat. Bitcoin és controlat per la gent, a través de la seva xarxa minera, coneguda com a prova de treball.

Prova de treball permet que qualsevol persona del món pugui utilitzar el seu ordinador per protegir la xarxa Bitcoin i ser recompensada amb pagaments en Bitcoin. Des dels seus inicis el 2009, Bitcoin s’ha convertit en un nom conegut de la indústria financera.

Qui inverteix en Bitcoin?

Tot i que el 2020 les empreses de Fortune 500 com Microstrategy compren Bitcoin per a les reserves de tresoreria de la seva empresa, les notícies del 2021 han estat encara més grans. Al febrer de 2021, Tesla va anunciar que posava més del 10% de la seva tresoreria, representant més de 1,5 mil milions de dòlars a Bitcoin.

A més de les grans corporacions mundials, alguns dels majors inversors individuals del món també han demostrat afavorir Bitcoin com a part de la seva cartera. Paul Tudor Jones va anunciar el 2020 que creia que els actius digitals eren increïblement infravalorats i els comparava amb l’or. És probable que els actius alternatius i les inversions alternatives continuïn sent una història important al llarg del 2020.

Com es pot comprar Bitcoin?

Bitcoin està disponible a moltes borses de tot el món, entre elles Binance, Kraken, Paybis, iTrustCapital i altres. La principal diferència amb els actius digitals en comparació amb les accions i els bons és que els mercats es negocien 24/7 i mai no tanquen. Això vol dir que els inversors poden comprar o vendre en qualsevol moment, sense haver de preocupar-se per l’hora del dia. Aquesta liquiditat instantània ha fet que Bitcoin i altres monedes digitals es converteixin en un dels favorits tant dels inversors com dels comerciants.

Posar Bitcoin al vostre IRA / 401k.

Tot i que històricament els inversors nord-americans només han tingut accés a accions i bons dins dels seus comptes de jubilació, ha sorgit una nova indústria amb el nom de Bitcoin IRA o Crypto IRA. Es tracta de plataformes IRA autodirigides que permeten als clients invertir en Bitcoin, Ethereum i altres actius digitals, tot mantenint els avantatges fiscals i la flexibilitat dels seus comptes de jubilació. Aquesta plataforma permet tant els comptes IRA tradicionals com els comptes Roth IRA, dissenyats específicament per a inversions a llarg termini.

Com avaluar una empresa Bitcoin IRA / Crypto IRA.

Si voleu invertir part del vostre compte de jubilació en un Bitcoin IRA, és important avaluar els cinc factors següents.

Tarifes

La indústria Crypto IRA ha estat afectada per empreses que cobren comissions increïblement altes a causa d’agents de vendes encarregats i de molts tràmits manuals. Tot i que Crypto IRA pot produir inversions lliures d’impostos, encara és important tenir en compte les comissions. Afortunadament, a les empreses tecnològiques de nova generació els agrada iTrustCapital han arribat que ofereixen tarifes increïblement baixes.

Negociació 24/7

Com es va esmentar anteriorment, els actius digitals i Bitcoin es poden negociar 24/7 en temps real. És important no només assegurar-se que l’empresa Crypto IRA que trieu tingui operacions les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, sinó que els seus negocis també s’estableixin ràpidament. Empreses com Bitcoin IRA tenen períodes comercials que s’estableixen al voltant de 2 a 4 dies laborals, mentre que iTrustCapital resol els oficis en pocs minuts.

Emmagatzematge, seguretat i assegurances institucionals

El més important a tenir en compte a l’hora d’invertir en Bitcoin i altres actius digitals és la seguretat i l’assegurança que ofereixen les empreses. Tot i que l’emmagatzematge de Bitcoin solia ser increïblement difícil, hi ha molts custodis institucionals a gran escala dissenyats per protegir els actius. Empreses com Curv ofereixen emmagatzematge militar, i fins i tot una pòlissa d’assegurança de 50 milions de dòlars per recolzar el seu emmagatzematge.

Equip

Sempre que invertiu en qualsevol cosa, és important realitzar la diligència deguda sobre el lideratge d’una empresa. Aquestes són les persones que probablement han construït els sistemes, supervisen la seguretat i garanteixen que els vostres actius no només es puguin canviar 24/7, sinó que també estiguin protegits correctament. Com a regla general, si no trobeu l’equip d’una empresa al seu lloc web, es tracta d’una enorme bandera vermella.

Qui són les principals empreses Bitcoin IRA / Crypto IRA??

  1. iTrustCapital – Ofereixen no només les tarifes més baixes de la indústria amb diferència, sinó que tenen un emmagatzematge robust de grau militar i la millor plataforma de comerç 24/7. A més, el seu equip té dècades d’experiència en els serveis financers i la indústria tecnològica.
  2. BitIRA – és una de les millors opcions si busqueu un lloc segur on guardar el vostre Bitcoin IRA. Això es deu al fet que l’empresa també proporciona serveis d’emmagatzematge en fred segur per garantir que la vostra inversió es mantingui totalment segura fins a la jubilació.
  3. Bitcoin IRA ofereix un dels serveis més fàcils d’utilitzar i solucions integrals si voleu obrir un Bitcoin IRA altament segur o un altre tipus de criptomonedes importants. Trobareu un proveïdor extremadament transparent d’IRA autodirigits amb el suport de BitGO Trust per al comerç en cadena d’actius digitals completament segur que està assegurat fins a 100 milions de dòlars per a una tranquil·litat completa..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner