Реми Джейкъбсън, главен изпълнителен директор на RealT – Интервюта

Реми Джейкъбсън наскоро стартира платформа за краудфандинг, наречена RealT, която позволява на инвеститорите на криптовалути да инвестират в активи на недвижими имоти, като се започне с жилища под наем в Детройт, Мичиган. Компанията се разширява до Кливланд, Ню Орлиънс и Южна Флорида.

В Южна Флорида Джейкъбсън оглавява базираната в Авентура фирма за разработки J Cube Development. През ноември той продаде сайт за разработка в Wynwood на Quadrum Global за 8,55 милиона долара.

Антоан: RealT планира токенизиране на недвижими имоти в град Детройт, Мичиган. Защо избрахте Детройт срещу конкуриращи се градове с по-силни пазари на недвижими имоти?

Реми: Детройт е оптималното място за RealT да започне. Имотите в Детройт вече са много търсени сред международните инвеститори, поради ниските си ценови етикети и високите наемни цени. Като собственици на RealToken, доходът от наем е осезаем източник на удовлетворение, което получават. Наличието на евтини имоти с високи наемни цени е чудесен начин да се осигури стойност за нашите ранни осиновители.

 

Антоан: Ще се фокусирате ли върху капиталовите печалби или доходите от наем?

Реми: Ще разгледаме и двете области. Доходността от наем ще се изплаща на инвеститора чрез портфейла на Ethereum непрекъснато, а с увеличаване на стойността на имота и цената на наемите ще нараства и доходът им от наем. Инвеститорите също имат възможност да продават своите токени, след като бъде извършено надлежното обследване, за да донесат и капиталови печалби.

 

Антоан: Какъв ще бъде средният период на държане?

Remy: RealTokens, продавани в чужбина, ще бъдат свободно прехвърляеми в чужбина на лица извън САЩ, които са се класирали след прегледи на AML / KYC, но за да се съобразят с приложимото в САЩ законодателство за ценните книжа, тези ReatTokens не могат да се връщат обратно в Съединените щати за период от 12 месеца. RealTokens, които се продават на акредитирани инвеститори в САЩ, могат да бъдат прехвърлени на други акредитирани инвеститори в белия списък след 90 дни и ще станат свободно прехвърляеми на всеки след 12 месеца.

Като практически въпрос е твърде рано да се каже колко дълго купувачите ще искат да държат своите RealTokens.

 

Антоан: Какво ви накара да изберете модела на токенизация?

Реми: Искахме да направим инвестирането в имоти в САЩ по-достъпно, особено за чуждестранните инвеститори. Чрез токенизиране на собствеността можем да предложим инвестиции на достъпни цени за по-голям брой хора. Важно е също така, че блокчейнът е технологията, която подкрепя токенизацията, защото това гарантира ефективността и проследимостта на инвестициите в недвижими имоти, които традиционно липсват в сектора на недвижимите имоти. Нашият модел на токенизация предлага предимството на редовна сделка с недвижими имоти на върха на прозрачността на блокчейн. RealT е мост между физическия и дигиталния свят: всички актове, споразумения за операции и други правни документи се виждат в блокчейна, като в същото време се държат в доверие с адвокатска кантора.


 

Антоан: Как планирате да привлечете инвеститори на дребно, които може да не са запознати със символите за сигурност или криптовалутата като цяло?

Реми: RealT е свалил бариерата за достъп до недвижими имоти до достъпна и достъпна сума. RealT може да осигури неразделна част от портфолиото на съвременния инвеститор и сега може да се държи вътре в портфейла на Ethereum. Ние се стремим да бъдем Coinbase на активите за недвижими имоти. Една от основните ни цели е да направим концепцията и процеса на инвестиране в собственост възможно най-ясни. За нас е важно хората, които иначе никога не биха помислили да инвестират в собственост чрез блокчейн, да разберат, че не трябва да бъдат затънали в бюрокрация и жаргон, за да участват. Нашият пазар и процесът на закупуване е интуитивен и води купувачите през смилаеми стъпки, преди да закупят жетони.

 

Антоан: Можете ли да споделите с нас предимствата, които ще бъдат предложени на инвеститорите?

Реми: Инвеститорите могат да се радват на пасивен доход от наем, който ще се изплаща непрекъснато в портфейла им на Ethereum, след като инвестира в имот. Този доход ще бъде изплатен в стабилни монети, които са фиксирани към щатския долар, така че инвеститорите да не трябва да се притесняват от нестабилността на дадена криптовалута в даден момент. Като собственици на символи, инвеститорите могат също да допринесат за важните решения, необходими за поддържането и поддръжката на собствеността, в която са инвестирали. Това става чрез прост процес на гласуване.

 

Антоан: Ще могат ли инвеститорите да изберат инвестицията, в която желаят да участват? Или маркерът за сигурност ще действа като фонд, който притежава множество свойства?

Remy: С RealT можете да изберете конкретни имоти и да станете собственик на имота. Като инвеститор можете да притежавате действителното недвижимо имущество. RealTokens са важни градивни елементи в екосистемата Ethereum. Спускайки се чак до основите на недвижимите имоти, до самите отделни имоти, RealT дава възможност на всеки да създаде портфолио от недвижими имоти, използвайки RealTokens. Това е важно разграничение; фондовете за недвижими имоти в бъдеще много добре могат да имат RealTokens като актив. Ето защо инвеститорите в RealT имат пълна видимост на нашия пазар и могат да избират точния имот, в който желаят да инвестират, и колко токена искат да закупят за този имот. Наемът, който след това дават, ще дойде директно от имота, в който са инвестирали.

 

Антоан: Това предложение изключително ли е за акредитирани в САЩ инвеститори? Ще приемате ли международни инвеститори?

Реми: Предложението е насочено предимно към международни инвеститори. Традиционно американският пазар на недвижими имоти е сравнително недостъпен за тези, които пребивават извън САЩ. Искаме да променим това и да отворим възможността за всеки по света да инвестира в недвижими имоти в САЩ и да се възползва от пасивни приходи от наем. Ние, разбира се, приемаме акредитирани инвеститори.

Предложението се прави в САЩ само на акредитирани инвеститори съгласно Регламент D съгласно Закона за ценните книжа от 1933 г. и в чужбина на лица извън САЩ съгласно Регламент S съгласно Закона за ценните книжа.

 

Антоан: Как планирате да се разграничите от конкуренти като BlockEstate, Realecoin, Slice RE и т.н..

Реми: Основният диференциатор е, че RealT работи и работи. Доколкото ни е известно, ние сме първата платформа, която официално стартира и предлага перспективата за закупуване на токенизиран имот. Освен това RealT токенизира самите имоти, вместо да предлага инвестиционен фонд, специализиран в недвижими имоти. Това връща автономия на индивида и му позволява да избере свойствата, които иска, според размера на инвестицията, който е избрал. Имаме много силен екип зад RealT, както с блокчейн, така и с криптовалута, както и с обширни познания за недвижими имоти. Много проекти в областта на токенизираните недвижими имоти се управляват или от крипто ентусиасти, или от професионалисти в областта на недвижимите имоти, но в RealT ние комбинираме тези области на опит, за да предложим цялостна, напълно съвместима услуга.

 

Антоан: Има ли нещо друго, което бихте искали да споделите с нас относно RealT?

Remy: RealT ще продължи да добавя нови типове имоти от различни градове, за да продължи да взема проби от това, което нашите клиенти искат да видят на разположение за закупуване. RealT планира да токенизира имоти във всички големи градове на САЩ и с нетърпение очакваме да видим кои градове генерират най-голямо търсене. И създаване на ликвидност.

За да научите повече, посетете Уебсайт на RealT.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map