Анди Строт, съосновател на Realecoin ™ – Интервюта

Анди Строт е съосновател на Realecoin ™ – фонд, който инвестира в многофамилни жилища за доходи, които се нуждаят от преустройство или обновяване и в затруднени възможности за ипотечен дълг в САЩ.

Анди е работил като изпълнителен директор с някои от най-големите мениджъри на фондове в САЩ – BlackRock, Alliance Bernstein и MFS Investment Management. Работил е в две различни европейски държави, като е избран да ръководи нови инициативи в чужбина. Г-н Strott е структурирал фондове за недвижими имоти и възможности за съвместни предприятия, както и е извършил поемане на над 5 милиарда долара ново строителство, многофамилна реконструкция, необслужвани заеми, мостово и мецанин финансиране. Г-н Strott е служил и като съветник на технологични стартиращи компании и е разработил първия по рода си трансграничен портал за котиране на търговски недвижими имоти за китайски инвеститори в сътрудничество с Fang.com, най-големият уебсайт за недвижими имоти в Китай. Г-н Strott получи магистърска степен по бизнес администрация от Columbia Business School.

AT: Специализирали сте се основно за многофамилни имоти, които носят доход, които се нуждаят от преустройство или обновяване. Как извличате тези свойства?

КАТО: Фондът Realecoin инвестира в многофамилни имоти, които се нуждаят от преустройство или обновяване И в затруднено ипотечно задължение в САЩ. Ние извличаме всички наши проекти от дългогодишна мрежа от взаимоотношения в индустрията на недвижими имоти, датираща повече от 30 години.

AT: Какво е средното ви време за задържане на имот?

AS: Всяка инвестиция е уникална, но за нашите многофамилни имоти времето ни на задържане трябва да бъде средно между 3-5 години. За нашия затруднен ипотечен дълг времената ни на задържане са приблизително между 18-36 месеца.

AT: Има ли определени щати или градове, върху които се фокусирате, или алтернативно, които избягвате?

AS: За нашите многофамилни имоти, ние разглеждаме САЩ в първични и вторични градове. За нашия затруднен ипотечен дълг ние инвестираме главно в югоизточния, югозападния и средния запад. Склонни сме да избягваме столичния район на Ню Йорк и много части на Калифорния поради по-спорна среда, която увеличава времето и разходите ни.

AT: В момента се фокусирате върху недвижими имоти в САЩ. Някакви планове за международен трансфер?

AS: Не.

AT: Първият имот, който купувате, е 162-164 East 82nd St. в горната източна част на Ню Йорк. Какво ви накара да изберете това развитие да бъде първото ви?

КАТО: Това е собственост, върху която Azrak работят и са инвестирали повече от 2 милиона долара за обновяване на апартаментите и повишаване на наемите. На този етап имотът е изцяло отдаден под наем и представлява привлекателна IRR за портфейла на фонда.

AT: Как планирате да се разграничите от конкуренти като BlockEstate и Property Coin?

AS: Основният ни диференциатор е, че сме диверсифициран портфейл както от собствен капитал, така и от дълг.

AT: Ще плащате ли дивиденти? Ако отговорът е „да“, те трябва ли да се разпределят на тримесечие или годишно? Какво е очакваното изплащане на дивидент?

AS: Да. На тримесечие. 6-8%.

AT: Как се компенсира висшето ръководство на фонда? 

AS: 2,5% такси за управление, които ще плащат заплати на целия ни екип. Плюс 20% от печалбата. Също така ще държим 10% от издадените цифрови ценни книжа на Realecoin.

AT: Бихте ли споделили накратко с нас някои от елементите в контролния списък за надлежна проверка, когато преглеждате имоти, които евентуално да придобиете?

AS: Това включва:

 • Информация за наематели – Наеми, копие на текущата наемна списък, списък на депозитите за сигурност, копирани споразумения за обща зона.
 • Споразумения с трети страни – Структурни доклади, Доклади за околната среда, Нов доклад от фаза I, когато е налично Проучване за ОВК, когато е налично Ремонт на покриви.
 • Заглавие / Проучване – Поемане на политика за собственост с изключения, Проучване, Застраховка на собственост, Копие от декларация за сервитути.
 • Доклади / планове – Сертификати за заетост, Сертификат за сграда, Сертификат за заетост на всички наематели, Пълен набор от планове за сгради, Пълен комплект CAD файлове за собственост, AsBuilt планове.
 • Планове и одобрения за разработване на сайтове
 • График на изключителни TI и LC
 • Споразумения за услуги – асансьор, пречистване на вода, охрана и др.
 • Гаранции – покрив, други
 • Финансови / оперативни документи
 • Оперативен бюджет (през последните три години, от началото на годината)
 • Прогноза за оперативен бюджет
 • YE Месечни отчети за приходите и разходите
 • Разделени капиталови подобрения

AT: Всичко друго, което искате да споменете за Realecoin?

AS: Ние от Realecoin сме начело на огромна инициатива на кръстопътя на недвижимите имоти и технологиите, за да улесним инвеститорите в недвижими имоти в САЩ. Излишно е да казвам, че значителна част от времето и работата на много хора са влезли в нашата Предпродажба, и все пак, ние сме едва в началните дни на това начинание и очакваме с нетърпение следващата фаза на нашия бизнес.

AT: Благодаря ви, че отделихте време да направите това интервю. Всеки, който иска да научи повече, може да посети Уебсайт на Realecoin.

* Оттогава Realecoin е преквалифициран като Resolute.Fund. Операциите и целите на компанията остават същите, като единствената промяна е в името *

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner