Com comprar Bitcoin a Singapur

Si esteu intentant comprar Bitcoin a Singapur, hi ha diverses preguntes que podeu tenir i punts a tenir en compte abans de fer la vostra compra. Comença pel millor lloc per comprar Bitcoin a Singapur. A més, voldreu obtenir una reducció de la normativa de Bitcoin i criptografia a Singapur, així com les implicacions fiscals de la vostra inversió allà.

Aquestes són totes les àrees que tractarem aquí, juntament amb donar els vostres 5 millors llocs per comprar Bitcoin a Singapur.

Què cal tenir en compte abans de comprar Bitcoin a Singapur

Des del primer moment, voldreu estar preparat amb la millor informació possible sobre Bitcoin a Singapur per assegurar-vos de situar-vos en la millor posició possible. A continuació, es detallen algunes de les consideracions clau que cal fer abans de realitzar aquesta compra:

Normativa local: Això s’aplica en dos fronts. En primer lloc, voleu assegurar-vos que totes les regulacions locals de Singapur us permetin negociar Bitcoin i, si hi ha alguna restricció, heu de tenir en compte. També voleu assegurar-vos que el corredor que trieu compleixi totes les normatives locals per als corredors de Bitcoin a Singapur.

Comissions de negociació per corredor: Aquests poden presentar-se de moltes formes, per la qual cosa és important mirar més enllà de la primera pàgina per assegurar-vos que obteniu el millor valor possible. Amb molts corredors que ofereixen negociacions sense comissions i baixes, aquí podeu estalviar.

Plataforma de negociació: Particularment, si sou un nou comerciant de Bitcoin, us beneficiarà d’una plataforma de negociació fàcil d’utilitzar. Si esteu més avançat, potser voldreu dedicar-vos a un altre nivell de funcions de negociació o investigació. Les plataformes comercials que s’ofereixen es converteixen en una part essencial de la vostra experiència.

Els millors llocs per comprar Bitcoin (BTC) & Crypto a Singapur

Paybis

Paybis és un punt de partida extremadament fiable per comprar Bitcoin i altres criptomonedes a Singapur. Han existit des del 2014 i han ajudat a molts comerciants a començar el comerç criptogràfic amb la comoditat de necessitar només la vostra targeta de crèdit o dèbit per comprar.

Necessitareu una cartera de tercers en comprar mitjançant Paybis, ja que simplement us facilitaran la transacció, però tot el procés de registre es pot completar en menys de 15 minuts segons la companyia. Això inclou una àmplia gamma de controls KYC, molt transparents, però que compleixin la normativa i us garanteixin una experiència comercial segura.

Són una empresa veritablement global que ofereix serveis no només a Singapur, sinó també a més de 100 països de tot el món. Les tarifes que trobareu aquí són de bona relació qualitat-preu i són competitives amb altres del sector en funció del mètode de pagament que utilitzeu. Les tarifes més baixes es troben si utilitzeu un dipòsit SEPA a l’1,5% de la transacció. Per a la vostra targeta de crèdit o dèbit, les comissions comencen al 6,99%.

A Paybis també trobareu una àmplia gamma de contingut educatiu sobre tots els aspectes de la negociació de criptomonedes que pot ser molt útil si sou un principiant del sector..

A Paybis també trobareu: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) i Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO), Tron (TRX).

Per obtenir més informació, podeu consultar la nostra ressenya de Paybis o dirigir-vos directament a Paybis per apuntar-se.


Kriptomat

Kriptomat és un emocionant servei d’intercanvi i cartera de criptomonedes existent des del 2018 i amb seu a Estònia, una ubicació popular per a alguns dels projectes industrials més fiables. La companyia ha crescut fins a proporcionar serveis de comerç i emmagatzematge de criptografia a més de 80 països de tot el món, inclòs Singapur.

Amb seu a Europa, podeu confiar en Kriptomat per proporcionar un servei altament transparent que compleixi totes les normatives locals i internacionals. També utilitzen instal·lacions d’emmagatzematge en fred fins al 98% de les explotacions per garantir que els vostres fons es mantinguin segurs.

Podeu fer una compra aquí a Kriptomat molt fàcilment utilitzant la vostra targeta de crèdit o dèbit amb tarifes que segueixen sent molt competitives al costat d’altres serveis. Una transacció amb targeta tindrà una tarifa del 3,65% afegida, mentre que també hi ha diversos mètodes d’eWallet que podeu utilitzar per comprar a taxes de tarifa lleugerament més altes.

En general, Kriptomat ofereix un servei molt segur, accessible i multifacètic que us permet comprar, vendre o emmagatzemar les vostres participacions en criptomonedes, tant si sou de Singapur o de molts altres països del món..

A Kriptomat també hi trobareu: Més de 30 criptomonedes disponibles per al comerç.

No dubteu a consultar la nostra Revisió Kriptomat per obtenir més informació o dirigiu-vos a Kriptomat directament per començar.

Binance

Binance és un dels millors noms del món pel que fa als intercanvis de criptomonedes. Són extremadament fiables i regulats a Malta segons la Llei d’actius financers virtuals de Malta, que proporciona als comerciants una protecció addicional més enllà de la seva excel·lent reputació.

Ara podeu comprar Bitcoin i moltes de les altres criptomonedes que ofereix Binance de manera directa i instantània mitjançant la vostra targeta de crèdit o dèbit, junt amb altres mètodes útils, com una transferència bancària directa. Aquestes comissions són una mica superiors a les que s’utilitzen a l’intercanvi, però continuen sent molt competitives, entre l’1% i el 3,5%, segons el mètode. Comerçant amb la borsa experimentareu una de les comissions planes més baixes de la indústria, des del 0,1%.

Si voleu començar a cotitzar aquí, trobareu que el procés de verificació també és molt ràpid i convenient. Podeu verificar-vos completament en pocs minuts amb una càrrega electrònica d’un parell de documents bàsics. Binance també inclou una de les més àmplies ofertes de criptografia disponibles al sector. Trobareu més de 100 de les criptomonedes més populars, totes disponibles aquí, juntament amb molts altcoins, i la seva pròpia moneda Binance (BNB).

També ofereixen una plataforma comercial fàcil d’utilitzar disponible amb diverses vistes comercials diferents que podeu adaptar al vostre nivell d’experiència.

A Binance també hi trobareu: Centenars d’altres criptomonedes per operar inclouen totes les monedes principals i una àmplia gamma d’altcoins.

Feu un cop d’ull a la nostra revisió de Binance o dirigiu-vos al Binance canviar per inscriure-s’hi. Utilitzeu el codi de descompte: EE59L0QP per reclamar un 10% de devolució sobre comissions de negociació.

Kraken

Kraken és un dels intercanvis de criptografia més antics de la indústria. Han estat operant des de fa més d’una dècada i amb això han guanyat un ampli respecte a la indústria entre els comerciants. Ofereixen cotitzacions a tot el món en Bitcoin i moltes més criptomonedes, inclosa la de Singapur.

Les seves baixes tarifes ajuden a fer de Kraken una opció molt atractiva per als comerciants. Si voleu comprar criptografia a l’instant amb la vostra targeta de crèdit o dèbit, obtindreu una comissió del 3,75% + 0,25 EUR per la vostra transacció, tot i que podeu canviar mitjançant el canvi per comissions que comencin des del 0% del fabricant i el 0,10% del comprador..

Dues de les funcions comercials molt populars i úniques que trobareu a Kraken són la possibilitat de negociar futurs criptogràfics i l’oportunitat de negociar amb marges criptogràfics amb un ampli apalancament de fins a 50: 1. Això és fantàstic per als comerciants més avançats i es pot fer a través de les també innovadores plataformes comercials de Kraken.

Amb les plataformes comercials disponibles per adaptar-se a diferents nivells d’experiència comercial, trobareu que Kraken s’adapta bé a vosaltres, independentment del nivell en què comercieu. Aquí es fa càrrec de tothom, des de principiants fins a veterans experimentats.

A Kraken també trobareu: Una àmplia gamma de més de 40 criptos més, inclosos Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) i molt més.

Per obtenir més informació, sempre podeu consultar la nostra revisió completa de Kraken o anar directament a la pàgina Kraken lloc web per obtenir més informació.

Bittrex

Bittrex és un altre intercanvi que actualment us permet comprar i comerciar una gran varietat de criptomonedes, inclòs Bitcoin. Són coneguts a la indústria per ser un dels pocs intercanvis que no cobra tarifes per a diferents projectes i tenen una reputació d’integritat..

És important tenir en compte des d’una perspectiva global de confiança, Bittrex té una sèrie de punts a favor. Són un dels intercanvis més coneguts de la indústria amb el suport d’un equip de bona reputació que compta amb més de 40 anys d’experiència en seguretat i informàtica a tota la indústria. Tampoc han experimentat mai infraccions significatives i compleixen els procediments KYC i AML més estrictes, tot i que asseguren que el registre és convenient. La seva seu als Estats Units també garanteix que funcionin d’una manera molt transparent.

Des de la perspectiva de l’usuari i de la negociació, utilitzen l’autenticació de 2 factors de sèrie, una “estratègia de cartera elàstica de diverses etapes” avançada que garanteix mantenir la seguretat tant a les carteres fredes com calentes en diversos punts. Tant la llista blanca d’IP com la cartera per garantir la seguretat transaccional també estan al seu lloc, mentre que com a característica de seguretat única final, l’intercanvi proporciona un servei de recuperació de qualsevol dipòsit de criptografia valorat en més de 5.000 dòlars. Això us cobrirà si envieu una moneda a la cartera del tipus incorrecte

Actualment accepten residents de Singapur.

Llegiu la nostra ressenya o visita de Bittrex Bittrex.

Reglament Bitcoin de Singapur

La pregunta clau que podeu fer aquí primer es centra en la legalitat de Bitcoin a Singapur i és legal en Bitcoin a Singapur?

Bitcoin és completament legal a Singapur, igual que el comerç de moltes altres criptomonedes i el funcionament d’intercanvis i serveis de criptografia. De fet, Singapur i el seu regulador de mercat MAS adopten un enfocament obert a la criptomoneda més que en molts altres llocs.

Durant l’últim any, la regulació i l’enfocament de Bitcoin i altres criptomonedes a Singapur ha evolucionat amb la implementació de la Llei de serveis de pagament. Bàsicament, proporciona un marc operatiu dins del qual les empreses que operen i proporcionen serveis de Bitcoin i criptografia estan regulades i llicenciades sota MAS.

L’acte també serveix per donar suport al desenvolupament i l’ús de diversos processos KYC i AML. En general, es pot dir que Singapur adopta un enfocament molt equilibrat i amable de Bitcoin i de la criptografia en general, alhora que garanteix un entorn de negociació segur i segur perquè participeu a.

Singapur Fiscalitat de la criptografia

Quan es tracta d’impostos criptogràfics i impostos Bitcoin a Singapur, no se’ls tributa els guanys en criptografia a Singapur. Això es deu al fet que a Singapur no hi ha impost sobre les plusvàlues.

Dit això, si pagueu o rebeu Bitcoin o altres criptomonedes com a pagament, haureu de pagar impostos sobre béns i serveis, la versió de l’IVA de Singapur que actualment és del 7% i l’impost sobre la renda que actualment té el tram més alt. del 22%.

No som assessors fiscals. La normativa fiscal sempre evoluciona. És important que feu la vostra pròpia diligència i parleu amb un assessor fiscal qualificat sobre qüestions relacionades amb els impostos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map