Revisió CEX.IO: tot el que heu de saber

La nostra revisió completa de CEX.IO mostra que aquesta és una de les millors plataformes d’intercanvi de criptomonedes per obtenir el vostre primer Bitcoin. Podeu comprar BTC amb crèdit a través d’una de les interfícies més senzilles i fàcils d’iniciar del web i obtenir el dret d’operar amb el seu intercanvi únic..

Però hi ha moltes coses que s’amaguen sota la superfície que heu de saber ABANS de comprar o negociar. Aquesta és la revisió CEX.io més actualitzada del web. Vaig trobar un munt d’informació falsa i enganyosa sobre l’intercanvi a tot arreu on mirava. Seguiu llegint per descobrir LA VERITAT sobre els honoraris, la verificació, l’assistència, la seguretat i tot el relacionat amb aquest intercanvi.

CEX.IO és un intermediari i un intercanvi de bitcoins amb seu a Londres que ha estat un puntal del mercat des del 2013. El seu mecanisme de compra / venda simplificat, l’entorn de negociació únic (molt més sobre això més endavant), la confiança de la comunitat i la UX fluida mantenen els seus més d’un milions d’usuaris forts tornant una vegada i una altra.

Potser la seva característica més única és la forma en què equilibra les funcions comercials amb la simplicitat. CEX aconsegueix oferir una àmplia gamma d’opcions (comerç de marges, ordres d’omplir o matar, etc.), però continua sent una de les plataformes més senzilles i fàcils d’iniciar del mercat..

Si busqueu un lloc ràpid, fàcil i segur per comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit / dèbit, heu trobat una coincidència. Però vés amb compte: les taxes són elevades i moltes d’elles apareixen en lletra petita. A més, a partir de febrer de 2018, l’assistència està sobrecarregada i es retiren USD i GBP S’HAN SUSPENDUT. Llegiu l’explicació completa de l’anunci oficial de l’empresa.

Tot i els seus defectes, CEX.IO continua sent un fort intercanvi. Abans de començar, només cal saber-ne algunes coses.

Pros:

 • Amable per a principiants
 • Gran UX
 • Opcions de targeta de crèdit
 • thumbs-upAltcoins nous afegits periòdicament

Contres:

 • Tarifes elevades
 • Poques monedes
 • thumbs-down Problemes de suport

Contents

Funcions de CEX.io

Seguretat

L’intercanvi està registrat a Fincen, és molt estable i mai ha tingut problemes de seguretat. Si fossin més transparents sobre l’emmagatzematge en fred i altres mesures de seguretat, els podria donar una nota superior.

Negociació

No hi ha molts parells comercials i la interfície és senzilla. Pot ser que això no sigui dolent. Les opcions de comerç de marge també són un avantatge important.

Principiants-línies d’amistat

Voleu comprar amb targeta de crèdit, omplir o matar comandes (ho explicaré més endavant. Ningú es fa mal) i una simple interfície de compra / venda i intercanvi? No puc ser molt millor que això.

Tarifes


Les comissions de Cex són altes, però pagueu una prima per comoditat. Comprar BTC amb la vostra targeta de crèdit NO ÉS BARAT, però les operacions es poden gestionar.

Verificació

Cal verificar-lo, però no és massa pesat tret que vulgueu un compte corporatiu il·limitat.

Negociació

El suport s’ha carregat massa tard (20/02/18) i la verificació / retirada ha estat un malson. L’empresa afirma haver augmentat la seva plantilla un 300%, de manera que veurem si les coses canvien.

En general

Pel que és, CEX és un intercanvi sòlid. És senzill d’utilitzar i obtindreu el vostre BTC fàcilment, però pagueu per la comoditat. Si voleu entrar al joc, val la pena la prima. Si teniu més experiència, mireu en un altre lloc.

Intercanviar informació

 • Fundat: 2013.
 • CEO: Oleksandr Lutskevych.
 • Monedes: Cripto – BTC, ETH, DASH, XRP, XLM, BTG, BCH, ZEC, GHS | Fiat: USD, EUR, GBP, RUB. Informació completa disponible a Cryptocoincharts.info.
 • Opcions de pagament: Crypto, SEPA, Banc Bancari, Targeta de crèdit.
 • Verificació: Sí.
 • Aplicació: Sí.
 • Comerç de marges: Sí.
 • HQ: Londres.
 • Tarifes: 7% de comissió de transacció | Comissions de negociació Maker-Taker (0% -. 25%) | Comissions de dipòsit / retirada

Quant a CEX.IO

CEX.IO era el del món primer proveïdor de mineria al núvol. Fundada el 2013, es remunta a la prehistòria de Bitcoin. Avui en dia, és un intercanvi de criptomonedes multifuncional que permet als usuaris comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit i canviar-lo (28 parells de negociació). Més d’un milió d’usuaris confien sobretot en la seva UX, facilitat de compra i funcionalitat multiplataforma.

Ofereix un dels mecanismes de compra / venda més senzills de la web, a més de cobertura mundial, una gamma d’opcions de pagament i una estabilitat financera molt considerada (relacions bancàries sòlides i registre financer al Regne Unit / EUA)..

No és tan gran com alguns dels seus competidors (# 39 en termes de volum a partir de febrer de 2018). Però això no impedeix que tingui una cartera de comandes molt líquida i una ràpida execució comercial. Tot plegat se suma a ser potser l’intercanvi de Bitcoin més adequat per a principiants.

No obstant això, en els darrers temps hi ha hagut preocupacions reals sobre l’intercanvi. A part de les tarifes, hi ha alguns altres inconvenients importants del suport. A més, la funcionalitat encara és bastant limitada.

Als principiants els encantarà l’experiència de compra i negociació de CEX.IO. Els veterans experimentats poden no fer-ho.

CAL LLEGIR: CEX.IO és una estafa? | Per què tothom està tan preocupat per CEX??

La seguretat és la prioritat número 1 de tots els inversors i comerciants de Bitcoin. Per això, no em va semblar sorprenent que la pregunta “CEX.IO sigui una estafa?” era una de les preguntes més freqüents al web.

La resposta és NO. CEX.IO és un intercanvi legítim que s’incorpora al Regne Unit i té una certificació financera seriosa. També té una gran quantitat d’usuaris satisfets. No us robaran els diners.

Quin és el gran problema??

Bitcoin Reddit estava ple de fils sobre la reputació de l’intercanvi. Google no era molt més amable ...

Bitcoin Reddit estava ple de fils sobre la reputació de l’intercanvi. Google no era molt més amable …

També podeu trobar molts resultats de cerca a SERP

Recentment, hi ha hagut acusacions de que CEX.IO era una estafa perquè els usuaris no han rebut les seves retirades i el suport no ha respost. No obstant això, això és només el típic pànic d’Internet. L’assistència està molt pesada i els proveïdors de pagaments de CEX.IO també. Això ha fet que molts no poguessin aconseguir els seus diners immediatament. A continuació, es detallen alguns temes sobre el tema:

Cada vegada que es donava suport per alleujar les preocupacions de tothom. És simplement un retard i obrir un tiquet amb assistència ajudarà a accelerar el procés. No els envieu 3.000 correus electrònics al dia.

És segur CEX.IO? SÍ. Heus aquí per què ….

A part de les seves pròpies mesures preventives de seguretat (emmagatzematge en fred, política antifrau), hi ha factors externs que demostren que CEX.IO és un intercanvi segur:

 • Inscripció a FinCen
 • Inscripció al Regne Unit
 • Associacions amb bancs
 • Lideratge transparent
 • Magatzem refrigerat
 • Tots els dipòsits d’usuaris s’han acreditat des del 2013
 • No hi ha hats a la història

Tots aquests factors em fan creure que CEX.IO és un intercanvi segur i de confiança … només són una mica lents.

MAI DEIXEU GRANS QUANTITATS DE CRIPTO EN UN INTERCANVI. Si voleu aprendre a emmagatzemar de manera segura els vostres bitcoins perquè mai no siguin piratejats, heu de llegir aquest article sobre l’emmagatzematge segur de Bitcoin.

MAI DEIXEU GRANS QUANTITATS DE CRIPTO EN UN INTERCANVI. Si voleu aprendre a emmagatzemar de manera segura els vostres bitcoins perquè mai no siguin piratejats, heu de llegir aquest article sobre l’emmagatzematge segur de Bitcoin.

CEX.IO “Tarifes ocultes” explicades | Quins són els honoraris CEX.IO per comprar amb targeta de crèdit?

CEX.IO té taxes elevades per comprar BTC, però són les taxes “ocultes” les que tenen Internet armat. Comencem per algunes de les tarifes bàsiques abans d’esbrinar per què tenen uns costos ocults tan elevats.

Comissions de transacció

Si voleu comprar BTC amb una targeta de crèdit, se us cobrarà una comissió de transacció de 7%. Exemple: si compreu 1.000 $ de BTC, només obtindreu 930 $.

Comissions de negociació

L’intercanvi utilitza un programa de tarifes per nivells de fabricant / comprador. Les taxes oscil·len entre el 25% i el 0% per a aquells que prenen un volum elevat. Per obtenir una explicació de les tarifes del fabricant / comprador, vegeu aquest útil article dels fets de CryptoCurrency.

Com és habitual, totes les comissions depenen del volum de comerç de 30 dies

Comissions de negociació de marges

0% -2%. Per obtenir el calendari complet de la quota, visiteu la secció de tarifes del lloc web de CEX.IO.

Quines són les opcions de pagament de CEX.IO per a clients dels EUA i de la UE??

Un dels motius pels quals els principiants estimen aquesta empresa és a causa de la gamma d’opcions de moneda. CEX.IO accepta targetes de crèdit, cables bancaris, criptografia i moneda fiduciària (USD, EUR, GBP, RUB). Les comissions per dipòsits i retirades són raonables. Aquí teniu el gràfic de tarifes del lloc:

Aquí teniu la visió general de les comissions de dipòsit i retirada a Cex.io

Per què Internet odia les “tarifes ocultes” de CEX.IO

Quan aneu a comprar BTC o comercieu criptografia a CEX.IO, notareu immediatament que passa alguna cosa de peix: els tipus de canvi són MOLT més alts que altres borses..

Vaig decidir comparar ràpidament els 1.000.000 de dòlars que us compraria a CEX.IO i què us aconseguiria al mercat lliure (20/02/18).

A CEX.IO

Les tarifes ocultes significa que comprareu menys bitcoins

Al mercat obert

Preu del Bitcoin a Open Market

La compra de BTC a CEX.IO costa gairebé un 10% més que al mercat obert. Ara digueu que esteu comprant amb una targeta de crèdit; no només obteniu aproximadament un 10% menys del que hauríeu de pagar, sinó que també pagueu una comissió de transacció del 7%. En total, pagueu un ~ 17% vig. Això és STEEP. Depèn de quant valoreu la vostra comoditat.

Una de les justificacions dels preus més alts és que l’intercanvi ha de compensar el seu mecanisme de negociació “omplir o matar”.

Què és el comerç Fill o Kill? – Fill-or-Kill (FOK) és un tipus de negociació en què l’ordre s’ha d’omplir completament o eliminar. En essència, el que això significa és que si accepteu comprar 1 BTC a un preu determinat, definitivament el rebrà a aquest ritme (o un tipus inferior). Per exemple, en altres borses, feu una oferta per comprar a un preu determinat i espereu que el mercat ompli aquesta comanda. És possible que només s’ompli parcialment o no s’ompli gens. A CEX.IO, aquest preu està garantit. Aquí hi ha un fantàstic vídeo explicatiu sobre les ordres per omplir o matar del NY Institute of Finance.

Com es comparen les tarifes de CEX.IO?

CEX.IO té alguns honoraris. Però així és com s’acosten als competidors d’altres àrees.

 • No s’han acreditat 30.000 dòlars.
 • Bitstamp:, 25% Comissió de negociació | Comissió de la targeta de crèdit del 5%
 • Bittrex:, 25% Comissió de negociació.
 • LocalBitcoins: Sense “comissions” | Comissió de vendes de l’1% Preus de monedes més alts
 • Bitfinex: Creador: .1% / Taker: .2%

Com comprar Bitcoin a CEX.IO | Registre, verificació, compra i negociació de BTC

NOTA: A causa de la sobrecàrrega, s’han suspès els registres d’usuaris nous fins a un avís posterior. LA INSCRIPCIÓ ESTARÀ OBERTA DE NOU. (Febrer de 2018).

Registrar-se a CEX.IO és relativament fàcil i verificar-se no és tan difícil com ho és en altres borses. A continuació s’explica com començar.

1) Registreu i verifiqueu el vostre correu electrònic

Aneu a CEX.IO i feu clic a Registra a l'extrem superior dret.

Aneu a CEX.IO i feu clic a Registra a l’extrem superior dret.

Registreu-vos a l'intercanvi triant el vostre correu electrònic, Facebook o el vostre compte de Google.

Registreu-vos a l’intercanvi triant el vostre correu electrònic, Facebook o el vostre compte de Google.

2) Configureu l’autenticació de dos factors

Se us demanarà que configureu la seguretat 2FA. Fes-ho.

Se us demanarà que configureu la seguretat 2FA. Fes-ho.

3) Obteniu la verificació

A partir del març de 2018, s’han de verificar tots els comptes per poder utilitzar CEX.IO. Tots els comptes corrents que no estiguin verificats no podran accedir a cap dels serveis de Cex.IO. La verificació s’inclou en nivells i és relativament fàcil. Els requisits de verificació variaran segons el país. Alguns dels documents normals són:

 • Nom
 • Selfie amb targeta de crèdit
 • Document d’identitat governamental
 • Prova d’adreça

Actualment, CEX.IO té diferents nivells amb diferents nivells de verificació, capacitats i límits (més informació a la secció següent). Per obtenir una explicació completa, vegeu les seccions de verificació del lloc web.

Pengeu tots els documents necessaris

4) Fons de dipòsit

CEX.IO ofereix diverses opcions de pagament. Si ja teniu criptografia, seguiu endavant i finançeu el vostre compte. Podeu triar entre Visa / Mastercard, banc (banc bancari SEPA o EUA) o criptocapital per dipositar. Feu clic al gran botó de dipòsit verd de la pestanya de compra / venda i comenceu a treballar.

5) Comprar Bitcoin

No és molt més fàcil que això. Trieu l’import que vulgueu i feu clic a Compra. És impressionant.

No és bonic?

No és bonic?

Quins són els límits de CEX.IO per a usuaris verificats?

Tal com està, CEX.IO té actualment 4 nivells de verificació diferents, cadascun amb els seus propis límits i capacitats. Tingueu en compte que a partir de març de 2018 Bàsic ja no estarà disponible. Els límits per a VISA són els següents:

 • Bàsic: 1.000 dòlars diaris | 3.000 dòlars mensuals
 • Verificat: 3.000 dòlars diaris | 30.000 dòlars mensuals
 • Verificat Plus / Corporatiu: 10.000 $ diaris | 100.000 dòlars mensuals

Per transferències bancàries, Verificat els comptes estan subjectes a un límit diari de 200.000 dòlars i un límit mensual de 500.000 dòlars. Verificat més i Corporatiu comptes tenen sense limits.

Ressenyes de CEX.IO | És fiable CEX.IO?

La xarxa pot ser un lloc fosc i aterridor. És qualsevol cosa menys amable que no li agrada. Per això, em va sorprendre que CEX.IO aguantés força bé malgrat un gran nombre de queixes. En general, a la comunitat li agrada la facilitat de compra i la comoditat, però menysprea les seves tarifes anomenades “ocultes”. A més, el suport ha estat un noi assotador per a usuaris de Reddit de tots els noms, edats i credos.

Aquí teniu un repàs ràpid al bo, al dolent i al lleig.

Ressenyes positives de CEX.io

Pel que fa al pànic, és millor deixar que prevalen els caps més frescos. Per tant, això vol dir que quan la gent es torna boja per no obtenir els seus diners, el millor és escoltar persones amb arguments ben raonats en lloc d’usuaris anònims del fòrum que pronuncien discursos d’odi. Alguns establiments respectables pensen força en CEX.IO. Per exemple:

Revisió positiva de CEX.io Una altra ressenya positiva

Les ressenyes positives se centren en el genial que són per a principiants i en la amplitud de les opcions de pagament. En general, es veu com un intercanvi de bona reputació, per a principiants i convenient.

Ressenyes negatives de CEX.io

Internet? Ple de xerrades i negativitat? Bé, jo mai! Les ressenyes negatives se centren principalment en els preus (cosa que és curiós, ja que ningú obliga a ningú a utilitzar aquest intercanvi) i en els temps d’espera. L’atenció al client es considera bona en general … quan respon. Les crítiques van des de dir-ne ombra fins a dir-ne una estafa directa.

Revisió negativa a Reddit Resultats de cerca negatius a Google

En general, els negatius són una mica una reacció excessiva. Ja he explicat per què és així, així que consulteu les seccions anteriors per obtenir una millor comprensió.

3 corredors alternatius principals per a CEX.IO

CEX.IO no escatima en les taxes. Pagueu molt car per la comoditat. A continuació, es detallen alguns corredors alternatius per comprar Bitcoin sense cobrar les seves herències sagrades.

1) Coinbase

Logotip d'intercanvi Coinbase

És una base per a aquells que entren al món de la criptografia. Té monedes. És Coinbase. Coinbase és el corredor líder del món. Més de 10 milions de clients han canviat més de 50.000 milions de dòlars en criptografia. Si voleu obtenir Bitcoin ràpidament a un ritme inferior a la meitat de CEX.IO, aquest és el lloc. Si viviu en algun lloc que Coinbase no admet, utilitzeu CEX.IO. Si viviu a qualsevol altre lloc i voleu comprar BTC ràpidament, trieu coinbase. TAXA: 3,5%. No oblideu llegir el nostre document revisió de l’intercanvi Coinbase Bitcoin primer.

2) LocalBitcoins.com

Logotip de LocalBitcoins.com

LocalBitcoins és una xarxa peer-to-peer on els usuaris intercanvien Bitcoin directament entre ells. No requereix cap verificació i podeu comprar BTC amb qualsevol mitjà de pagament 100% de forma anònima. Tècnicament, no hi ha cap comissió perquè l’intercanvi no participa en la transacció; no obstant això, trobareu preus de Bitcoin més alts. L’avantatge és que podeu utilitzar qualsevol cosa de valor per comprar BTC. L’inconvenient és el risc que comporta. Assegureu-vos de llegir el nostre document revisió completa de LocalBitcoins primer per saber com operar amb seguretat.

3) Coinmama

Logotip de Coinmama

Coinmama és un agent britànic israelià que permet comprar Bitcoin de forma ràpida i senzilla amb una targeta de crèdit. Un avantatge és que no cal que se us verifiqui per comprar 150 € o menys. És una mica més car que la coinbase, però encara menys que CEX.IO. El preu de Coinmama ja inclou la comissió del 5,5% i pagueu una comissió de processament del 5% per les compres amb targeta de crèdit. Car, però encara supera a CEX.IO.

Coinbase vs. CEX.IO | Quin intercanvi és el millor per comprar Bitcoin amb targeta de crèdit?

La intermediació de Bitcoins és un joc competitiu. I quan esteu en aquesta raqueta, no hi ha manera d’evitar ser comparat amb el gos més important. CEX.IO no s’escapa d’aquest destí. Coinbase és el líder incontestable de l’esfera, de manera que només és correcte comparar aquest rival europeu amb el seu equivalent estatal. A veure qui surt a comprar el vostre primer BTC.

Funcions de Coinbase

 • Monedes: Bitcoin, Bitcoin Cash (feu clic aquí per veure un vídeo explicatiu sobre Bitcoin Cash), Ethereum, Litecoin.
 • Pagament: Targetes de crèdit / dèbit, transferència bancària, compte bancari.
 • Verificació: Sí.
 • Velocitat: Instantània per a targetes de crèdit | De 1 a 5 dies per banc o per cable.
 • Aplicació: Sí.
 • GDAX: GDAX és un intercanvi de Bitcoin afiliat a Coinbase on podeu negociar amb altres usuaris de criptomonedes. Podeu moure diners entre ells fàcilment.
 • HQ: San Francisco.

Pros:

 • Fàcil de comprar Bitcoin per a principiants
 • Compra instantània amb targetes de crèdit
 • Totalment assegurat
 • thumbs-up Reputable i segur

Contres:

 • Monedes limitades
 • No tenen eines de profunditat
 • thumbs-down Assistència limitada

Cap a cap

 • Seguretat: Coinbase.
 • Tarifes: Coinbase.
 • Característiques: CEX.IO.
 • Monedes: CEX.IO.
 • Verificació: Rentar.
 • UX: Rentar.
 • Negociació: CEX.IO.
 • Reputació: Coinbase.
 • Conclusió: Rentar.

Realment es redueix al que espereu de la vostra plataforma. Si sou un principiant que vol comprar el vostre primer Bitcoin, llavors Coinbase és definitivament la millor opció; no obstant això, si sou europeus, les opcions SEPA (i les opcions RUB per als russos) fan que CEX.IO sigui una mica més atractiu. A més, CEX.IO ofereix algunes funcions molt interessants, tot i que manté el seu disseny per a principiants.

Veredicte: Coinbase per a nord-americans i principiants absoluts. CEX.IO per a euros i persones que busquen algunes funcions més avançades.

PMF CEX.IO | És legítim? Els nord-americans els poden utilitzar? Necessito verificació? I molt més

P: Per què no puc retirar USD??

A: Els pagaments en dòlars nord-americans i en GBP s’aturen fins ara fins que s’esborrin els pendents de feina. Si us plau sigui pacient.

P: És segur CEX.IO?

A: Sí. L’empresa està registrada al Regne Unit i als Estats Units amb institucions financeres i no ha tingut cap incident en la seva història.

P: Per què és tan car Bitcoin??

A: Com que CEX.IO incorpora tarifes als seus preus per compensar altres serveis.

P: CEX.IO requereix verificació?

A: Sí. A partir del març, cal verificar tots els comptes.

P: CEX.IO admet Ripple i Bitcoin Cash?

A: Sí.

P: a quins estats està disponible CEX.IO?

A:

Països restringits a CEX.IO

P: No tinc resposta i els meus diners no apareixen. CEX.IO m’ha robat tot?

A: No, mai no han tingut cap incident com aquest a la seva història. Tingueu paciència i obriu un nou bitllet o aneu-hi Bitcoin Reddit. Només triga més a causa de la sobrecàrrega.

M’agrada i no m’agrada CryptoPositive

M’agrada

 • Comerç de marges
 • Interfície senzilla
 • Fàcil de comprar
 • thumbs-up Gran disseny
 • thumbs-up Gran combinació de funcions i simplicitat

No m’agrada

 • Tarifes pesades
 • Monedes limitades

Veredicte final sobre la meva ressenya de CEX.IO

CEX.IO és un intercanvi de Bitcoin de confiança, seguretat i confiança que destaca per facilitar la vida als principiants. És una manera fantàstica (però cara) de comprar el vostre primer Bitcoin i facilitar-vos el comerç. Tot i que és tan senzill com realment, també hi ha algunes funcions addicionals que us ajudaran a aprendre les cordes.

En general, les taxes altes fan que només valgui la pena si valoreu la comoditat i la senzillesa. Si sou a la UE i voleu obtenir una manera ràpida i senzilla d’obtenir criptografia sense preocupacions, és segur, fiable i les taxes de dipòsit no són massa dolentes. Si sou a un altre lloc on serveix un altre corredor, potser hauríeu de mirar a un altre lloc.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map