Invertir en Bitcoin (BTC): tot el que heu de saber

Bitcoin és un “sistema d’efectiu elèctric peer-to-peer” segons el seu creador anònim, Satoshi Nakamoto. L’objectiu darrere de la creació de Bitcoin era crear “un sistema per a transaccions electròniques sense confiar en la confiança”. Bitcoin va tenir èxit en aquesta tasca mitjançant una combinació d’enginy, determinació i destresa tecnològica.

És difícil imaginar un món sense Bitcoin. Avui en dia, la primera i més reeixida criptomoneda del món és un nom conegut. Hi ha hagut infinitat de programes de televisió, cançons, homenatges, obres d’art i llibres dedicats a aquest invent revolucionari.

Malgrat tota aquesta atenció, la majoria de la gent del món no té idea de com funciona aquest protocol, què li dóna valor i per què hi ha tanta gent obsessionada amb ell. En el seu nucli, Bitcoin és simplista, fins i tot es podria dir elegant. Aquest revolucionari programa es va construir a partir de dècades de desenvolupaments anteriors en el sector de la moneda virtual per crear una moneda descentralitzada que sigui resistent a la censura.

Quins problemes resol Bitcoin (BTC)?

Bitcoin no va entrar al mercat com una oportunitat aleatòria. Va ser construït directament per combatre alguns dels problemes més urgents que afrontava la humanitat en aquest moment. Hi ha un missatge fonamental al centre de Bitcoin. Proporciona al món la capacitat de separar l’Estat de les polítiques monetàries. Un missatge críptic situat dins de la codificació del bloc Genesis de Bitcoin deixa clar l’objectiu del projecte. Incorporat al fitxer base de moneda d’aquest bloc era el missatge críptic:

“The Times 03 / Jan / 2009 El canceller està a la vora del segon rescat per als bancs”.

El missatge en si fa referència a un títol a Els temps publicat a la mateixa data indicada. El creador de Bitcoin creia que una mala política monetària portaria el món al desastre. Potser per això Bitcoin utilitza només uns principis financers sòlids per garantir el seu valor i ús.

La inflació

La mala política monetària sol conduir a una inflació fugitiva. Quan els països experimenten inflació, les seves monedes cauen en valor. La inflació pot destruir l’economia local i provocar que els ciutadans es quedin en un estat de deute aixafador. L’estalvi total de la vida s’esborra en dies en què la inflació es descontrola. La inflació es produeix quan la quantitat de divises del mercat supera la demanda.

La moneda Fiat no té cap oferta màxima. Els governs i la Reserva Federal es poden reunir i crear nous finançaments segons considerin oportú. El problema d’aquest enfocament és que els governs són famosos per deixar que les impressores funcionin salvatge per cobrir despeses com infraestructures i guerres.

Llibre blanc de Bitcoin

Llibre blanc de Bitcoin

Bitcoin no experimenta una inflació fugitiva perquè només té un subministrament limitat de 21 milions de monedes. Aquest subministrament amb límits s’introdueix al mercat en intervals de temps regularment. D’aquesta manera, Bitcoin proporciona al món una moneda de reserva global molt més predictiva que la resta de sistemes existents.

Censura

La censura és un altre tema important que Bitcoin aborda frontalment. Les xarxes descentralitzades són històricament difícils de censurar. Per exemple, penseu en la vostra plataforma de reproducció de vídeo preferida. Aquesta és una altra forma de xarxa descentralitzada. Simplement et permet conèixer altres persones en línia i negociar dades, independentment de quina sigui.

Bitcoin és similar en molts aspectes. Permet que tothom pugui reunir-se i intercanviar valor. Totes les transaccions de Bitcoin es produeixen en un procés directe entre iguals. Com que no hi ha intermediaris, reguladors ni altres parts implicades, no hi ha ningú que censuri el vostre dret a gastar el vostre xifrat segons vulgueu..

Transparència

Bitcoin funciona en un protocol bàsic de transparència. Les cadenes de blocs públiques permeten a tots els usuaris de la xarxa veure totes les transaccions en temps real. Ni un Bitcoin es mou per la xarxa sense que la gent pugui fer-ne el seguiment. Aquesta transparència permet a Bitcoin separar-se dels altres mercats del món. Bitcoin és el primer mercat realment descentralitzat determinat per l’oferta i la demanda.

Privadesa

Tot i que proporciona més transparència, Bitcoin també pot proporcionar més privadesa. Bitcoin elimina els noms dels comptes i, en canvi, confia en dues claus. La primera clau és la vostra clau pública. Aquesta és la clau que doneu a la gent perquè us enviï Bitcoin. La segona clau és la vostra clau privada. Així podeu enviar Bitcoin. No doneu mai aquesta clau a ningú. Si ho feu, poden prendre tot el vostre Bitcoin i no hi podeu fer res.

Com funciona Bitcoin (BTC)

Bitcoin va tenir èxit quan les monedes virtuals anteriors van fallar a causa de la introducció de la tecnologia blockchain. Una cadena de blocs és una xarxa descentralitzada d’ordinadors. Aquesta cadena d’ordinadors aprofita tota la potència computacional de la xarxa per mantenir-se segura.

Comerç de Bitcoin: anàlisi mitjançant CoinMarketCap

Bitcoin Trading: anàlisi mitjançant CoinMarketCap Bitcoin Trading: anàlisi mitjançant CoinMarketCap

Les transaccions de Bitcoin s’agrupen en blocs. Aquests són els blocs que creen la cadena de transaccions, és a dir, Blockchain. Les monedes Blockchain van introduir una marca de temps a la seva equació per fer-les inalterables. Aquesta marca de temps és com Satoshi Nakamoto va ser capaç de derrotar el problema mil·lenari amb què es troben les monedes virtuals, la doble despesa.

Double Spend Quagmire

Els intents anteriors de divises virtuals es van apropar molt, però finalment van fracassar a causa del problema de la doble despesa. El problema de la doble despesa va ser com evitar que els pirates informàtics gastessin una criptomoneda dues vegades durant una transacció. Al món material, això no és un problema. Algú et lliura l’efectiu i no el té i tu ho fas.

Al món digital, els pirates informàtics us poden enviar una moneda virtual i, mentre es processa aquesta transacció, reenvia una transacció similar abans que el sistema reconegui la duplicació. Nakamoto hàbilment va afegir una marca de temps a cada bloc de transaccions. Aquesta marca de temps s’utilitza al codi criptogràfic del bloc següent.

Mineria de Bitcoin (BTC)

Les transaccions a la cadena de blocs de Bitcoin reben l’aprovació de nodes, també coneguts com a “miners”. Un cop el bloc de transaccions rep aprovació, s’afegeix a la cadena de transaccions per formar el blockchain. És important destacar que els miners reben recompenses per protegir la xarxa.

Originalment, aquesta recompensa es fixava en 50 Bitcoin. Aquestes recompenses s’estableixen a la meitat de cada 210.000 blocs. De mitjana, aquest procés triga uns 4 anys. El 2012 es va produir la primera meitat. Va reduir les recompenses de mineria de Bitcoin fins a 25 BTC. Aleshores, el 2016 es va produir un altre. Això va deixar que els miners rebessin 12,5 BTC. La reducció a la meitat més recent va ser l’11 de maig de 2020 i va recompensar fins a 6,25 BTC. Els analistes prediuen a aquest ritme que la recompensa final per a la mineria es produirà en algun moment del 2140.

Per què tanta potència?

Sovint escolteu que la gent es queixa que la xarxa de Bitcoin té gana de poder. La raó per la qual Bitcoin requereix tanta potència té a veure amb la seva configuració minera. A l’algorisme de prova de treball (PoW), només un miner pot afegir la transacció a la cadena de blocs. Per determinar quin node obté aquest honor, cada node competeix per resoldre una fórmula matemàtica avançada. Aquesta fórmula es coneix com l’equació SHA-256

SHA-256

SHA-256 és una equació extremadament complexa que requereix que els ordinadors flexionin tota la seva potència de processament. L’equació és tan difícil que té més sentit que l’ordinador generi conjectures aleatòries en lloc d’intentar-ho directament. Cal destacar que la resposta a l’equació ha de començar amb quatre zeros per ser vàlida. Aquest procés triga uns deu minuts a completar-se.

Invertir en Bitcoin (BTC): tot el que heu de saberAjust de dificultat

Com més congestió hi hagi a la xarxa Bitcoin, més difícil serà l’equació. Aquest mecanisme d’ajust de la dificultat ajuda Bitcoin a mantenir la seva oferta monetària predictiva. A causa de la introducció de miners de gamma alta com ASIC (Application Specific Integrated Circuits), la dificultat minera de Bitcoin ha assolit nous nivells. Aquests xips són milers de vegades més ràpids que els ordinadors en resoldre l’equació SHA-256. Amb molta intenció, el protocol requerirà més zeros al principi de la resposta. Aquesta maniobra augmenta la dificultat de l’equació.

Avantatges de Bitcoin (BTC)

Bitcoin introdueix alguns avantatges sorprenents al mercat. Per una banda, Bitcoin és un ecosistema segur. Les vostres transaccions es completen de manera peer-to-peer. Com menys intermediaris hi participin, més rendibles i ràpides són les transaccions. Per això, Bitcoin és molt més barat d’enviar internacionalment que la moneda fiduciària.

Podeu enviar milions en Bitcoin en minuts i per una fracció del cost d’enviar la mateixa quantitat de valor en moneda fiduciària. Bitcoin racionalitza els pagaments internacionals d’una manera inimaginable fins ara. Els centres de pagament de remeses de Bitcoin són un exemple perfecte de com aquesta criptomoneda ha ajudat a beneficiar el món.

Bitcoin no està lligat a cap govern i, per tant, no està obligat a sancions ni altres restriccions imposades a les monedes fiduciàries. La gent pot gastar el seu Bitcoin sense tenir en compte la política. La naturalesa descentralitzada de la xarxa blockchain de Bitcoin fa que els governs no puguin tancar.

Història de Bitcoin (BTC)

La història oficial de Bitcoin comença el 18 d’agost de 2008. Va ser llavors quan Satoshi Nakamoto, el creador anònim de Bitcoin, va registrar el domini Bitcoin.org. Dos mesos després, va publicar un enllaç al seu famós llibre blanc de Bitcoin. El document es titulava “Bitcoin: un sistema d’efectiu electrònic d’igual a igual” en una llista de correu Cypherpunk. La comunitat Cypherpunk creu que la privadesa és crucial en l’entorn digital actual.

El bloc Genesis de Bitcoin es va explotar el 3 de gener de 2009. Aquest va ser l’inici de la cadena de blocs de Bitcoin. Com a tal, també es coneix com a bloc 0. Nakamoto també va obtenir una recompensa de 50 bitcoins per haver extret aquest primer bloc. El mateix mes, el primer client de codi obert de Bitcoin va entrar al mercat mitjançant una publicació a SourceForge.

Transaccions anticipades

Als primers dies de Bitcoin, l’emoció es limitava només al sector del desenvolupament de la moneda virtual. Cal destacar el conegut programador d’ordinadors, Hal Finney va ser la primera persona que va rebre una transacció amb Bitcoin. Hal havia estat en estret contacte amb Nakamoto durant els primers dies de Bitcoin. Va rebre 10 bitcoins de Nakamoto el 12 de gener de 2009.

Hi ha alguns altres primers partidaris del projecte que segueixen actius avui en dia al sector. Wei Dai, el creador del predecessor de Bitcoin b-money, va ser una part important d’aquests primers dies de proves. A més, Nick Szabo, el creador d’un altre predecessor de Bitcoin, Bitgold, va ser una de les primeres persones a participar en aquestes transaccions descentralitzades.

Mineria i desaparició de Nakamoto

Nakamoto va ser molt actiu als primers dies de Bitcoin. Es va comunicar sovint amb els desenvolupadors esmentats i altres persones de l’espai. Va discutir el seu concepte en diverses publicacions que encara existeixen.

Durant aquests dies, se li van fer modificacions activament i publicat informació tècnica al fòrum Bitcoin també. També va explotar al voltant d’un milió de bitcoins segons estudis d’experts. Després, sense previ avís, va desaparèixer de sobte. En el seu darrer post, analitza alguns canvis finals que va fer a la funció de “mode segur” i deixa un enllaç a les versions.

Satoshi Nakamoto Últim missatge del fòrum a través del fòrum Bitcoin

Satoshi Nakamoto Últim missatge del fòrum a través del fòrum Bitcoin

Mai no afirma res sobre marxar. Tot i això, en una publicació anterior a la final, afirma que “hauria estat bo cridar aquesta atenció en qualsevol altre context. WikiLeaks ha patat el niu de la vespa i l’eixam es dirigeix ​​cap a nosaltres “. Des que va desaparèixer Nakamoto, desenvolupador Gavin Andresen ha assumit el paper de desenvolupador principal a Fundació Bitcoin.

Dia de la pizza

El 22 de maig de 2010, un entusiasta de Bitcoin anomenat Laszlo Hanyecz comprat dues grans pizzes de Papa John per 10.000 BTC. La transacció va tenir lloc als fòrums de Bitcoin. A les publicacions, Hanyecz ofereix 10.000 BTC a qui recollirà pizzes, les pagarà i les lliurarà a casa seva. Hilarantment, afirma que necessita dues pizzes perquè pugui “picar” algunes l’endemà.

Un britànic va acceptar l’oferta i, a la següent hora, Hanyecz es menjava una deliciosa pizza i el repartidor va sortir amb els seus 10.000 BTC. En aquell moment, 10.000 BTC només valien uns 41 dòlars. Avui, aquests BTC valen més de 100.000.000,00 dòlars.

Apareixen vulnerabilitats

A principis d’agost de 2010, un vector d’atac es va fer evident per als desenvolupadors bàsics de Bitcoin. L’error de codificació ha provocat problemes de verificació de blocs. Els pirates informàtics podrien explotar aquests problemes perquè permetien als usuaris evitar les restriccions econòmiques de Bitcoin. Al seu torn, un hacker podria crear un nombre infinit de bitcoins.

Només uns dies després, aquests riscos es van fer realitat ja que es van generar 184.000 milions de bitcoins en una única transacció. Aquestes monedes recentment encunyades es van enviar a dues adreces de la xarxa. Per sort, els desenvolupadors ja eren conscients de les vulnerabilitats. Decideixen invertir les transaccions i incloure el blockchain de Bitcoin a la versió segura actualitzada.

En aquell moment, l’ús de Bitcoin encara era exclusiu dels desenvolupadors, de manera que no era el problema que tindria avui. Críticament, aquesta va ser l’única vegada que es va revertir una transacció de Bitcoin. Des d’aleshores no han aparegut cap defecte de seguretat.

Sorgeix el mercat criptogràfic

L’any següent es van introduir altres criptomonedes. Aquest va ser el naixement del mercat de criptografia oficialment. A més, algunes empreses selectes van començar a acceptar Bitcoin com a pagament de serveis. La primera organització que ho va fer va ser la Electronic Frontier Foundation. WikiLeaks també va ser de les primeres empreses a acceptar donacions de Bitcoin.

El 2012, Bitcoin va rebre el seu primer cameo en una sèrie de televisió nacional. La criptomoneda va aparèixer en un drama legal de la CBS anomenat La bona esposa.  Aquest any també es va llançar la Fundació Bitcoin. Els fundadors d’aquest grup van ser Gavin Andresen, Jon Matonis, Patrick Murck, Charlie Shrem i Peter Vessenes.

El seu objectiu era impulsar l’adopció de Bitcoin a nous nivells. Per dur a terme aquesta tasca, els desenvolupadors van intentar impulsar una major estandardització, protecció i promoció de protocols de codi obert al mercat. Avui la Fundació Bitcoin encara té un paper vital en l’expansió de Bitcoin.

BitPay

A l’octubre del 2012, el popular processador de pagament Bitcoin, BitPay va celebrar una fita important. La firma va arribar a 1.000 comerciants que acceptaven Bitcoin. El mateix any, una de les plataformes d’allotjament més grans del món, WordPress va començar a acceptar pagaments amb Bitcoin. Aquests desenvolupaments conduirien a un increïble any vinent per a Bitcoin.

El 2013, Bitcoin va fer grans avenços. Aquest va ser l’any en què el processador de pagaments, Coinbase, va informar de la venda amb èxit de BTC d’un milió de dòlars a una mitjana de 22 dòlars per moneda. També va ser l’any de la primera gran caiguda del mercat de Bitcoin. Al març, es va produir una venda massiva a mesura que la comunitat Bitcoin es va dividir durant unes sis hores.

Dos bitcoins

El contratemps tècnic va deixar al món dues cadenes de blocs Bitcoin separades durant hores. Els desenvolupadors van fer una crida per aturar totes les transaccions per esbrinar el problema. Això va provocar que els inversors perdessin la fe en el nou projecte. Es va produir una venda amb Bitcoin que va perdre valor en qüestió de minuts. Els desenvolupadors van poder estabilitzar la situació quan van tenir tots els miners actualitzats a la versió 0.7 com a nou estàndard.

Preocupacions reguladores de Bitcoin (BTC)

Aquest va ser també l’any en què els reguladors van començar a prendre nota de les activitats de Bitcoin. En concret, la Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) va fer una declaració pública en què afirmava que els miners que venien les seves recompenses BTC per fiat havien de registrar-se com a empreses de serveis monetaris o tenir conseqüències. Aquest anunci va provocar una lleugera ondulació pel mercat, però va ser només una caiguda del cub del que vindria.

A l’abril, Bitcoin va experimentar una caiguda important, com mai abans. L’accident es va produir a causa de l’augment dels retards de processament experimentats pel canvi més gran del món en aquell moment, Mt.Gox, i el principal processador de pagaments de Bitcoin de Bitcoin, BitInstant. L’accident va causar una caiguda lliure dels preus de Bitcoin de 266 a 76 dòlars.

Desamortitzacions

Aquest any també va ser la primera vegada que una agència governamental va afirmar haver apoderat de Bitcoin. Concretament, l’Administració de control de drogues dels Estats Units va enumerar la confiscació d’11.02 bitcoins en un avís del Departament de Justícia dels Estats Units. Aproximadament al mateix temps, les autoritats van confiscar diversos comptes relacionats amb l’intercanvi Mt.Gox.

Preocupacions normatives

Bitcoin també va passar per alguns problemes regulatoris durant aquest temps. El departament d’administració i política de divises de Tailàndia va fer que Bitcoin fos il·legal al país. A més, el jutge federal nord-americà Amos Mazzant, del districte est de Texas del cinquè circuit, va dictar una controvertida sentència segons la qual Bitcoin és “una moneda o una forma de diner”. Per últim, el Ministeri d’Hisenda d’Alemanya va reconèixer la criptomoneda com un instrument financer.

Ruta de la Seda

L’octubre de 2013, l’FBI va confiscar aproximadament 26.000 BTC al lloc web Silk Road. Aquesta va ser la confiscació de Bitcoin més gran fins aquell moment. L’home darrere de l’operació, Ross William Ulbricht, va ser declarat culpable de tràfic de drogues i condemnat a cadena perpètua pel seu paper en la creació d’aquest mercat descentralitzat. Molts creuen que aquesta frase va ser massa dura i que va ser acusat com a distribuïdors i no com a desenvolupador del mercat.

Ross William Ulbricht

Ross William Ulbricht

Caixers automàtics de Bitcoin

Els caixers automàtics de Bitcoin van començar a aparèixer a tot el món també en aquest moment. Robocoin i Bitcoiniacs van llançar el primer caixer automàtic Bitcoin del món a l’octubre del 2013. Aquest caixer històric resideix a Vancouver, Canadà. El mateix mes, el gegant d’Internet xinès Baidu va permetre als clients dels serveis de seguretat de llocs web pagar les seves factures mitjançant Bitcoins. A més, BTC China va superar el Mt. amb seu al Japó. Gox és l’intercanvi de negociació de Bitcoin més gran per volum de comerç del món.

Al desembre, executius del popular minorista en línia Overstock.com van anunciar plans per acceptar Bitcoin en les properes setmanes. Poc després, el mercat va experimentar una altra gran pèrdua. Aquesta es va produir en part perquè el Banc Popular de la Xina va prohibir a les institucions financeres xineses l’ús de Bitcoin. En aquell moment, Xina controlava la majoria del volum de negociació de Bitcoin.

Bitcoin arriba a Las Vegas

El 2014, Bitcoin va continuar el seu camí cap a l’adopció institucional. Aquest any s’ha celebrat The D Las Vegas Casino Hotel i Golden Gate Hotel & Les propietats del casino al centre de Las Vegas van anunciar que començarien a acceptar la criptomoneda. Aquesta notícia va ajudar a reforçar el preu de Bitcoin. Tot i això, l’impuls va ser de curta durada.

Al febrer de 2014, Bitcoin va experimentar el notori Mt.Gox Hack ocorregut. La plataforma va veure la pèrdua de 744.000 Bitcoin durant l’atac. Menys d’un mes després, la borsa de Bitcoin més gran del món va presentar fallida. El mercat va llançar valor després d’aquesta revelació.

Assoliment major

Al setembre, el mercat va començar a repuntar. Aquest va ser el mes en què TeraExchange va rebre l’aprovació de la CFTC per començar a oferir diversos serveis basats en Bitcoin. Concretament, la firma va començar a oferir un producte swap sense recepta basat en el preu d’un Bitcoin. Aquest fet va ser un èxit monumental per a tot el mercat, ja que era la primera vegada que una agència reguladora dels Estats Units aprovava un producte financer de Bitcoin.

Bitcoin (BTC) passa a ser principal

L’any també va acabar fort per a Bitcoin. El gegant informàtic, Microsoft va començar a acceptar Bitcoin dels usuaris al desembre. Podeu comprar jocs de Xbox i programari de Windows mitjançant Bitcoin. A més, el primer documental de Bitcoin, L’ascens i l’augment de Bitcoin, va ser alliberat.

El 2015 el mercat Bitcoin començava a agafar impuls. Al gener d’aquest mateix any, Coinbase va recaptar 75 milions de dòlars en finançament inicial. Aquell any, el popular intercanvi Bitstamp va deixar de cotitzar durant una setmana a causa d’un hack. Segons els documents de l’empresa, la firma va robar 19.000 bitcoins durant l’incident. Sorprenentment, la plataforma es va tornar a obrir i cap usuari va perdre fons només dies després.

Noves altures

L’any següent la xarxa de Bitcoin es va expandir a noves altures. La xarxa va assolir una taxa de xarxa rècord superior a 1 exahash / seg. El març de 2016, el Consell de Ministres del Japó va reconèixer les monedes virtuals com a formes de pagament. Això va ajudar a impulsar el valor i el desenvolupament del mercat a la regió. Lamentablement, a l’agost del 2016, hi va haver un altre gran intercanvi de Bitcoin, Bitfinex, va ser piratejat i es van perdre uns 120.000 BTC.

Bitcoin és reconegut al Japó

El 2017 el Japó va aprovar una legislació més favorable a Bitcoin. En aquest recorregut, Bitcoin va ser reconegut oficialment com a forma de pagament legal. Aquesta postura va ajudar a impulsar els volums de negociació a nous nivells. El mercat va explotar. Per exemple, entre gener i maig de 2017, l’intercanvi Poloniex va informar d’un augment de més del 600% de comerciants actius a la seva plataforma.

Preocupacions d’escalabilitat

Aquests màxims rècord van fer que més inversors entressin al mercat. Tots aquests usuaris van crear una enorme quantitat de congestió a la xarxa. Aviat, les transaccions de Bitcoin costaren més i trigarien molt més a completar-se. El problema va arribar a un punt d’ebullició quan la comunitat Bitcoin es va dividir sobre com gestionar els problemes. Al final, va sorgir una nova moneda digital anomenada Bitcoin Cash.

Congestió de Bitcoin mitjançant WooBull

Congestió de Bitcoin mitjançant WooBull

El 2018, Corea del Sud va prendre mesures importants contra Bitcoin quan va prohibir les transaccions anònimes. Aquest any també es va produir la solució de pagament fora de la cadena, Lightning Network. Lightning Network confia en canals de pagament privats per evitar la congestió del mercat Bitcoin.

Banca Bitcoin

Les solucions bancàries de Bitcoin també van començar a entrar al mercat aquest any. En aquest moment és quan l’aparició de les targetes de dèbit i comptes bancaris de Bitcoin va començar a guanyar popularitat. A més, els caixers automàtics de Bitcoin van començar a sorgir en més ubicacions, ja que els seus preus van baixar significativament i van entrar més fabricants al sector.

El 2019, Bitcoin ja era un nom conegut. Hi havia milers de criptomonedes i el mercat s’estava expandint. A més, aquest és el moment en què altres grans projectes de criptografia van començar a parlar de reguladors de parlants. En concret, la moneda Libra de Facebook tenia reguladors a la vora.

Aquest any, Bitcoin va començar a madurar. Avui en dia podeu fer gairebé qualsevol cosa amb Bitcoin. Podeu pagar impostos, viatges o fins i tot amb menjar o targetes regal. A més, l’expansió del sector DeFi ha proporcionat als usuaris de Bitcoin encara més opcions en termes d’emmagatzematge de Bitcoin i fluxos d’ingressos passius.

Qui va inventar Bitcoin (BTC)?

Tot i que consta el nom que hi ha darrere del llibre blanc de Bitcoin Satoshi Nakamoto, no hi ha hagut ningú que faci un pas endavant i demostri que és el creador de Bitcoin. Nombroses persones han declarat que eren Nakamoto, però ningú no ha pogut moure cap dels 1 milió de BTC originals minats pel desenvolupador en els seus primers dies. Aquesta manca d’evidències substancials ha fet que les teories de la conspiració tinguessin una fractura.

En un cas concret, un programador d’ordinadors i primer Bitcoiner anomenat Craig Wright es van presentar afirmant que era Nakamoto. Fins i tot va intentar presentar un Copywrite sobre el nom de Bitcoin. No obstant això, quan va arribar el moment de demostrar que era Nakamoto, no va poder proporcionar cap prova que el relacionés amb aquells milions de BTC sense moure’s..

També hi ha hagut casos en què algú es va confondre amb Nakamoto. Newsweek va acabar amb la vida d’un home després de publicar incorrectament que era el creador de Bitcoin. Aquest home, Dorian Nakamoto, va negar tenir res a veure amb el projecte. Avui, el seu rostre s’erigeix ​​com una imatge simbòlica que representa Satoshi Nakamoto.

Com comprar Bitcoin (BTC)

Podeu obtenir Bitcoin a qualsevol canvi. Binance ofereix parells de divises Bitcoin fiat directes. Només cal registrar-se per obtenir un compte. Un cop el vostre compte sigui vàlid, el podeu carregar amb moneda fiduciària. Per sort, Binance acaba d’afegir la càrrega instantània del compte aquest mes. Solia trigar tres dies a carregar-se.

Un cop la vostra moneda fiduciària estigui a l’intercanvi, només podeu seleccionar el parell de negociació BTC / USD i ja podreu anar. Tot el procés només triga un minut i és molt senzill. En particular, Binance és l’intercanvi més gran del món.

En funció de la vostra regió, és possible que vulgueu consultar la nostra guia de Canadà o Singapur.

Invertir en Bitcoin (BTC): tot el que heu de saber Invertir en Bitcoin (BTC): tot el que heu de saber Invertir en Bitcoin (BTC): tot el que heu de saber
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Kriptomat

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Usuaris avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Comerciants europeus

Compte mínim

Cap

Compte mínim

1,00 USD

Compte mínim

35 €

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Com emmagatzemar Bitcoin (BTC)

Emmagatzemar el vostre Bitcoin és fàcil. Hi ha més opcions disponibles per als inversors de Bitcoin que mai gràcies a la popularitat d’aquesta moneda. La forma més senzilla d’emmagatzemar BTC és mitjançant una aplicació mòbil. Les aplicacions mòbils són fàcils de navegar i es poden descarregar en qüestió de segons. El millor de tot és que la majoria són d’ús gratuït.

Les carteres BTC mòbils com JAXX han recorregut un llarg camí des dels primers dies del mercat. Les carteres actuals són fàcils d’utilitzar i poden emmagatzemar multitud de criptomonedes diferents. Aquestes plataformes faciliten la diversificació de les seves inversions i el seguiment de la seva cartera.

Escriptori

Si voleu una opció més segura que una cartera mòbil, sempre podeu anar amb el client d’escriptori Bitcoin. La cartera d’escriptori és més segura perquè l’ordinador sol ser més segur que el vostre telèfon intel·ligent. A més, atès que la cartera d’escriptori ha estat desenvolupada pels desenvolupadors bàsics del projecte, ja sabeu que és una opció més segura a tenir en compte.

Per a aquells de vosaltres que vulgueu HODL una gran quantitat de Bitcoin, o per a qualsevol persona que cregui que la seguretat és la principal preocupació d’inversió, la cartera de maquinari és la millor opció. Les carteres de maquinari mantenen Bitcoin emmagatzemat de forma segura fora de línia. Aquesta estratègia manté la cripta allunyada dels pirates informàtics i altres codis maliciosos.

Cartera de maquinari

Si voleu fer una inversió important en BTC o si teniu previst HODLing aquesta criptografia durant llargs períodes de temps, una cartera de maquinari és la millor opció. Les carteres de maquinari mantenen la criptografia emmagatzemada fora de línia a “emmagatzematge en fred”. Aquesta estratègia fa impossible que les amenaces en línia puguin accedir a les vostres participacions. El Ledger Nano S o els més avançats Ledger Nano X tots dos admeten Bitcoin (BTC).

El futur de Bitcoin

El futur de Bitcoin sembla brillant. Ara el món reconeix el poder de la tecnologia blockchain. Bitcoin continua expandint la seva base d’usuaris i les seves funcionalitats. Els analistes coincideixen que només és qüestió de temps que Bitcoin es converteixi en la primera moneda de reserva del món.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner