Revisió de l’intercanvi de Kraken: què s’ha de buscar

Kraken exchange és una important plataforma de criptomoneda amb seu a Estats Units amb taxes baixes, parells de comerç fiat / criptogràfic lucratius i opcions de negociació avançades. Està constantment classificat com una de les millors plataformes d’intercanvi de criptomonedes per mitjans independents.

Però els problemes de rendiment i credibilitat han sacsejat la seva base d’usuaris una vegada estable.

És segur utilitzar-lo? Hi ha problemes de verificació? Fins i tot l’intercanvi funciona després d’una revisió massiva? Llegiu aquesta ressenya per aprendre tot el que heu de saber sobre com operar amb seguretat a l’intercanvi de Kraken.

Intercanvi Kraken

Kraken és un important intercanvi amb seu als Estats Units que es va desencadenar a alta mar el 2011. És conegut per la seva seguretat ajustada, les seves opcions avançades de negociació i les seves baixes comissions de negociació i retirada. Ofereix als clients a Amèrica del Nord, la UE i Japó serveis en dòlars, EUR, CAD, GBP i JPY, així com una gran quantitat de criptomonedes..

Es factura a si mateix com el “el canvi de Bitcoin més gran en volum d’euros”I actualment es troba al número 8 en volum de 24 hores activat Coinmarketcap. Aquest intercanvi segur, detallat i ric en funcions és una opció excel·lent per als comerciants avançats, però no apte per a principiants. És especialment atractiu per als comerciants europeus (més sobre això més endavant). Fins i tot ofereix misteriosos serveis de negociació de piscines fosques.

A més de ser pioner de la transparència en la indústria, l’intercanvi Kraken es considera constantment com un dels intercanvis més segurs. A través de totes les crítiques, continua sent un intercanvi de bona reputació.

Tot i això, ha estat constantment afectat per problemes de rendiment. CEO Jesse Powell es va disculpar públicament per als problemes del lloc i va prometre actualitzacions importants.

Però, encara és segur utilitzar-lo? Els problemes s’han solucionat? I com fins i tot feu servir el lloc?

Hi ha molt a saber sobre l’intercanvi de Kraken i molt poca informació fiable. Per això he creat aquesta guia. Llegiu-lo per aprendre tot el que heu de saber sobre el comerç a la plataforma.

Pros:

 • Seguretat
 • Eines de negociació
 • Tarifes baixes
 • Moneda Fiat
 • thumbs-upMargin trading

Contres:

 • Problemes de rendiment
 • Monedes limitades
 • thumbs-down No és apte per a principiants
 • thumbs-down Alta comissió de retirada per a bancs dels EUA

Kraken exchange va revisar el seu motor comercial i la seva interfície l’11 de gener. L’actualització va provocar un tancament de tot el lloc durant més de 36 hores que va deixar de negociar i retirar-se. Internet va explotar; no obstant això, les coses s’han recuperat i Kraken torna. El jurat encara no sap si els problemes s’han resolt totalment o no. El consens és que Kraken va realitzar actualitzacions molt necessàries, però va gestionar el procés de manera deficient. Més informació al llarg de la revisió.

Kraken va tornar amb el lliure comerç


Característiques

Seguretat

Kraken Exchange utilitza una sèrie de funcions de seguretat i protegeix els comptes. Realitza auditories de reserves periòdiques, el banc alemany Fidor confia en ell i és acollidor amb el govern de Tòquio i Bloomberg.

Rendiment

Al novembre de 2017, el conseller delegat, Jesse Powell, va dir “no defensar l’estat recent de la plataforma”. Era buggy, freqüentment baixat i lent. Una revisió recent ha promès solucionar els problemes. Les coses semblen prometedores, però cal temps.

Principiants-línies d’amistat

Les opcions de Fiat són ideals per a principiants, però això és tot. La verificació es pot fer pesada i la interfície és extremadament complexa.

Tarifes

L’intercanvi de Kraken té un sistema de tarifes complex, però és molt apte per als comerciants. També té algunes de les taxes de retirada més baixes del món conegut.

Suport

Ofereixen un servei complet guia de suport i Reddit sub per escalar bitllets. L’assistència pot trigar uns quants dies a respondre a les entrades, però en general és útil.

Negociació

Kraken exchange ofereix parells de negociació en USD, EUR, GBP, CAD i JPY, així com 16 criptomonedes. Les opcions avançades de negociació de marges són especialment lucratives per als professionals.

En general

Kraken és una bona plataforma per negociar fiat i algunes criptomonedes, però el jurat encara no té problemes de rendiment. La manca de monedes i suport són negatius. No obstant això, les seves opcions de negociació el converteixen en una cosa obvia per als operadors seriosos.

Quant a Kraken Exchange

Jesse Powell va desencadenar l’intercanvi de Kraken el 2011. Des de llavors, ha tingut una vida tumultuosa. Aquest intercanvi amb seu a San Francisco va ser pioner en nous territoris en seguretat Bitcoin i integració del món real. Va ser el primer intercanvi que va passar una auditoria de prova de reserves verificable criptogràficament i el primer que va tenir preu i volum de negociació es mostra a Bloomberg!

Les seves baixes tarifes, la seva alta seguretat i la seva funcionalitat diversa van ajudar a Kraken a arribar ràpidament a ser el líder en operacions de volum d’euros. Es classifica rutinàriament a la part superior de la negociació de volum global.

Tot i les crítiques recents sobre el seu rendiment, he trobat que la reputació de l’empresa era força sòlida. És operat per San Francisco Pagament inc. i rebut 6,5 milions de dòlars en finançament més de 3 rondes de finançament. I quan Mt. Gox va entrar al tanc, Es va escollir Kraken Exchange com a soci per facilitar els pagaments als usuaris afectats pel hack.

Dit això, hi ha un munt de negatius sobre l’intercanvi. També hi ha molts sentiments negatius a la xarxa. No és apte per a principiants i hi abunden els problemes de rendiment. Això i com han gestionat recentment les actualitzacions dels seus sistemes, tots tenen la web en braços.

En general, l’intercanvi Kraken es veu com una bona plataforma amb funcionalitats avançades i una sòlida reputació.

“Kraken és una institució exemplar a la qual la resta del món Bitcoin hauria de mirar … Un dels primers intercanvis en passar una auditoria independent”. – TheBlogChain

Intuïtivitat, professionalitat, enfocament: aquests són els principals valors de l'intercanvi de Kraken

Com funciona l’intercanvi Kraken?

Kraken és un intercanvi d’actius digitals que admet tant moneda fiduciària com criptomoneda. És una plataforma de coincidència que connecta compradors i venedors i cobra una tarifa per cada operació.

Un dels principals avantatges de l’intercanvi de Kraken és que podeu ingressar al vostre compte bancari. Molts intercanvis requereixen que ja tingueu criptografia per començar a cotitzar. Es tracta d’un mal de cap important que s’evita. És fàcil liquidar monedes fiduciàries al lloc (especialment en euros).

Penseu en la borsa de Kraken com la Borsa de Nova York: canvieu actius amb altres usuaris a través de la borsa i pagueu a la borsa els seus problemes. En realitat, no esteu comprant res de l’intercanvi de Kraken com ho faria amb Coinbase.

Funcions de Kraken

 • comprovarConseller delegat: Jesse Powell.
 • comprovarFundat: 2011.
 • comprovarHQ: San Francisco.
 • comprovarMonedes Fiat: USD, EUR, GBP, CAD, JPY.
 • comprovarCriptomonedes: Bitcoin, Ripple, Ether, Dogecoin, Dash, Monero i molt més.
 • comprovarDipòsit / Retirada: Banc (SWIFT, SEPA, etc.) | Crypto
 • comprovarTarifes: Molt fluix.
 • comprovarAplicació: Sí.
 • comprovarComerç de marges: Sí. **
 • comprovarVerificació: Sí.
 • comprovarPer a principiants: No.
 • comprovarSuport: meh.
 • comprovarSentiment de la comunitat: Generalment està bé.

Comerç de marges ** – El comerç de marges es negocia bàsicament amb fons prestats. Intercanvieu amb els diners d’altres usuaris mitjançant préstecs d’igual a igual. Els diners del vostre compte de marge només s’utilitzen com a garantia per liquidar deutes més endavant. Si obteniu beneficis, els fons es retornaran al prestador. El comerç de marges us permetrà contractar més grans i potencialment guanyar (o perdre) més diners. Això s’oposa als préstecs de marge en què un usuari presta el seu xifrat per obtenir un retorn de la inversió del prestatari. Es considera que Kraken és una plataforma excel·lent per al comerç / préstec de marges. Tingueu en compte que és molt volàtil i complex, de manera que és millor deixar-lo als comerciants experimentats. Per obtenir una explicació completa, vegeu Guia de BitFinEx per al comerç de marges.

És segur Kraken? | Kraken és una estafa o no? | Està assegurat Kraken?

Amb totes les històries de terror sobre els intercanvis d’estafes, esquemes de ponzi i trucs milionaris, no em va sorprendre veure la web plena d’aquestes preguntes. Els usuaris volien saber si l’intercanvi de Kraken era una estafa més o si era legítim.

Bé, vaig aprofundir a la terra i vaig trobar informació prometedora.

Afirmen que la seva pròpia seguretat és impecable, però qui no ho diria? No parlen molt al seu lloc web, però sí que caminen molt pel que fa a la seguretat. Això és el que he excavat:

 • comprovarMagatzem refrigerat: Kraken va ser el primer intercanvi que va passar una auditoria de prova de reserves verificable criptogràficament. Té reserves completes fora de línia a l’emmagatzematge frigorífic número 1.
 • comprovarTransparència: Kraken exchange posa el seu conseller delegat, empresa matriu, seu central i personal de suport. Un gran senyal.
 • comprovarPresència social: Kraken té un compte de Twitter actiu de Reddit i un munt de suport públic. Això sempre és un bon senyal.
 • comprovarEstabilitat financera: Kraken va recaptar milions d ‘inversors com el Grup Money Partners. També estan gestionats per Payward Inc. Estan recolzats per noms de confiança.
 • comprovarSeguretat del lloc forta: No només fan servir 2FA estàndard, sinó que fan que el procés de creació del compte sigui una molèstia per garantir una seguretat addicional.

Totes les pistes apunten cap a una seguretat forta. L’empresa mai no ha patit cap pirateig.

Veredicte: Bona seguretat.

Quines són les opcions de finançament de Kraken i quines són les tarifes?

L’intercanvi de Kraken té tarifes baixes en general. Però algunes de les tarifes són tan baixes com és còmic. El que la majoria de clients nord-americans no s’adonen de Kraken és que en realitat és més favorable per als usuaris estrangers que per als usuaris nacionals. Tot i establir-se als Estats Units, les comissions de Kraken per les retirades a l’estranger són molt baixes, mentre que les dels EUA són elevades. Els dipòsits i les retirades en general tenen comissions baixes. Les tarifes són les següents:

Retirades de Fiat

 • checkEUR Retirada SEPA: només països de l’EEE (0,09 €)
 • Retirada de checkUSD (nacional): disponible a 48 estats dels EUA + DC (5 dòlars)
 • checkUSD SWIFT (SMBC): disponible a la majoria de països (60 dòlars)
 • checkEUR SWIFT (SMBC): disponible a la majoria de països (60 €)
 • checkJPY Retirada nacional: només Japó (300 ¥)
 • Retirada de checkCAD EFT – només Canadà (tarifa plana de 10 $ CAD)

Dipòsits Fiat

 • checkEUR Dipòsit SEPA (gratuït)
 • checkEUR Dipòsit bancari (Fidor: 5 €, SMBC: 10 €)
 • comprovar el dipòsit USD (nacional) (5 dòlars)
 • comproveu el dipòsit SWIFT d’USD (10 dòlars)
 • checkJPY Depòsit nacional (gratuït, dipòsit mínim de 5.000 ¥)
 • checkCAD Dipòsit per cable (gratuït)

Els dipòsits criptogràfics són bàsicament gratuïts; no obstant això, les retirades de criptomonedes estan subjectes a una comissió. Segons la meva experiència, els seus honoraris de retirada estan d’acord amb les normes del sector i no estan fora de control com Binance. Aquí teniu la llista completa de taxes:

Exemple: a partir del 30/01/18 us costaria aproximadament 6 dòlars retirar QUALSEVOL IMPORT D'Ethereum. Tant se val si retireu 60 o 60.000 dòlars, pagueu 6 dòlars. Feu que les vostres retirades comptin.

Exemple: a partir del 30/01/18 us costaria aproximadament 6 dòlars retirar QUALSEVOL IMPORT D’Ethereum. Tant se val si retireu 60 o 60.000 dòlars, pagueu 6 dòlars. Feu que les vostres retirades comptin.

Quins són els honoraris comercials de Kraken?

Les comissions comercials de Kraken depenen del parell de divises que comercieu. En general, són molt baixos. L’empresa utilitza un calendari de tarifes per al fabricant, el que significa que pagueu una tarifa diferent segons si esteu comprant o venent.

L’únic problema és que els seus honoraris són extremadament complexos, basats en el volum i difícils de comprendre. Aquí teniu algunes coses que heu de saber:

 • checkSi utilitzeu el mecanisme de compra “Simple”, pagueu el 26%.
 • comprovar Si sou creador de mercats, pagueu el 16%.
 • Si augmenteu el vostre volum a més de 50.000 $ BTC, podeu pagar fins al 0%.

El més probable és que no feu un volum de fins a 50.000 dòlars, de manera que espereu pagar al voltant del 26% com a comprador.

Quins són els honoraris de Maker-Taker?

En tots els comerços, una de les parts augmenta la liquiditat al mercat i l’altra la disminueix. Els creadors són usuaris que fan comandes al llibre (per comprar o vendre) i els compradors són els que coincideixen amb les comandes. Els fabricants reben un descompte perquè la seva comanda augmenta la liquiditat (encoratja el mercat) i els compradors paguen més perquè disminueixen aquesta liquiditat.

Per tant, això significa que si treieu monedes del mercat, pagueu una tarifa més alta. La persona que posa la moneda al mercat té un descompte a canvi d’augmentar la liquiditat del mercat. Bàsicament, aquestes tarifes fomenten les ofertes.

Té sentit? Aquí hi ha un gran vídeo explicatiu del creador del mercat.

Com canviar Bitcoin a Kraken | Registre, verificació, negociació i molt més

L’intercanvi de Kraken no és el lloc més adequat per a principiants del mercat. El registre és bastant senzill, però a partir d’aquí les coses es tornen una mica difícils. Kraken té una sèrie d’avantatges per als usuaris que intenten comprar Bitcoin, és a dir, fàcils dipòsits / retirades SEPA i monedes fiduciàries. Quan sabeu què feu, el comerç és lucratiu i fins i tot una mica divertit!

Anem a fer-ho:

1) Registre i confirmeu la vostra adreça de correu electrònic

A punt per navegar per alta mar? Puja a bord.

Només cal que introduïu uns quants detalls i, a continuació, estigueu preparats per introduir-ne uns quants de més ocults.

Només cal que introduïu uns quants detalls i, a continuació, estigueu preparats per introduir-ne uns quants més ocults.

Feu clic a l'enllaç del correu electrònic de confirmació i el vostre vaixell salparà.

Feu clic a l’enllaç del correu electrònic de confirmació i el vostre vaixell salparà.

2) Verifiqueu el vostre compte

Si voleu operar, heu de verificar el vostre compte. Aquí és on les coses es posen una mica difícils. Els nivells de verificació de Kraken són una mica complexos. Aquí teniu una breu descripció general:

 • comprovarNivell 1: Només podeu dipositar o retirar a criptografia; no obstant això, podeu comerciar amb Fiat. Requisit: nom, data de naixement, país i número de telèfon.
 • comprovarNivell 2: Podeu dipositar, retirar i operar criptogràfics, així com fiat (en funció de la vostra residència). També podeu optar a transferències bancàries. Es requereix una prova d’adreça.
 • comprovarNivell 3: Tot el que té el nivell 2, excepte límits de finançament més alts. Si voleu dipositar fiat als EUA, Alemanya, Canadà i Japó, és necessari el nivell 3. Requisits: identificació governamental vàlida i justificant de residència recent.
 • comprovarNivell 4: Això és millor que el nivell 3. És millor reservar-lo per a comerciants i empreses de gran volum. Heu d’enviar formularis i documents KYC. Contacte suport per obtenir més informació.

Aquí teniu la captura de pantalla dels nivells de Kraken

Aquí teniu la captura de pantalla dels nivells de l’intercanvi de Kraken.

Quant triga la verificació?

Els nivells 1 i 2 només haurien de trigar uns minuts. El nivell 3 hauria de trigar uns dies com a màxim. El suport encara està carregat i el rendiment es deteriora. La verificació és la seva última prioritat.

3) Comerç!

Si utilitzeu la interfície bàsica, comprar / vendre és relativament senzill. La nova interfície de compra és molt millor:

A la part superior esquerra, trieu el vostre parell de divises. A continuació, només heu de triar l’import que voleu comprar i ja està a punt. Si voleu operar mitjançant funcions avançades, les coses començaran a ser una mica més difícils.

A la part superior esquerra, trieu el vostre parell de divises. A continuació, només heu de triar l’import que voleu comprar i ja està a punt. Si voleu operar mitjançant funcions avançades, les coses comencen a ser una mica més difícils.

Aquí podeu accedir a opcions comercials més avançades, com posar un límit d’aturada i començar a submergir-vos en els gràfics i les eines per fer operacions més precises.

Aquí podeu accedir a opcions comercials més avançades, com posar un límit d’aturada i començar a submergir-vos en els gràfics i les eines per fer operacions més precises..

Aquí teniu un vídeo ràpid que mostra com canviar els parells i les eines de divises.

Bona sort!

3 millors alternatives a Kraken per obtenir més monedes

Un cop a Kraken (a part del seu motor de trànsit) ha estat la manca de monedes. Té les principals monedes que tothom coneix i estima (BTC, LTC, Dash. Monero), però amb opcions limitades en cas contrari. Si esteu buscant alguna cosa amb més opcions, aquí teniu les 3 millors alternatives de canvi de Kraken per a vosaltres:

1) Binance

Logotip d’intercanvi Binance

És binari. És finançament. És Binance. Aquest intercanvi criptogràfic asiàtic és l’intercanvi número 1 del món per volum i només va obrir les seves portes el 2017. Els mercats líquids, monedes altes rares de tots els racons del món i un motor de comerç ràpid com un llamp, converteixen en una experiència comercial diferent de qualsevol altra. On més podeu esperar canviar per Stratis I tenir l’oportunitat de guanyar un Porsche mentre ho feu? Binance només és criptogràfic (sense fiat), però us dóna accés a prop de 200 parells comercials revisió completa de l’intercanvi Binance.

2) Poloniex

Logotip d’intercanvi Poloniex

Busqueu tots els gràfics detallats, les opcions de marge i les taxes baixes de Kraken exchange només amb accés a 100 actius digitals? Poloniex és l’elecció per a vosaltres. Amb més de 50 milions de visitants únics al mes, és l’intercanvi més gran del món en termes de visitants. Aquí podeu operar mitjançant una interfície intuïtiva i obtenir grans beneficis amb les seves opcions comercials úniques. Consulteu el revisió completa de l’intercanvi Poloniex Bitcoin.

3) Bittrex

Logotip d’intercanvi de Bittrex

El rival nord-americà de Binance, Bittrex és més polit i regulat que el seu cosí asiàtic. És un dels mercats més líquids del món, amb més de 250.000 BTC d’actius negociats al dia. La seguretat estricta, les taxes baixes i un motor de negociació avançat estan avalats per l’estabilitat d’una operació altament regulada. La millor part? Més de 190 divises llestes per ser negociades a la seva interfície detallada. Així que aneu-hi! Voleu una revisió completa de Bittrex que inclou tarifes, verificació, seguretat i molt més? Llegiu el nostre document Revisió d’intercanvi de Bittrex.

Kraken vs. Binance: quin és el millor intercanvi de Bitcoin?

Logotip de Kraken

vs..

Logotip d’intercanvi Binance

Kraken i Binance són dos dels intercanvis més grans, més líquids i ràpids del salvatge oest. Però, quin sortirà endavant en aquest enfrontament? D’una banda, l’antic canvi de diners amb seu a Silicon Valley amb moneda fiduciària. D’altra banda, el jove i solitari criptogràfic que es basa en els racons obacs d’Àsia. Aquests dos intercanvis de Bitcoin serveixen bé als seus nínxols, però quin és el millor?

He comparat tarifes, mals de cap de verificació, experiència d’usuari, operacions comercials, opcions de divises, etc. Aquí teniu la meva conclusió:

Funcions de Binance

 • comprovarFundat: 2017.
 • comprovarCEO: Chengpeng Zhao.
 • comprovarMonedes: 188 Parells comercials.
 • comprovarOpcions de pagament: Crypto.
 • comprovarVerificació: No hi ha verificació del nivell 1 | Document d’identificació del nivell 2.
 • comprovarVelocitat: Dipòsits instantanis | Operacions ràpides
 • comprovarAplicació: Sí.
 • comprovarEines de comerç: Vista bàsica i avançada.
 • comprovarHQ: Linkedin diu Àsia. CEO Chengpen Zhao va dir que l’equip estava “repartit” a la televisió nacional.
 • comprovarTarifes: .1% (0,05% amb BNB).

Pros

 • Tarifes baixes
 • Alta liquiditat
 • Monedes rares
 • Regals únics
 • thumbs-upHigh Community Sentiment
 • thumbs-up Velocitat comercial

Contres

 • Només Crypto
 • Altes taxes de retir per a algunes monedes

Cap a cap

 • comprovarSeguretat: Kraken
 • comprovarVelocitat de negociació: Binance.
 • comprovarMonedes: Binance.
 • comprovarFiat: Kraken.
 • comprovarUX: Kraken.
 • comprovarFuncions addicionals: Binance.
 • comprovarTarifes: Corbata.
 • comprovarVerificació: Binance.
 • comprovarRetirades: Kraken.

Cap dels borses està regulat, però els vincles de Kraken amb empreses transparents ubicades a Silicon Valley li donen avantatge. Kraken ha revisat el seu motor de negociació, de manera que el jurat encara no té la seva experiència comercial. Tot i això, el de Binance és el més avançat del negoci.

Binance és molt més ràpid que Kraken

Tot i això, el que realment m’agrada de Binance és la possibilitat de negociar sense verificació. Això i té prop de 200 actius digitals en oferta, en comparació amb uns 20 per a l’intercanvi de Kraken.

Al meu entendre, aquest és un rentat perquè és injust comparar-los. Tots dos serveixen dos segments diferents.

Kraken: El millor per als usuaris que vulguin monedes fiduciàries, una bona UX i retirades econòmiques a Europa.

Binance: És el millor per als usuaris que vulguin especular a preus econòmics sobre monedes altes rares i fer moltes operacions amb criptografia.

Veredicte: Rentar.

Preguntes freqüents sobre l’intercanvi de Kraken

Fins i tot abans de l’actualització massiva del gener, els usuaris del 2018 tenien moltes preguntes sobre Kraken. Després d’ella, n’hi va haver encara més. Aquestes PMF són un recull de les consultes més habituals dels usuaris. No comenceu a negociar sense llegir!

P: Kraken proporciona una cartera?

R: Sí, Kraken Exchange proporciona una cartera gratuïta a tots els seus clients. Tot i això, no es recomana emmagatzemar mai la criptografia en un lloc on no controleu les claus. Aquest és un dels més importants Consells de seguretat de Bitcoin mai aprendràs.

P: Quines monedes puc canviar a Kraken?

A: Kraken ofereix una llista decent de monedes per negociar. Les opcions de Fiat són USD, EUR, CAD, GBP i JPY. Ofereixen monedes populars com BTC, DOGE, XRP i ETH, així com moltes altres. Per obtenir una llista completa de parells, consulteu els parells comercials de Kraken a Cryptocharts.info.

P: Quins són els honoraris de dipòsit de Kraken?

R: En la seva major part, el dipòsit de xifratge és gratuït (algunes monedes comporten una micro tarifa). Els dipòsits als EUA són de 5 o 10 dòlars nord-americans, segons les vostres opcions. Els dipòsits en euros són de 5 €.

P: Kraken és un intercanvi legítim?

R: Sí, Kraken sol situar-se entre els deu primers intercanvis pel que fa al volum. La gran majoria dels clients no tenen problemes. Estan avalats per grups de capital risc i amb seu a San Francisco. No són una estafa.

P: Té Kraken Exchange una aplicació?

R: Sí, sí. Actualment, l’aplicació per a Android té una valoració de 4 estrelles amb més de 1.500 comentaris. L’aplicació per a iOS sembla ser una pena, però, amb una valoració d’1,5 estrelles amb unes 200 ressenyes).

P: Kraken Exchange és segur?

R: Kraken té diverses vies de suport, mesures de seguretat avançades i protocol d’emmagatzematge en fred per mantenir les reserves. No estan molt regulats i segurs com alguns competidors, però mai no han patit cap problema. Kraken és segur.

P: requereix verificació Kraken Exchange?

R: Tècnicament, no. Si només voleu veure gràfics, esteu bé. Però si voleu operar, heu de ser verificat.

P: Quins són els honoraris de negociació del marge de Kraken??

R: o bé pagueu un 0,01% de comissions d’obertura i rollover o un 02% segons el parell de divises que comercieu. Per obtenir la llista completa, consulteu el document pàgina d’assistència sobre comissions de negociació de marges.

Opinions de Kraken | És fiable aquest intercanvi de Bitcoin??

Tot i l’elevat sentiment de la comunitat, el motor comercial de Kraken i el rendiment del lloc van ser objecte d’infinits bitllets d’assistència, despeses de Twitter i fils de Reddit. En general, el lloc va lluitar per fer front a l’augment meteòric de popularitat de la criptomoneda. Els usuaris de tot arreu es van queixar del rendiment i temps d’inactivitat dels buggy.

CryptoWithFries guanya el concurs de noms d’usuari.

CryptoWithFries guanya el concurs de noms d’usuari.

Google SERP que mostra a tothom que odia a Kraken.

Google SERP que mostra a tothom que odia a Kraken.

Les operacions es van arruïnar, es van retornar els dipòsits, es van perdre les retirades, es van reduir els sistemes, es van difuminar les explosions a tot arreu: Kraken no feia molts amics.

Les operacions es van arruïnar, es van retornar els dipòsits, es van perdre les retirades, es van reduir els sistemes, es van difuminar les explosions a tot arreu: l’intercanvi de Kraken no feia molts amics.

Això va provocar que el conseller delegat, Jesse Powell, es disculpés públicament. Aviat es van seguir les promeses de millores. Kraken va anunciar importants actualitzacions de sistemes a finals de desembre de 2017.

Això va provocar que el conseller delegat, Jesse Powell, ho fes disculpeu-vos públicament. Aviat es van seguir les promeses de millores. Kraken va anunciar importants actualitzacions de sistemes a finals de desembre de 2017.

No obstant això, l’actualització no va funcionar bé. En lloc d’estar només unes hores inactiu, el lloc va estar inactiu gairebé dos dies. Rumors de Mt. Gox va remoure des de les profunditats de la xarxa. Aquests temors eren principalment un pànic indegut. Kraken va subestimar enormement el temps que trigaria, provocant un gran enrenou a Reddit.

La velocitat de Kraken sembla ser un gran problema Un altre aspecte negatiu sobre la velocitat de Kraken

No obstant això, l’intercanvi Kraken va tornar triomfalment amb la negociació GRATU forTA de tots els seus clients fidels i sinceres disculpes pels atacs cardíacs que va provocar a tothom. Coindesk detalla bé l’incident la seva ronda.

A partir del 31 de gener de 2018, la pàgina d'estat del lloc encara mostra un

Què diuen les ressenyes positives de Kraken

A la comunitat li encanten els intercanvis de Kraken (quan funciona). No s’estima tant com alguns dels competidors, però, en general, li agrada. Les ressenyes positives se centren principalment en tres coses:

 • comprovar Tarifes baixes
 • comprovar Baixes retirades a Europa
 • checkCommunity trust

Aquests són alguns exemples:

Exemple de qualificació de canvi de Kraken

Aquí hi ha un enllaç a un fil de Reddit on un usuari vol saber si l’intercanvi de Kraken és fiable. Mesureu el sentiment de la comunitat per vosaltres mateixos.

Què diuen les ressenyes negatives de Kraken

Les ressenyes negatives no van ser difícils de trobar. Tot i que a la comunitat li agrada generalment Kraken, n’hi ha molts que han estat cremats.

Les ressenyes negatives se centren gairebé únicament en el rendiment del sistema.

Morris_Dungpile dibuixa una imatge viva de l’equip de codificació de Kraken.

Tampoc no és l’única persona enfadada del web.

Tampoc no és l’única persona enfadada del web.

Escombraries inutilitzables, Déu horrible, i la paraula F tot en un fragment. Estic impressionat, Kraken.

Escombraries inutilitzables, Déu horrible, i la paraula F tot en un fragment. Estic impressionat, Kraken.

Veredicte: L’intercanvi de Kraken és aparentment un intercanvi molt bo quan funciona. Una gran estructura de tarifes, accés a fiat, retirades ràpides i molt més, juntament amb una alta confiança de la comunitat. Però encara queda per veure si el seu sistema funcionarà o no.

Criptopositiu | Gustos i disgustos

Els intercanvis de Bitcoin, com la gent que els gestiona, són extremadament complexos. De vegades, les persones bones fan coses dolentes i, de vegades, els grans intercanvis no tenen el poder de servir als seus clients. Kraken és un d’aquests intercanvis. És fantàstic i horrible, increïble i horrible. Hi ha molt que m’agrada i no m’agrada, així que anem-hi.

M’agrada

Tarifes

Les retirades són econòmiques, sobretot a Europa. I les seves retirades de criptografia són més competitives que la majoria. El seu programa de tarifes per volum de productors també és molt amable per als comerciants. Al meu dia he utilitzat molts intercanvis i he de dir que l’intercanvi Kraken és un dels millors per als comerciants professionals.

Fiat

És bo tenir accés a les monedes més comunes del món. Facilita la vida i presenta possibilitats comercials lucratives.

Confiança

La comunitat té una relació d’amor / odi amb Kraken. Igual que aquell atleta que té totes les eines necessàries per ser genial, però que no posa res a treballar. Hi ha una gran confiança en Kraken, però sembla que no poden aconseguir la seva actuació..

Liquiditat

La plataforma Kraken sol ser una de les 5 o 6 borses més importants en termes de volum de 24 hores. Actualment es troba al vuitè lloc.

No m’agrada

Ei, ningú no és perfecte (vegeu més amunt).

Rendiment

Sembla que Kraken no pot aconseguir que el seu propi intercanvi funcioni sense errors, temps d’inactivitat i problemes d’assistència. Veurem si ho netegen.

Elecció de monedes

Amb unes 20 monedes / monedes per triar, les opcions de Kraken són limitades en comparació amb la competència.

No apte per a principiants

Els nivells de verificació de Kraken i la confusa interfície comercial no són aptes per a principiants.

El judici de Our Kraken Review

Kraken és un intercanvi líquid que ofereix una gran experiència comercial quan realment funciona. Els llibres de comandes de gran volum, monedes fiduciàries i una UX suau funcionen junts per fer que el comerç sigui divertit i rendible. Des de les seves eines de negociació detallades fins al comerç / préstec de marges, ofereix als usuaris moltes maneres de guanyar diners. I és fàcil treure diners del lloc de manera barata (sobretot per als europeus). Fins i tot podeu dedicar-vos al comerç de piscines fosques.

És segur, ben connectat i transparent. Estar en el negoci 7 anys demostra la seva estabilitat.

Tot i això, hi ha moltes coses que no poden agradar. Aquests aspectes positius només s’apliquen quan el lloc funciona realment. Prepareu-vos per copejar els punys sobre la taula amb ràbia més d’un parell de vegades. Déu, amic meu.

Veredicte: L’intercanvi Kraken és un bon intercanvi per a comerciants experimentats que poden aprofitar tot el que ofereix, però té opcions de moneda limitades (però, sí, té fiat). No és apte per a principiants. Pot ser que ni tan sols funcioni. Deixaria que el temps decidís si ha millorat o no abans de negociar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map