Poloniex Exchange Review: una guia completa

Us pregunteu com utilitzar l’intercanvi Poloniex per començar a fer negocis i préstecs seriosos de diners amb Bitcoin, Ethereum i altres actius digitals? Us pregunteu si Poloniex és segur? Llegiu aquesta revisió completa de l’intercanvi de Poloniex per aprendre tot el que heu de saber abans de començar.

Poloniex és una de les plataformes d’intercanvi de criptomonedes més grans, més ocupades i més completes. Té 50 milions de visitants únics al mes, 100 recursos digitals en oferta i més liquiditat que la majoria de competidors. És el major intercanvi de visitants i el segon per volum. El seu volum actual de 24 hores és de 70.000 Bitcoin; aproximadament 1.000 milions de dòlars americans (segons Coinmarketcap.com).

Poloniex atrau els comerciants seriosos per la seva gamma d’altcoins, opcions exclusives de negociació / préstec de marges, tarifes baixes i gràfics detallats. No proporciona opcions per a moneda fiduciària (USD, EUR, etc.).

Pàgina de negociació a l'intercanvi Poloniex

Irònicament, l’intercanvi més concorregut també és profundament misteriós. Afirma que té la seva seu a Delaware, però aquesta adreça només és un agent. Tampoc ningú sap molt sobre els inversors ni la direcció. El conseller delegat Tristan D’agosta és actiu i de bona reputació. En els darrers mesos, Poloniex s’ha dedicat a complir la normativa.

Malgrat tot un hack el 2014, l’empresa s’ha recuperat; no obstant això, el seu deficient servei al client ha afectat la seva reputació en els darrers mesos. Tot i això, els usuaris acudeixen per desenes de milions a Poloniex per obtenir una experiència comercial com cap altra. Una interfície en profunditat, un llibre de comandes profunds i un catàleg de monedes de moda són tots els principals atractius.

He visitat desenes de llocs de ressenyes, he llegit tots els fils de Reddit i he utilitzat el lloc per crear aquesta crítica honesta. Hi aprendreu tot el que necessiteu saber sobre aquest intercanvi basat als Estats Units.

Pros:

 • Comerç / préstec de marges
 • Gran catàleg de monedes
 • Tarifes molt baixes
 • Tauler de control en profunditat & Gràfics detallats

Contres:

 • Hack anterior
 • No Fiat
 • thumbs-down Manca de transparència
 • thumbs-down Assistència al client deficient

Funcions de Poloniex Exchange

Seguretat

Poloniex és segur, però han estat piratejats en el passat. Recentment no hi ha hagut problemes importants. L’empresa compleix cada vegada més la normativa, però se sap poc sobre qui hi ha entre bastidors.

Transparència

El conseller delegat és conegut i respectat, però se sap poc sobre qui hi ha entre bastidors. La comunitat ni tan sols està segura d’on es troba l’empresa.

Facilitat d’ús


Poloniex no fa fiat. Ja heu de tenir criptografia. El quadre de comandament és complex, i les retirades i el comerç requereixen verificació. No és una plataforma apta per a principiants.

Negociació & Monedes

Poloniex ofereix un tauler de control, mercats líquids i opcions de marge de primera categoria. Per als comerciants seriosos, la seva gamma d’altcoins i opcions comercials són un gran atractiu.

Avantatges d’intercanvi de PoloniexUn dels avantatges de Poloniex és que podeu establir límit de parada.

Suport

Ara mateix, el suport de Poloniex està sobrecarregat. Però fins i tot abans que el seu suport fos notòriament dolent. Les històries de terror abunden. Se sap que les retirades i els dipòsits s’encallen.

En general

No hi ha dubte que Poloniex és una gran plataforma per negociar i guanyar diners. Però té alguns inconvenients greus. Per als comerciants professionals val la pena els mals de cap.

Quant a Poloniex

Poloniex és un intercanvi només criptogràfic amb seu als Estats Units que es factura a si mateix com “l’intercanvi d’actius digitals més actiu del món”. És un dels favorits entre els comerciants professionals perquè us permet operar amb marge *, una raresa al mercat. Fundat el 2014, des de llavors ha guanyat força a la comunitat. Atrau 50 milions de visitants al mes i aquest nombre no s’alenteix.

Per tan popular com sigui, l’empresa està envoltada de misteri. El conseller delegat només podria ser un cap de figura, ningú sap on es basa realment i no se sap res del grup inversor. Aquests factors sovint espanten els nouvinguts conservadors.

Ofereix gràfics detallats per analitzar el mercat, una interfície intuïtiva, un munt de monedes altes rares i opcions exclusives de negociació / préstec. Tot i això, no ofereix cap moneda fiduciària. La seva seguretat no és tan ajustada com altres del mercat i, recentment, el seu suport està en greu qüestió.

En general, Poloniex es veu com una gran plataforma per als comerciants seriosos i una mala opció per als principiants.

* Termini nou: Comerç / préstec de marges – La negociació al marge és quan es pren prestat criptogràfic a un prestador per comprar més criptografia del que no podria. En primer lloc, tots els ingressos es destinaran al prestador fins que es pagui el préstec. Per contra, el préstec de marge és quan actueu com a prestador i obteniu rendiments garantits de la vostra inversió del prestatari. Per obtenir una explicació detallada, vegeu l’article sobre el comerç de marges sobre Investopeida.efectiu.

En fer clic a la pestanya Comerç de marges, es crea el tauler de marge. Primer heu d’obrir un compte de negociació de marge.

En fer clic a la pestanya Comerç de marges, es crea el tauler de marge. Primer heu d’obrir un compte de negociació de marge.

Com funciona Poloniex?

Poloniex és un intercanvi criptogràfic tradicional. Serveix com a plataforma coincident que connecta compradors i venedors d’actius digitals com ara criptomonedes (Bitcoin, Ethereum, etc.). Un comprador coincideix amb un venedor i l’intercanvi cobra una petita comissió pels problemes (15% -. 25%), segons el tipus de comanda que feu (més informació sobre les comissions de Poloniex més endavant).

Poloniex no ofereix opcions de moneda fiduciària (USD, GBP, etc.). Ja heu de tenir criptomoneda. Podeu comprar a un corredor com Bessons. Un cop tingueu criptogràfic, el dipositeu al vostre compte i els fons estaran disponibles per negociar o prestar. Cal verificar tots els comptes de Poloniex. Un cop verificat, teniu tècnicament tres comptes: intercanvi, operació de marge, préstec de marge.

Què és el comerç de marges?

Una característica única que ofereix Poloniex són les seves opcions de negociació / préstec de marge. Poloniex és àmpliament considerat la millor experiència de negociació de marges del mercat. Teniu tres comptes diferents a Poloniex: intercanvi, negociació de marges i préstecs de marge. Cadascun dels fons és independent, però es pot transferir fàcilment a un altre compte.

Exemple de negociació de margesEl comerç de marges és una característica única que és millor deixar als professionals. Com podeu veure, hi ha molts termes confusos i estratègies financeres avançades en joc.

El comerç de marges és una característica única que és millor deixar als professionals. Com podeu veure, hi ha molts termes confusos i estratègies financeres avançades en joc.

El comerç de marges es negocia bàsicament amb fons prestats. Intercanvieu amb els diners d’altres usuaris mitjançant préstecs d’igual a igual. Els diners del vostre compte de marge només s’utilitzen com a garantia per liquidar deutes més endavant. Si obteniu beneficis, els fons es retornaran al prestador.

Això us permet participar en operacions més grans i potencialment guanyar (o perdre) més diners en una oferta. Per exemple, si creieu que augmentarà el preu de la moneda, el comerç al marge és una bona idea si no disposeu dels fons. Si teniu 1.000 dòlars al compte i els utilitzeu tot per comprar una moneda i el preu augmenta al 100%, heu guanyat 1.000 dòlars. Però si cotitzeu al marge amb un palanquejament 2: 1 (és a dir, que demaneu prestat dues vegades més que el saldo del vostre compte), podeu comprar aquesta moneda per valor de 2.000 dòlars..

Préstec de marge

El préstec de marge és quan actueu com a prestador i no com a comerciant. Presteu els vostres actius i obtindreu un retorn percentual del préstec. Això és molt atractiu per als usuaris de criptografia conservadors, ja que no requereix que realitzeu operacions comercials i comporta un risc mínim de rendibilitats petites. Oferiu els vostres fons a un ritme determinat i els comerciants de marges ompliran la vostra oferta.

Aquesta és, per descomptat, una simple visió general. Per obtenir una descripció completa, vegeu La guia de Poloniex per al comerç de marges al seu lloc.

Funcions de Poloniex

 • comprovarTipus: Intercanvi tradicional.
 • comprovarFundat: 2014.
 • comprovarTrànsit: 50 milions. Classificat 1.
 • comprovarHQ: Delaware? San Francisco?
 • comprovarMonedes: ~ 100 actius (Bitcoin, Ethereum, Ripple, Monero, Bitshares, USDT). Sense fiat.
 • comprovarDipòsit / retirada: Crypto.
 • comprovarMòbil Aplicació: no.
 • comprovarVerificació: Sí. A partir del 2018, tots els comptes requereixen verificació.
 • comprovarpanell: Molt detallat. No apte per a principiants.
 • comprovarComerç / préstec de marges: Sí.
 • comprovarSuport: Dolent.
 • comprovarSentiment de la comunitat: Meh.

Poloniex és segur?

Poloniex va ser piratejat el 2014 i es va informar que va perdre aproximadament un 12% del total de bitcoins (50.000 dòlars americans en les taxes del 2014). Tots els comptes es van descomptar un 12,3% en aquell moment en un esforç per frenar el dany i evitar que la gent fes una carrera amb el seu BTC. El conseller delegat, Tristan D’Agosta, va dir:

“Com que no hi ha prou BTC per cobrir els saldos de tots, tots els saldos es deduiran temporalment un 12,3%. Tingueu en compte que és una necessitat absoluta; si no fes aquest ajust, és probable que la gent retirés tots els seus BTC tan aviat com fos possible per assegurar-se que no quedessin en aquest 12,3% restant “.

Perd els bitcoins. Dedueix els vostres bitcoins per pagar.

Tot i això, la resposta de la comunitat va ser majoritàriament positiva. Poloniex va fer un intent obert i honest de pagar a tothom i afirma que s’ha retornat la totalitat del BTC. Des del pirateig, han reconstruït lentament la seva imatge.

La gran majoria dels dipòsits dels clients es mantenen fora de línia a l’emmagatzematge frigorífic. Executen programes d’auditoria 24/7 per controlar l’intercanvi i detectar qualsevol activitat sospitosa. Des del 2014, la seva trajectòria de seguretat ha estat neta i la comunitat ara generalment aprova les seves mesures de seguretat. No obstant això, el fet que no se sap gaire sobre qui recolza l’empresa és un desavantatge important.

Veredicte: La confiança de la comunitat està bé i les mesures de seguretat estan bé. La majoria s’han recuperat del pirateig del 2014 (han pagat a tothom). És segur Poloniex? Sí.

AVÍS: No importa la seguretat que tingui un canvi, quan emmagatzemeu diners en un canvi, les vostres claus privades estan fora del vostre control. Emmagatzemeu sempre els fons que no necessiteu immediatament per negociar en una cartera on controleu les claus. Si alguna vegada es pirata a Poloniex, els seus diners han desaparegut.

Poloniex està rehabilitant la seva imatge i mostra el seu compromís amb la seguretat davantera i central.

Poloniex està rehabilitant la seva imatge i mostra el seu compromís amb la seguretat davantera i central.

S’han explicat els honoraris de Poloniex

A diferència del rival de tarifa plana Bittrex, Poloniex empra un programa dinàmic de tarifes per a fabricants. Segons la companyia, això fomenta la robustesa liquiditat (és a dir, l’intercanvi està ocupat i és fàcil canviar la moneda per un altre actiu). O bé pagueu un 15% si sou un fabricant o un 25% si sou un comprador i, com més volum comercieu, més baixos cobraran les vostres tarifes (els usuaris poques vegades operen prou per obtenir un descompte). Vegem més endavant aquests termes.

Programa de tarifes per nivells de volum de Poloniex. Si esteu negociant més de 8,3 milions de dòlars, probablement no llegiu aquesta publicació.

Programa de tarifes per nivells de volum de Poloniex. Si esteu negociant més de 8,3 milions de dòlars, probablement no llegiu aquesta publicació.

Què són els honoraris de Bitcoin Maker-Taker??

Tots els oficis es produeixen entre dues parts, el fabricant i el comprador. Els fabricants són usuaris que fan una comanda al llibre (per comprar o vendre) i els compradors són els que coincideixen amb les comandes. Els fabricants reben un descompte perquè la seva comanda augmenta la liquiditat (augmenten el mercat) i els compradors paguen més perquè disminueixen aquesta liquiditat. No obstant això, atès que la liquiditat significa més competència i taxes més baixes per als compradors, es compensarà la comissió més alta.

En teoria, un calendari d’adquisició de fabricants fomenta la liquiditat i un millor mercat per als comerciants.

Comissions de negociació de marges de Poloniex

El 15% dels interessos del préstec de marge es pren com a comissió. És important calcular-ho en el vostre tipus d’interès quan presteu les vostres monedes.

Les retirades i els dipòsits estan en criptografia, de manera que només estan subjectes a la quota mínima de la cadena de blocs.

Límits de Poloniex

Abans de finals de 2017, Poloniex permetia als usuaris tenir un compte bàsic sense verificar. Això us va permetre retirar fins a 2.000 dòlars diaris al dia. A hores d’ara, aquesta opció no està disponible per als inscrits nous. Si voleu canviar i retirar moneda, heu de verificar el vostre compte. Això està d’acord amb la normativa KYC i AML als EUA.

Un cop hàgiu verificat el vostre compte, els vostres límits seran l’equivalent a 25.000 USD al dia en actius digitals.

Els comptes no verificats poden retirar 0 dòlars al dia :-(

Els comptes no verificats poden retirar 0 dòlars al dia &# 128577;

Poloniex Exchange Review: allò que ens agrada o no ens agrada

Fins ara, només hem cobert la mecànica interna del lloc i no la seva reputació. Poloniex és un intercanvi massiu amb 100 actius en oferta i ofereix una experiència comercial profunda. Hi ha una raó per la qual cada mes visiten 50 milions de persones. Pel que fa al comerç de criptografia, no hi ha molt que no els agradi.

M’agrada

 • Tarifes baixes
 • Nou compromís amb la seguretat
 • Comerç / préstec de marges
 • Informació detallada per al comerç
 • thumbs-up Alta liquiditat
 • thumbs-up Gran interfície d’usuari

No m’agrada

 • Mala assistència
 • Problemes de retirada i dipòsit
 • thumbs-downVerification Wait Times
 • thumbs-down No Fiat
 • thumbs-down Cap aplicació

Advertència: Poloniex, com tothom, pateix sobrecàrrega. El suport està enterrat sota una pluja de sol·licituds, i són encara pitjors del normal. El web brolla d’animadversió cap a l’intercanvi. Per exemple:

Més informació a la secció de revisió d’intercanvis Poloniex.

Com intercanviar a Poloniex

Si no esteu relacionat amb el comerç a la plataforma, heu de saber intercanviar criptografia a Poloniex. Instal·lar-se no és tan fàcil com abans i, segons sembla, el procés de verificació és un malson. Esperem que aquests problemes es resolguin aviat.

Pas 1) Configureu el vostre compte i inicieu la sessió

Anar a Poloniex.com i feu clic a Crea un compte a l’extrem superior dret.

Crear el vostre compte és fàcil; la verificació no ho és. Només cal que introduïu la informació com se us demana i registreu-vos.

Crear el vostre compte és fàcil; la verificació no ho és. Només cal que introduïu la informació com se us demana i registreu-vos.

Com alguns altres intercanvis, Poloniex ha tancat els registres

Com alguns altres intercanvis, Poloniex ha tancat els registres

Nota: Si sou un robot, no podeu utilitzar Poloniex. Ho sento.

Nota: Si sou un robot, no podeu utilitzar Poloniex. Ho sento.

Després d’introduir la informació, rebreu un correu electrònic de confirmació. Feu clic a l’enllaç i prepareu-vos per operar. Tipus de.

Un cop confirmat el vostre correu electrònic, ja esteu a punt per iniciar la sessió i passar al següent pas.

Un cop confirmat el vostre correu electrònic, ja esteu a punt per iniciar la sessió i passar al següent pas.

Pas 2) Obteniu la verificació

Obtenir la verificació és un problema a Poloniex. A causa de la sobrecàrrega de nous inscrits (i de l’assistència deficient des dels inicis), la verificació de Poloniex pot trigar diverses setmanes.

Primer, aneu a Perfil a l’extrem superior dret.

Després de fer-hi clic, se us demanarà que verifiqueu el vostre compte. Introduïu la informació sol·licitada i continueu.

Després de fer-hi clic, se us demanarà que verifiqueu el vostre compte. Introduïu la informació sol·licitada i continueu.

A partir d’aquí, utilitzeu la càmera web per fer una foto del vostre identificador amb foto.

A partir d’aquí, utilitzeu la càmera web per fer una foto del vostre identificador amb foto.

Un cop verificat, podreu dipositar monedes, operar, operar amb marge, prestar marge i retirar fins a 25.000 dòlars d’actius digitals per dia..

Pas 3) Dipositeu Crypto

Un cop estigueu verificat, podeu dipositar xifratge. Per fer-ho, feu clic a Saldos a l’extrem superior dret de la pàgina d’intercanvi.

Feu clic a Dipòsits & amp; Retirades i se us dirigirà a la pàgina Saldos, ingressos i retirades.

Feu clic a Dipòsits & Retirades i se us dirigirà a la pàgina Saldos, ingressos i retirades.

Utilitzeu la funció de cerca per trobar el vostre element i feu clic al botó Dipòsit.

Com que Poloniex només és criptogràfic, ja heu de tenir criptografia en algun lloc de la cartera per dipositar-la.

Com que Poloniex només és criptogràfic, ja heu de tenir criptografia en algun lloc de la cartera per dipositar-la.

Ressenyes de Poloniex Exchange: estafa o llegit?

Advertència: És possible que les ressenyes que esteu a punt de llegir no siguin adequades per a nens.

Fins i tot abans de la recent mania de Bitcoin, Poloniex no estava a favor de la comunitat pel seu suport. Els usuaris del fòrum parlen escombraries de Poloniex com si fos un candidat polític rival. Alguns simplement es queixen del temps que es triga a verificar-se. Altres arriben fins a dir que és una estafa completa i que no l’utilitzaran mai.

Sens dubte, no crec que Poloniex sigui una estafa, però amb els usuaris queixant-se constantment d’estàndards impossibles de verificació, retirades congelades i retard d’intercanvi, és difícil fer-li un gest de cap.

Què diuen les ressenyes de Bad Poloniex

Sense fer servir paraules profanes, la majoria de les males ressenyes se centren en:

 • checkVerificacions per sempre o rebutjades (alguns usuaris no tenen càmeres web que fan prou bones fotos. Molts afirmen que l’estàndard és impossible).
 • checkWithdrawals per sempre
 • checkDeposits no apareixen
 • checkSupport no respon durant mesos
 • checkFrozen comptes

A continuació, es mostren algunes de les males ressenyes de tot el web:

Poloniex demana que els segueixi mentre resolguin els seus problemes d’assistència. Us donen un avís just. Almenys ho intenten.

Què diuen les bones ressenyes de Poloniex

Sembla que moltes de les experiències negatives són només mala sort. Molts usuaris afirmen que no tenen problemes. Té sentit, però, que els usuaris que no experimentin cap problema podran negociar; els que no ho faran es queixaran.

Les bones crítiques se centren en:

 • retorns de préstecs consolidats
 • checkAccess a altcoins
 • comprova Una gran interfície comercial
 • Comerç / préstec de checkMargin
 • comprovar Tarifes baixes

Un canal de ressenyes de YouTube molt respectat va elogiar “Polo” únicament per al seu comerç de marge. Això fa que el Poloniex sigui ideal per als comerciants avançats. Per als principiants, pot ser que no valgui la pena lluitar per un compte.

Les millors alternatives de Poloniex

Si la manca de seguretat de Poloniex, les normatives cada vegada més estrictes i el mal historial d’assistència al client us espanten, hi ha moltes alternatives a la xarxa per triar. En el moment d’escriure, gairebé tots els intercanvis de Bitcoin pateixen una sobrecàrrega. Espereu retards.

1) Binance

Logotip d’intercanvi Binance

Binance, amb seu a Hong Kong, és un dels intercanvis líders del web. En tot cas, sens dubte és un dels més singulars. No requereix la verificació estricta que fan Poloniex o Bittrex i us permetrà accedir a una riuada d’actius digitals. També té regals increïbles. La interfície intuïtiva està disponible en vista bàsica o avançada. Un altre dels principals avantatges són les seves taxes molt baixes.

I, per descomptat, les seves increïbles competicions mensuals i obsequis gratuïts.

2) LocalBitcoins.com

Logotip de LocalBitcoins.com

La “E-Bay” de Bitcoins, LocalBitcoins és el principal intercanvi entre iguals del mercat. Els compradors i els venedors acorden un preu i la plataforma actua com a garantia. Tot es fa 100% de forma anònima. És una bona alternativa per a aquells que valoren la seva privadesa i no volen fer front al malson de verificació que és Poloniex. Les estafes són un problema greu. Aneu amb compte.

3) Bitfinex

Logotip d’intercanvi Bitfinex

Bitfinex és un altre intercanvi amb seu a Hong Kong. Té el volum més gran de qualsevol intercanvi de Bitcoin al món. Ofereix operacions de marge amb un apalancament superior a la de la resta d’intercanvis. A part d’això, també ofereix interessants fitxes per especular. L’únic inconvenient és la manca de monedes (BTC i només 7 més).(…)

Comparació: Poloniex vs. Bi ttrex

Logotip d’intercanvi de Poloniex

vs..

Logotip d’intercanvi Bittrex

Poloniex i Bittrex són dos dels intercanvis més grans, més líquids i rics en divises. Cadascun té una gamma de parells de divises per negociar i comissions molt baixes. Tots dos són llocs fantàstics per guanyar diners per a comerciants seriosos. Tanmateix, tenen algunes diferències claus i un assenteix clarament l’altre.

Vegem primer els conceptes bàsics de Bittrex.

Funcions de Bittrex

Bittrex es factura com a “canvi de moneda digital de nova generació”. Això significa que té algunes de les millors funcions del web.

 • comprovarMonedes: Més de 190 monedes digitals. Sense fiat.
 • comprovarDipòsit: Criptografia (tret que superi els 10.000 USD).
 • comprovarRetirada: Crypto
 • comprovarVerificació: Sí.
 • comprovarVelocitat de dipòsit: Instantani.
 • comprovarAplicació: No.
 • comprovarCartera: Sí.
 • comprovarComissió: 0,25%
 • comprovarParelles comercials: Centenars.

Quant a Bittrex

Bittrex va ser fundada per un enginyer anterior a Amazon i compta amb un equip amb cinc dècades d’experiència en seguretat web. Va ser fundada el 2014 per Bill Shihara i altres persones després que es cansessin de les constants bretxes de seguretat al món criptogràfic. L’equip fundador té més de 50 anys d’experiència combinada treballant per a gegants de la indústria, inclosos Microsoft, Amazon i BlackBerry.

Permet als usuaris comerciar amb confiança sabent que totes les funcions de seguretat líders del sector s’utilitzen a la seva plataforma. Inclou centenars de parells de negociació, tarifes planes i baixes, i una interfície de negociació intuïtiva i detallada. Per no mencionar, té una gran atenció al client i una àmplia confiança de la comunitat (ambdues actualment sotmeses a tensions).

La seva reputació ha tingut un èxit en els darrers mesos, però mai no ha estat piratejada i el suport continua sent actiu a les xarxes socials.

Comparació

 • comprovarTarifes: Rentar.
 • comprovarMonedes: Bittrex.
 • comprovarSuport: Bittrex.
 • comprovarInterfície: Poloniex.
 • comprovarMotor de comerç: Bittrex.
 • comprovarAplicació: Tampoc.
 • comprovarVerificació: Poloniex.
 • comprovarDipòsit / retirada: Bittrex.
 • comprovarComerç de marges: Poloniex.
 • comprovarSentiment de la comunitat: Bittrex.

Guanyador: Bittrex!

Veredicte: Tant Poloniex com Bittrex són llocs fantàstics per guanyar diners, però, en general, Bittrex surt a la primera. L’única raó per la qual hauríeu de triar Poloniex és si voleu marxinar o prestar. O si teniu la sort de no tenir cap problema de verificació i no esteu d’acord amb les estrictes normatives de Bittrex.

Preguntes freqüents sobre Poloniex

Durant la meva investigació, vaig notar que els usuaris feien les mateixes preguntes sobre Poloniex. He posat totes les preguntes i respostes aquí perquè us sigui més fàcil!

P: Poloniex és segur?

R: Tot i el pirateig del 2014, Poloniex és un intercanvi segur. Els problemes d’assistència poden significar que el vostre compte es congela, però la vostra moneda és segura. Tenen un compromís renovat amb la seguretat i la regulació.

P: El meu compte s’ha de verificar fins i tot si tinc un compte heretat?

R: Sí. L’any passat, Poloniex va començar a exigir a tots els nous registrats que verifiquessin els seus comptes. Aquells que ja tenien comptes (coneguts com a “comptes heretats”) van ser vells. Ja no és així. Heu de verificar el vostre compte immediatament o la funcionalitat se suspendrà.

P: Poloniex accepta dipòsits en USD?

R: No.

P: Poloniex té targeta de crèdit.

R: No.

P: Té Poloniex una aplicació?

R: No.

P: Quins són els honoraris per utilitzar Poloniex?

R: Poloniex té una tarifa de fabricants. Si feu la comanda, pagueu el 15%. Si empleneu la comanda, pagueu el 25%.

P: Hi ha un dipòsit mínim a Poloniex?

R: Algunes monedes requereixen un dipòsit mínim. S’escriu a la pàgina de dipòsit sota l’adreça de cada moneda. Llegiu l’explicació dels dipòsits mínims a la secció de suport de Poloniex.

P: Quant de temps triga la verificació?

R: La vostra suposició és tan bona com la meva. Bona sort i que Déu tingui pietat de la vostra ànima.

Poloniex és un dels millors intercanvis

Veredicte final de la revisió de Poloniex Exchange

Poloniex és un dels millors intercanvis en termes de negociació real. Però els seus problemes de suport i verificació són greus atacs en contra. Ofereix excel·lents opcions de negociació, gràfics detallats i una bona gamma de monedes. Tanmateix, poder negociar i obtenir diners és un malson.

El sentiment de la comunitat coincideix que Poloniex és una bona plataforma per als comerciants avançats. Les altcoins, les tarifes baixes i les opcions de marge valen la pena si teniu previst fer operacions serioses.

Però si sou un principiant, algú que no té previst operar gaire o un usuari que no tingui previst fer servir les seves opcions de marge, no val la pena la molèstia. Cal advertir a tothom que utilitzi Poloniex que hi ha la possibilitat que el vostre compte quedi congelat i us ajudarà a contactar-vos l’any que ve.

Veredicte: Poloniex ofereix una gran experiència de negociació, però el seu suport fa que no valgui la pena el risc, tret que tingueu previst fer operacions / préstecs de marge de volum seriosos..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map