Bitcoin vs Litecoin

Com a inversor criptogràfic, és vital entendre les diferències entre Bitcoin i Litecoin. Com a primera criptomoneda del món, Bitcoin va marcar el ritme de la nostra revolució actual de blockchain. Tot i això, Litecoin va mostrar al mercat que podeu basar-vos en els punts forts de Bitcoin i afegir una mica més de capacitats tècniques sense reduir l’eficàcia de la moneda ni el propòsit general.

Bitcoin

Bitcoin es va dissenyar i construir el 2008 i va entrar al mercat el 2009. El creador anònim de Bitcoin, que es diu Satoshi Nakamoto, descriu a les publicacions del fòrum com va ser capaç de resoldre el notori problema de la doble despesa que afectava totes les monedes digitals anteriors. El problema de la doble despesa era una limitació tècnica. Es va descriure l’escenari que es va produir quan enviava una moneda digital a algú i, gairebé a l’hora exacta, enviava la mateixa moneda a una altra part. El retard resultant impossibilitaria l’aturada. Satoshi va descobrir que podia afegir una marca de temps a l’algorisme de prova de treball. Incloure aquesta marca de temps a cada bloc fa que sigui impossible enviar dues transaccions alhora sense que es produeixin discrepàncies.

Litecoin

No va passar molt de temps abans que altres desenvolupadors es fixessin en l’enfocament únic de Satoshi. Un d’aquests desenvolupadors i empleat de Google, Charlie Lee. Va estar tan inspirat en el concepte que va decidir unir-se a la revolució. En lloc de competir directament amb Bitcoin, Lee va intentar convertir-se en el Robin del Batman de Bitcoin. Segons les seves pròpies paraules, explica que Litecoin és la plata de l’or de Bitcoin.

Litecoin va entrar al mercat com a client de codi obert a GitHub el 7 d’octubre de 2011. Litecoin va ser una de les primeres forquilles dures del Bitcoin Core client. A la versió de Lee sobre criptomoneda, es van reforçar els aspectes tècnics. Per exemple, Bitcoin confirma blocs de transaccions cada 10 minuts. Aquests blocs estan limitats a 1 MB de dades.

Estadístiques de la meitat de Bitcoin contra Litecoin

Estadístiques de la meitat de Bitcoin contra Litecoin

Litecoin confirma un bloc cada 2,5 minuts. La xarxa és molt més ràpida que Bitcoin, amb desenvolupadors que enumeren 28 transaccions per segon. Curiosament, aquesta taxa de generació més ràpida coincideix amb l’augment de l’oferta total enfront de Bitcoin. Només hi ha disponibles 21.000.000 de BTC. Hi ha 84.000.000 de LTC previstos per a la seva emissió en total.

Mecanismes de consens: Bitcoin vs Litecoin

Tant Bitcoin com Litecoin confien en un mecanisme de consens de prova de treball. Bitcoin utilitza el mecanisme SHA-256. SHA significa Secure Hashing Algorithm. Aquesta és una equació matemàtica que els miners resolen. El miner que respon amb èxit a l’equació es premia amb la recompensa de la mineria i arriba a afegir oficialment el següent bloc de transaccions a la cadena de blocs.

La recompensa actual per als miners a la cadena de blocs de Bitcoin és de 6,25 BTC. Cal destacar que aquestes recompenses mineres són l’única vegada que el nou BTC entra al mercat. Estan dissenyats per produir-se cada deu minuts. Per garantir la naturalesa predictiva de l’oferta monetària de Bitcoin, l’equació SHA-256 ajusta automàticament la dificultat. Com més potència de xarxa tingui, més difícil serà la resposta. Per augmentar la dificultat, l’equació simplement requereix més zeros a la resposta.

La recompensa original de la mineria de Bitcoin era de 50 BTC. Aquestes recompenses disminueixen a la meitat cada quatre anys. La recompensa actual per a la mineria de Litecoin és de 12,5 LTC. Està previst que hi romangui fins a l’agost del 2023. Igual que Bitcoin, Litecoin està dissenyat per reduir a la meitat les recompenses mineres aproximadament cada quatre anys

Litecoin Scrypt PoW


Litecoin també utilitza un algorisme PoW. A diferència de Bitcoin, el mecanisme de consens de Litecoin és un protocol PoW de mineria basat en criptografies, basat en memòria. Scrypt es va crear específicament per fer que sigui costós realitzar atacs de maquinari personalitzats a gran escala. A més, Litecoin incorpora una GUI lleugerament modificada. Aquests canvis van fer que fos una mica més complicat de crear i que fos més costós produir plataformes de mineria Litecoin els primers dies de criptomonedes..

Actualitzacions compartides: Bitcoin vs Litecoin

Bitcoin i Litecoin comparteixen molts aspectes tècnics. Per aquest motiu, no hauria de ser una gran sorpresa saber que també comparteixen moltes de les seves actualitzacions bàsiques. Per exemple, ambdues monedes fan servir Segregated Witness (SegWit). SegWit permet a la xarxa dividir les transaccions en dos segments. L’objectiu és eliminar la signatura de desbloqueig, també coneguda com a “testimoni” de la part original. Aquesta informació es torna a afegir com a estructura independent al final de la transacció.

Gràfic de preus de Bitcoin mitjançant Coinmarketcap

Gràfic de preus de Bitcoin mitjançant Coinmarketcap

Segregated Witness es va convertir en un debat després de la introducció de la proposta de millora de Bitcoin número BIP141. Poc després, el 21 de juliol de 2017, els miners de Bitcoin van passar a la proposta de millora de Bitcoin (BIP) 91. Concretament, SegWit va passar a BTC al bloc 477.120..

Litecoin afegeix la xarxa Lightning

Litecoin va superar BTC en aquesta actualització. Els miners de Litecoin es van actualitzar a les funcions de SegWit el maig del 2017. Aquesta no seria l’última vegada que Litecoin va guanyar Bitcoin al cop tècnic. Litecoin també va ser la primera xarxa que va integrar amb èxit la Lightning Network. Aquest protocol de segona capa va introduir l’ús de canals de pagament privats per reduir la congestió de la cadena de blocs. Cal destacar que la primera transacció de Lightning Network va transferir 0,00000001 LTC de Zuric a San Francisco. La transferència va trigar menys d’un segon a completar-se.

Value Connection: Bitcoin vs Litecoin

Durant l’última dècada, Litecoin i Bitcoin han vist un desacoblament continu del valor. Els usuaris de Litecoin han mostrat hàbits comercials i de despesa completament diferents en comparació amb els Bitcoiners. Curiosament, un estudi va trobar que Litecoin ho farà sovint precedir Els moviments del mercat de Bitcoin. Tot i això, cal assenyalar que Bitcoin ha demostrat ser una botiga de valor millor, o almenys més popular, en comparació amb Litecoin.

Creixement de la xarxa

Bitcoin i Litecoin han vist com els seus mercats s’expandeixen considerablement. L’objectiu de Litecoin de ser el company de BTC ha donat els seus fruits. És habitual que les plataformes que ofereixen suport a Bitcoin també ofereixen suport a Litecoin. Aquesta compatibilitat ha ajudat Litecoin a seguir sent una moneda popular al mercat, tot i l’aparició de moltes competències.

Bitcoin contra Litecoin: el que és millor?

No hi ha una resposta correcta o incorrecta a aquesta pregunta. Bitcoin té un paper valuós com la primera criptomoneda del món. Només per aquest motiu, sempre tindrà valor entre la comunitat. Litecoin proporciona tots els aspectes tècnics de Bitcoin i la longevitat de ser una de les criptomonedes més antigues del món. Igual que la plata, és més assequible que l’opció principal, però és una inversió encertada. Per aquestes raons, els inversors intel·ligents tenen aquestes dues monedes.

On comprar Bitcoin o Litecoin

Aquestes són dues de les criptomonedes més populars del món. Els intercanvis següents permeten comprar aquests dos actius digitals.

Bitcoin vs Litecoin Bitcoin vs Litecoin Bitcoin vs Litecoin
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map