Estratègies de comerç de futurs de Bitcoin

Aprendre les estratègies comercials de Bitcoin Futures més populars que s’utilitzen avui en dia pot ser una manera intel·ligent de millorar el vostre posicionament i el vostre nivell d’habilitat en criptografia. Els inversors intel·ligents entenen que ningú no pot predir amb un 100% de precisió els girs que farà el mercat. Tot i això, hi ha alguns mètodes que utilitzen els comerciants per reduir el risc i millorar els seus beneficis.

Tots els comerciants necessiten algun tipus de pla. Aquesta estratègia us proporciona un full de ruta per ajudar-vos a mantenir la coherència. Una estratègia comercial us ajuda a separar les vostres decisions d’inversió de les vostres emocions. Aquest pla us ajudarà a decidir quan heu d’entrar i sortir de les operacions. També us ajudarà a reconèixer oportunitats com ara les tendències emergents.

La bona notícia és que Bitcoin Futures és, amb diferència, els derivats de criptomoneda més comercialitzats. Com a tal, hi ha més liquiditat al mercat que mai. A més, ara hi ha diverses plataformes que ofereixen opcions de negociació de Bitcoin Futures.

Què són els futurs de Bitcoin?

Abans de negociar qualsevol actiu, heu d’entendre el seu propòsit principal. En el cas de Bitcoin Futures, l’objectiu principal és l’especulació del mercat. Aquesta especulació també ajuda a dirigir el mercat de Bitcoin. Si els inversors acudeixen a contractes de Bitcoin Futures amb primes més altes, Bitcoin experimentarà un augment de preus en la majoria de les circumstàncies.

El comerciant especula

Quan intercanvieu Bitcoin Futures, és important que utilitzeu tota la informació que teniu a la vostra disposició per fer una suposició educada sobre els futurs moviments del mercat de Bitcoin. És important destacar que Bitcoin Futures us permet obtenir beneficis fins i tot quan el valor de mercat de Bitcoin disminueix. Quan els inversors creuen que és imminent una caiguda imminent del valor de Bitcoin, obriran contractes curts. Per contra, si creieu que el valor augmentarà al llarg de la vida del contracte, voldríeu obrir un contracte llarg.

Posició curta

El curtcircuit d’un actiu és una estratègia popular que han utilitzat els comerciants de valors durant dècades. Quan obriu una posició curta, podreu demanar prestat a Bitcoin mitjançant operacions de palanquejament. A continuació, veneu tots els vostres fons. Un cop el preu de Bitcoin baixi a la vostra sortida predeterminada, torneu a comprar Bitcoin al preu més baix. A continuació, podeu amortitzar el prestador i mantenir la diferència entre el preu de venda i el preu de compra com a benefici.

Posició llarga

Una posició llarga significa simplement que voleu bloquejar Bitcoin al preu del contracte perquè creieu que serà molt més gran al final de l’acord. Obriríeu el contracte al preu d’avui per a una data posterior. Quan arribi la data, podeu vendre el vostre Bitcoin i mantenir els beneficis.

Estratègia de gestió de riscos

Un altre ús popular de Bitcoin Futures és la comunitat minera per mitigar l’exposició al risc a causa de la volatilitat del mercat. Els miners utilitzaran Bitcoin Futures per bloquejar els seus beneficis obtinguts amb la validació de transaccions. Un miner pot utilitzar un contracte de futurs per garantir que no pateixi pèrdues a causa de la volatilitat del mercat. No en va, és habitual que els miners venguin el seu Bitcoin a una prima mitjançant contractes de futurs.

Intercanvis de renom que ofereixen futurs


Els millors intercanvis que ofereixen aquests instruments financers únics inclouen Ameritrade, CME, OKCoin, BitMEX, i Huobi. Aquesta diversitat proporciona als inversors una àmplia varietat d’opcions contractuals. Curiosament, hi ha prop de 10.000 milions de dòlars en contractes de Bitcoin Futures que es negocien diàriament. Aquesta liquiditat equival directament a més oportunitats de mercat per als inversors disposats a dedicar-se el temps per dominar les seves habilitats.

Premium

Normalment, Bitcoin Futures cotitza a un tipus premium en comparació amb el preu al comptat. Hi ha molts motius per a aquesta ocurrència. El principal factor per a això és l’especulació dels inversors. A continuació, hi ha la paritat d’interessos. Aquesta és una fórmula que regula la relació entre Bitcoin i USD i el valor futur de cadascun en funció dels tipus de préstec / préstec.

Especulant al mercat

Si voleu ser un comerciant d’èxit de Bitcoin Futures, haureu de millorar les vostres habilitats especulatives. El primer pas d’aquest procés és començar a controlar el preu de Bitcoin obsessivament. Voldreu parar atenció al preu al comptat i a qualsevol canvi important en la capitalització borsària.

Una altra estratègia intel·ligent és observar l’impuls general del mercat. El criptomercat sovint es desplaçarà en correlació amb Bitcoin i viceversa. Si veieu que tot el mercat es torna verd, hi ha moltes possibilitats que Bitcoin segueixi la resta del mercat. A més, quan Bitcoin llunes, sol repercutir en tot el mercat altcoin. Aquest moviment vinculat no està garantit. Quan Bitcoin es mou per separat, o fins i tot de manera oposada, des del mercat altcoin, es coneix com a desacoblament.

Un cop tingueu una idea dels moviments actuals del mercat de Bitcoin i de com actuen en l’impuls general dels mercats criptogràfics, ja podreu examinar els factors externs. Articles com ara notícies, cobertura i qüestions normatives són dignes de la vostra atenció. Cal destacar qualsevol notícia que pugui millorar o retardar l’adopció a gran escala de Bitcoin. De manera crucial, les notícies reguladores poden tenir el major efecte sobre el preu d’aquest actiu. El vostre treball consisteix a recollir aquestes notícies i fer una suposició sobre el seu impacte a la xarxa.

Prediccions de preus educats

Aquesta estratègia us obligarà a fer endevinalles educades sobre el valor de Bitcoin més endavant. A més, heu de determinar quan seria el millor moment per sortir de la vostra inversió. La vostra estratègia de sortida hauria d’incloure tots dos escenaris. Voleu saber quan podeu treure els beneficis. A més, heu de saber quan sortir del mercat i reduir les pèrdues. Recordeu, Bitcoin continua experimentant una alta volatilitat i el seu valor de mercat pot augmentar o disminuir de manera brusca. En conseqüència, Bitcoin ha demostrat ser històricament difícil de predir.

A més, la relativa novetat de tota la indústria deixa als inversors una manca de comparables fiables. Els comparables són altres situacions o actius del mercat que s’assemblen molt a les qüestions. Amb els actius tradicionals, estudiar els moviments dels actius estretament relacionats pot ajudar a proporcionar una visió addicional sobre els possibles desenvolupaments en el futur.

Cotitzacions de Bitcoin Futures mitjançant CME Group

Cotitzacions de Bitcoin Futures mitjançant CME Group

La bona notícia és que els futurs de Bitcoin solen consistir en contractes amb períodes de temps més llargs i Bitcoin ha demostrat que tendeix a augmentar de valor amb el pas del temps. En general, Bitcoin va experimentar gairebé nou anys de creixement del valor de mercat abans de les principals correccions del 2018-2019. Quan un actiu experimenta contínuament un preu de Futurs que supera el preu spot, se sap que es troba en un estat de contango.

Dos tipus de futurs de Bitcoin

Avui en dia, hi ha dos estils principals de contractes de futurs Bitcoin disponibles per als inversors: futurs de venciment fix i contractes perpetus. Aquests contractes comparteixen moltes característiques amb les principals distincions que apareixen en el format de la comissió de cadascun:

Futurs de venciment fixats

En un contracte de Bitcoin Futures amb venciment fix, pagueu una prima predeterminada quan obriu la vostra posició. També podeu pagar una tarifa al venciment del contracte.

Contractes perpetus

Els contractes perpetus us ofereixen una estructura salarial diferent. Pagueu una taxa fluctuant. Aquesta taxa s’ajusta quatre vegades al dia o cada vuit hores.

Negociació en diferents condicions del mercat

El millor del comerç de Bitcoin Futures és que, si es fa correctament, hi ha marge per obtenir beneficis en un escenari de mercat alcista o alcista. És important entendre el contrast entre aquests dos mercats i com s’ha de correlacionar amb la vostra estratègia comercial global.

Mercat de bous

En un mercat alcista, els inversors obriran posicions llargues i esperaran els seus beneficis. Atès que els futurs tendeixen a cotitzar a un valor superior al preu al comptat, les curses de bous poden aportar primes més altes al mercat. Aquestes pujades de preus són el resultat directe del posicionament dels inversors per preparar-se per a l’augment previst del valor de mercat.

Mercat de l’Ós

Inversament, els mercats baixistes creen un escenari en què els futurs es poden negociar a un valor inferior al preu spot d’un actiu. Aquestes baixades de preus són el resultat dels inversors que busquen preservar el capital i reposicionar-se per a moviments futurs.

Consideracions sobre les caducitats

La norma del sector estableix la majoria de dates de caducitat del contracte de futurs l’últim divendres del mes. Aquests contractes inclouen acords mensuals i trimestrals. Conèixer aquesta informació us pot ajudar a alinear la vostra estratègia d’inversió amb els propers desenvolupaments del sector.

Estructures de pagament de futurs Bitcoin

Actualment, els intercanvis més populars que ofereixen Bitcoin Futures es basen en dues estructures de pagament principals. La primera opció és l’estructura salarial inversa. En aquest escenari, heu posat BTC com a garantia del vostre acord d’inversió. El segon estil d’estructura de pagament es coneix com a estructura de pagament lineal. El principal contrast és que els contractes de futurs lineals requereixen que pagueu directament en USDT.

Curiosament, els darrers 2 anys també ha aparegut l’aparició d’estratègies de pagament híbrides. Aquests contractes proporcionen als inversors una mica més de flexibilitat pel que fa als tipus de pagament. Fins i tot podeu triar diferents monedes per rebre els vostres beneficis. Aquest escenari beneficia els inversors que poden requerir alguns beneficis pagats en dòlars americans, mentre que altres es mantenen en criptomonedes.

Comerç d’arbitratge

També hi ha oportunitats d’obtenir beneficis de les variacions de preus entre les borses de vegades durant tot el contracte. Els comerciants solen utilitzar aquest spread, que també es coneix com la “base” per obtenir beneficis ràpids. És important destacar que aquesta estratègia requereix arbitratge. L’arbitratge és una de les formes de comerç més antigues conegudes per l’home. L’arbitratge de Bitcoin es produeix sempre que un inversor participa en la compra i venda simultània de bitcoins en diferents mercats o en formes derivades amb l’objectiu d’aprofitar les ineficiències de preus entre les plataformes que tenen el mateix actiu. L’arbitratge és possible sempre que es nota:

  • El mateix actiu cotitza a diferents preus en diferents mercats
  • Dos actius amb el mateix flux de caixa no cotitzen al mateix preu
  • Quan un actiu té un preu futur previst però no cotitza a aquest preu

Les primeres formes d’arbitratge consisteixen simplement a comprar un bé en un lloc i traslladar-lo a un altre lloc i vendre’l per obtenir beneficis. Avui els que viuen a prop d’un pas fronterer tenen una posició única per participar en aquest tipus de comerç. Per sort, els recursos digitals ens ofereixen la possibilitat de comerciar com si estiguéssim ubicats a qualsevol lloc del món.

Comerç arbitral de béns del món real

Comerç arbitral de béns tradicionals

Enfocament

Quan es tracta específicament de l’arbitratge de les criptomonedes, hi ha algunes altres consideracions que cal reflexionar. En primer lloc, voleu buscar taxes de negociació baixes per assegurar-vos que els vostres beneficis no s’enganxin en la transacció. A continuació, haureu de tenir en compte la velocitat amb què es transfereixen els vostres actius. En el cas de Bitcoin Futures, els temps d’intercanvi varien molt segons la plataforma que utilitzeu. Per últim, voleu un recurs amb un volum elevat. Per sort, Bitcoin Futures proporciona aquests tres escenaris amb freqüència.

Estratègies de comerç de futurs de Bitcoin

Ara que teniu una millor comprensió d’alguns dels conceptes bàsics del comerç de Bitcoin Futures, esteu preparats per conèixer les tres principals estratègies comercials que fan servir avui els inversors. La gran notícia és que aquestes tècniques es poden utilitzar en gairebé qualsevol classe d’actius que ofereixi futurs. Les dues tècniques principals són:

  • Arbitratge de futurs en efectiu i efectiu
  • Arbitratge Premium intercanvi

Arbitratge Cash and Carry Premium

L’estratègia de negociació de futurs Cash-and-Carry és la més popular del mercat per molts motius. Principalment, la seva popularitat prové del seu enfocament neutral en el mercat. Si es fa correctament, l’estratègia d’efectiu i transport minimitza l’exposició al risc per a l’inversor. Aquesta reducció de l’exposició al risc es deu a la forma en què aquesta tècnica anticipa qualsevol moviment del mercat. L’objectiu principal d’aquesta tècnica és explotar les ineficiències de preus del preu al comptat

Conceptes bàsics de l’arbitratge en efectiu i en efectiu

El primer pas en un arbitratge bàsic d’efectiu i transport és avaluar el mercat. Haureu de vigilar de prop el percentatge de diferència entre el preu spot actual de Bitcoin i el preu dels contractes de Bitcoin Futures. Comenceu a fer notes diàries del percentatge de preu a una hora determinada al dia. Aquestes dades us permetran obtenir una millor consciència de com es correlacionen els dos punts de preu.

A continuació, un arbitratge de Bitcoin Futures faria dues compres. La primera compra seria una posició llarga a Bitcoin. És important destacar que es tracta d’una inversió directa en Bitcoin. A continuació, l’inversor obriria un contracte de futurs de Bitcoin curt al mateix temps i per la mateixa quantitat. De manera crítica, aquest contracte ha de tenir un preu que l’inversor consideri car.

Volatilitat

En la majoria dels casos, notareu que els contractes de futurs experimenten una volatilitat de preus més intensa que Bitcoin directament. Normalment, també cotitzen per un valor molt superior. No obstant això, hi ha casos en què els futurs també cauen per sota del preu al comptat. Haureu d’utilitzar el gràfic per determinar quan el preu dels futurs es desvincula del preu al comptat.

Quan expira el contracte, l’inversor compleix les seves obligacions amb el Bitcoin comprat originalment. La diferència entre el preu spot actual de Bitcoin i el cost del contracte de futurs és el benefici. Aquesta oportunitat és present sempre que l’entrada de la posició de futurs curts supera el cost d’adquisició i els costos comptables de la posició d’actiu llarg.

No és una prova completa

És cert que el mètode cash-and-carry limita el risc en determinades condicions del mercat. Tot i això, aquesta estratègia no pot fer res per esborrar els augments dels costos comptables. És important que vulgueu controlar els vostres honoraris i altres factors, com ara els costos de marge. Tot això pot sumar i eliminar els seus beneficis amb el pas del temps.

Arbitratge Premium Inter-Exchange

En l’estratègia d’inversió intercanvi, voleu obtenir beneficis de la variabilitat dels preus de futurs d’una plataforma a una altra. Hi ha moltes maneres de dur a terme aquesta tasca. La forma més senzilla és trobar diferències de preus en futurs Bitcoin entre plataformes i canviar el vostre actiu entre cadascuna per obtenir els beneficis. Tot i que això pot semblar simplista, hi ha alguns riscos addicionals que cal evitar.

Ineficiències de preus de futurs Bitcoin entre intercanvis - Bitcoinfuturesinfo.com

Ineficiències de preus de futurs Bitcoin entre intercanvis – Bitcoinfuturesinfo.com

Una de les primeres coses que voleu examinar són els parells comercials que ofereixen les plataformes. És possible que trobeu que un cert parell de negociació de Bitcoin té un preu excessiu en comparació amb la competència. Alguns inversors poden fins i tot optar per examinar tres parells de negociació per trobar ineficiències. Aquesta tècnica s’anomena arbitratge triangular intercanvi.

Automatització

Avui en dia, hi ha diversos Dapps i bots al mercat que poden ajudar a simplificar aquest procés. A més, els comerciants solen crear scripts personalitzats per controlar el valor dels actius en diferents plataformes. Fins i tot hi ha casos de desenvolupadors que automatitzen tot el procés al llarg del dia. D’aquesta manera, poden acumular a poc a poc petits guanys al llarg de les seves activitats comercials.

Riscos d’arbitratge intercanvi

En aquesta situació, heu de prestar molta atenció a la liquiditat dels actius en qüestió, a les comissions de transacció i als terminis de transferència. L’arbitratge intercanvi és una operació sensible al temps que es pot arruïnar si l’actiu que envieu triga hores a arribar a l’altra borsa. Podeu controlar la taxa de comissions de Bitcoin i el volum de negociació per determinar el temps d’espera aproximat per a una transacció el vostre temps i tarifes. A més, assegureu-vos que l’intercanvi no experimenta retards en els dipòsits o retirades. Tots aquests escenaris us poden fer perdre l’estreta finestra de temps que teniu per completar el vostre comerç d’arbitratge.

Resum: negociació de futurs de Bitcoin

El comerç de futurs de Bitcoin és un procés delicat que necessita temps per dominar. La gran notícia és que un cop hàgiu desenvolupat una estratègia comercial fiable a seguir, només podeu posar el vehicle d’inversió en cotxe i començar a adquirir experiència immediatament. La clau del vostre èxit rau en la vostra capacitat per avaluar el mercat de Bitcoin i especular sobre el preu futur d’aquest actiu digital. Per sort, ara esteu armats amb les estratègies de negociació de futurs més populars del mercat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map