Bitcoin contra Bitcoin Cash

La comprensió de les diferències entre Bitcoin i Bitcoin Cash és un pas crucial per conèixer millor el viatge que han suportat fins ara les criptomonedes. Actualment, les comparacions de Bitcoin Cash i Bitcoin són rares. Les dues monedes han crescut fins a convertir-se en productes bàsics del mercat de criptografia.

Tot i això, aquest escenari no sempre va ser així. Va haver-hi un temps, no fa gaire, que aquestes dues monedes tenien tota la comunitat criptogràfica enrenou. Aquí teniu la història que hi ha darrere d’una de les forquilles de Bitcoin més controvertides fins ara.

Bitcoin

Per entendre les diferències entre Bitcoin i Bitcoin Cash, heu de començar el vostre viatge el 2008. Va ser aquest any quan el creador anònim de Bitcoin, Satoshi Nakamoto, va introduir el món a Bitcoin. Bitcoin va ser la primera moneda digital que va eliminar les amenaces de doble despesa. Com a tal, es considera la primera moneda digital realment reeixida.

Bitcoin es va construir des del principi per proporcionar un terreny de joc igual als participants de la xarxa i als usuaris. Part d’aquesta estratègia incloïa limitar la mida del bloc de la cadena de blocs de Bitcoin a 1 MB. Aquesta restricció de mida garantia que qualsevol equip tindria les capacitats tècniques per aprovar les transaccions a la cadena de blocs de Bitcoin.

Bitcoin contra Bitcoin Cash: prova del treball -ForecastNews

Bitcoin contra Bitcoin Cash: prova del treball -ForecastNews

Els blocs d’1 MB de Bitcoin són aprovats cada deu minuts per la comunitat minera. Aquests blocs poden contenir entre 1.000 i 1.500 transaccions per bloc. Tot i que aquesta taxa va ser excel·lent durant les primeres etapes de Bitcoin, amb prou feines és suficient per donar suport a una economia global de Bitcoin en tota regla. En comparació, la xarxa de VISA pot gestionar més de 20.000 transaccions per segon (tps).

Sorgeixen problemes d’escalabilitat: Bitcoin contra Bitcoin Cash

A mesura que la xarxa de Bitcoins va continuar expandint-se, també va augmentar la quantitat de dades comprimida a cada bloc. Per exemple, el 2010 la mida mitjana del bloc era de 100 kb. Al gener de 2015, la mida mitjana de les dades d’un bloc era de 600.000. Aquest augment de dades també es va afegir a la congestió de la xarxa, cosa que va provocar un augment de les taxes i retards en les transaccions.

El 2017, les preocupacions d’escalabilitat havien crescut fins a ser massa. El criptomercat experimentava un creixement rècord i la xarxa de Bitcoin s’aturava a causa dels retards i la volatilitat de les transaccions. Ningú no podia utilitzar Bitcoin per al seu propòsit inicialment declarat com a “sistema de caixa electrònica peer-to-peer”. El problema es va convertir en una preocupació més gran quan els minoristes van deixar d’acceptar Bitcoin per por de patir grans pèrdues durant els retards en les transaccions. En un moment donat, les tarifes de xarxa sovint eren superiors a l’import de la transacció.

Bitcoin contra Bitcoin Cash: formularis A Rift

Bitcoin va fallar essencialment en la seva primera prova d’estrès i molts de la comunitat van considerar que calia fer canvis al protocol bàsic de la moneda si volia complir alguna vegada la visió original de Nakamoto. Els principals membres de la comunitat Bitcoin van debatre intensament sobre com resoldre el problema. Per un costat de l’argument, teníeu Bitcoiners de molt temps Roger Ver, que creia que el protocol bàsic de Bitcoin es podia canviar sense destruir el propòsit de la moneda. Ell i un gran grup d’altres Bitcoiners van proposar un augment de la mida del bloc. Els blocs més grans podrien resoldre el problema temporalment i permetre que Bitcoin es tornés a utilitzar per a transaccions diàries.

L’altra cara del debat va veure als desenvolupadors bàsics de Bitcoin contra la idea d’alterar una part tan essencial del disseny de Bitcoin. Aquests desenvolupadors creien que hi havia altres tecnologies com SegWit i Lightning Network que podrien ajudar a alleujar la congestió de Bitcoin sense canviar el seu disseny original. Aquests desenvolupadors també van argumentar que el canvi podria conduir a actualitzacions interminables de mida de bloc en el futur.

Neix Bitcoin Cash

L’agost de 2017 es va produir la forquilla dura Bitcoin Cash. La nova moneda tenia una mida de bloc més gran. Concretament, els desenvolupadors primer van dissenyar la moneda per manejar blocs de 8 MB, però més tard van actualitzar la xarxa a 32 MB de mida. Aquesta estratègia va augmentar considerablement la taxa tps de Bitcoin Cash. Al setembre de 2018, una prova d’estrès de la xarxa va revelar que la xarxa era capaç de gestionar 25.000 transaccions per bloc.

Semblances tècniques: Bitcoin contra Bitcoin Cash

Com a forquilla dura de Bitcoin, Bitcoin Cash comparteix diverses característiques tècniques amb Bitcoin. Ambdues xarxes utilitzen un mecanisme de consens de prova de treball (PoW) per aprovar transaccions i emetre noves fitxes en forma de recompenses mineres. Ambdues xarxes utilitzen l’ajust de la dificultat d’emergència (EDA). Aquest sistema ajusta la dificultat de la xarxa cada 2016 blocs o aproximadament cada dues setmanes. L’objectiu és proporcionar a les monedes un subministrament monetari predictiu.

Bitcoin vs Bitcoin Cash Drama

El debat sobre Bitcoin contra Bitcoin Cash va continuar arrasant després de la dura forquilla. Els membres bàsics de Bitcoin van acusar l’equip de Bitcoin Cash d’intentar segrestar els usuaris de Bitcoin dificultant la distinció de quina moneda era el Bitcoin original. En particular, Ver va prendre calor sobretot perquè és el propietari de Bitcoin.com.

Bitcoin contra Bitcoin Cash contra USD - CoinMarketCap

Bitcoin contra Bitcoin Cash contra USD – CoinMarketCap

Forquilla Bitcoin Cash

Curiosament, Bitcoin Cash va patir una dura forquilla el novembre del 2018. Aquesta vegada, va ser Bitcoin Cash la moneda dividida en Bitcoin Cash ABC (Ara Bitcoin Cash) i Bitcoin Cash SV (Satoshi Vision). En particular, Bitcoin Cash SV va augmentar el límit de mida dels seus blocs a 128 MB.

Diferències en les actualitzacions: Bitcoin vs Bitcoin Cash

Després del llançament de Bitcoin Cash, Bitcoin va començar a adoptar les seves pròpies actualitzacions tècniques per resoldre problemes d’escalabilitat. Una de les primeres actualitzacions afegides a la xarxa va ser l’actualització Segregated Witness (SegWit). Aquesta actualització separa certes dades de la transacció per reduir la congestió.

Aquesta actualització va obrir el camí per a la propera actualització important que va experimentar Bitcoin, el Lightning Network. Lightning Network és un protocol de segona capa que utilitza canals de pagament personals per permetre als usuaris realitzar transaccions il·limitades per una fracció del cost d’utilitzar directament la xarxa de Bitcoin. La Lightning Network és considerada per molts com la millor oportunitat de Bitcoin per reduir les preocupacions d’escalabilitat en el futur.

Dos viatges diferents per l’avinguda Blockchain

Avui, Bitcoin i Bitcoin Cash serveixen dos nínxols diferents a la comunitat. Bitcoin, com a criptomoneda original, és més valuós que mai, en part perquè conserva la seva estructura original. Bitcoin Cash també és més valuós ara que la xarxa ha aconseguit assegurar més socis i projectes. No importa com preferiu el vostre Bitcoin, ambdues monedes semblen tenir un futur molt llarg per davant.

On comprar Bitcoin (BTC) & Bitcoin Cash (BCH)

Aquestes són dues de les criptomonedes més populars del món. Els intercanvis següents permeten comprar aquests dos actius digitals.

Bitcoin contra Bitcoin Cash Bitcoin contra Bitcoin Cash Bitcoin contra Bitcoin Cash
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner