Bittrex Review: tot el que heu de saber

Voleu començar a negociar Bitcoin a la borsa de Bittrex? La nostra revisió completa de Bittrex cobrirà tot el que necessiteu saber sobre l’intercanvi de criptomonedes més avançat del món.

Bittrex: el canvi de moneda digital de nova generació és una plataforma de negociació criptogràfica amb seu a Seattle. Proporciona a empreses i particulars una de les experiències de comerç criptogràfic més avantguardistes del mercat. I amb un volum de negociació les 24 hores de més de 250.000 BTC d’actius digitals, també és un dels més líquids.

Pàgina d'inici de l'intercanvi Bittrex

Aquesta borsa nord-americana s’ha convertit ràpidament en la plataforma de referència per als comerciants professionals. Sobretot perquè la seva seguretat, els seus reduïts honoraris, l’execució comercial ràpida i l’estabilitat de la cartera són líders en el mercat. La trajectòria de seguretat neta, l’alta liquiditat i les divises admeses per més de 190 són també avantatges importants.

Bittrex es troba rutinàriament a l’avantguarda del paisatge criptogràfic en constant canvi. Va ser una de les primeres empreses a sol·licitar el controvertit Bitlicense de l’Estat de Nova York. Tots aquests aspectes positius compensen fàcilment el fet que no permet el comerç en moneda fiduciària (USD, EUR, etc.).

Per als comerciants experimentats que busquen un canvi de moneda digital estable, segur i complet, Bittrex és el líder clar.

Pros i contres d’intercanvi de Bittrex

Aquests són els pros i els contres de Bittrex basats en la nostra revisió.

Pros:

 • Seguretat millorada & Compliment
 • Més de 190 monedes & 450 parells comercials *
 • Atenció al client superior
 • Excel·lent reputació de la comunitat
 • thumbs-up Tarifes baixes
 • thumbs-up Facilitat d’ús(…)

Contres:

 • Sense opcions fiat **
 • No apte per a principiants

* Parells comercials és el terme per al qual canvieu una moneda digital per una altra. Per exemple, el comerç de Bitcoin per Litecoin.

** Els usuaris poden dipositar fiat mitjançant transferència bancària si l’import supera els 10.000 dòlars americans i es passa per més obstacles de verificació.

Bittrex presenta una àmplia gamma de monedes digitals convencionals i alternatives

Bittrex té una àmplia gamma de monedes digitals convencionals i alternatives


Revisió de components principals de Bittrex

Seguretat

Les estretes funcions de seguretat de Bittrex (2FA, SSL) estan avalats pels més de 50 anys d’experiència dels fundadors. La seva estricta regulació, el seu historial net i la seva dedicació al suport són inigualables.

Privadesa

El comerç bàsic està disponible amb una informació mínima, però s’apliquen estrictament les regulacions KYC i AML. Heu de verificar la informació per accedir a més funcions. A més, alguns han acusat l’empresa de compartir dades privades.

Facilitat d’ús

El quadre de comandament és senzill i senzill per als ulls. En general, el lloc és fàcil de navegar i intuïtiu, però no el consideraria “fàcil” ni apte per a principiants. El fet d’haver de tenir criptografia abans d’operar (i no se’n pot comprar) és l’única vaga important aquí.

Suport

Bittrex és una bufada d’aire fresc al món criptogràfic. El seu suport és molt actiu a les xarxes socials i generalment són molt sensibles. Comprovar la pàgina d’assistència aquí. Advertiment: a l’escriure, Bittrex està sobrecarregat i té problemes.

Reputació

A diferència dels competidors que tenen una mala rutina a la xarxa, Bittrex és ben considerat i molt respectat. Alguns han reclamat esquemes de bombament i abocament, però a part d’això, el sentiment de la comunitat és fantàstic.

En general

Bittrex no és fàcil per a principiants i, certament, no és el més accessible, però per als comerciants professionals és excepcional. Una seguretat ajustada, operacions ràpides, totes les monedes imaginables i taxes baixes són tot el que un comerciant pot desitjar. Els únics inconvenients importants són els problemes de verificació fiat i freqüents.

Tauler de control de Bittrex

El tauler és relativament senzill i té un disseny perfecte.

Quant a Bittrex

Bittrex va ser fundada per Bill Shihara, un enginyer anterior a Amazon. Alarmat per les bretxes de seguretat i frustrat per la manca de fiabilitat i estabilitat, va iniciar Bittrex el 2014 juntament amb els cofundadors. L’equip fundador té més de 50 anys d’experiència combinada treballant per a gegants de la indústria, inclosos Microsoft, Amazon i BlackBerry.

Amb seu als Estats Units, Bittrex s’enorgulleix de permetre als usuaris negociar amb confiança. També va ser una de les primeres empreses que va sol·licitar amb èxit una Bitlicense a l’Estat de Nova York. Tot i que el compliment estricte (impostos, verificació, etc.) suposa una càrrega per a molts usuaris, els comerciants professionals gaudeixen d’estabilitat i tranquil·litat.

Centenars de parells comercials, opcions de negociació algorítmiques, una seguretat ajustada i un comerç il·limitat per una tarifa baixa són els que atrauen els usuaris a negociar amb aquesta empresa de Seattle.

Quin tipus d’intercanvi és Bittrex?

Bittrex és un canvi de moneda digital tradicional. Serveix com a plataforma de coincidència entre usuaris per intercanviar actius digitals com monedes o fitxes. Un comprador es combina amb un venedor i l’intercanvi cobra una petita comissió pels seus problemes. Això és el contrari directe de competidors com Coinbase, que actua com a intermediari. Amb un corredor, els usuaris compren i venen el seu xifrat directament amb el corredor a un preu de mercat fixat en lloc de negociar entre ells. Bittrex és com la Borsa de Nova York a Wall Street, només és més fresc.

Funcions de Bittrex

(…)Bittrex es factura com a “canvi de moneda digital de nova generació”. Això significa que té algunes de les millors funcions del web.

 • comprovarMonedes: Més de 190 monedes digitals. Sense fiat.
 • comprovarDipòsit: Criptografia (tret que superi els 10.000 $).
 • comprovarRetirada: Crypto
 • comprovarVerificació: Sí.
 • comprovarDipòsit Velocitat: instantània.
 • comprovarAplicació: No.
 • comprovarCartera: Sí.
 • comprovarComissió: 0,25%
 • comprovarParelles comercials: Centenars.

És segur Bittrex?

Bittrex és un dels intercanvis més regulats i complerts del mercat. Va ser una de les poques empreses que va sol·licitar la controvertida Bitlicense de l’Estat de Nova York. La companyia va ser fundada per enginyers i experts amb dècades d’experiència combinada en la indústria.

L’empresa utilitza 2FA estàndard per a operacions i prova i actualitza constantment les seves capacitats. Segueix sent una de les poques plataformes que mai no s’ha piratejat. També controla cada compte amb cura mitjançant una empresa de verificació de documents de tercers. Fins i tot la informació bàsica del compte es compara amb els registres públics.

La seva reputació a la comunitat és gairebé impecable. Després d’escorcollar Reddit, ressenyes i competidors, he trobat ressenyes molt més negatives per a la majoria d’intercanvis i poques, si n’hi ha cap, per a Bittrex.

Revisió de Bittrex: comercieu amb confiança

Bittrex afirma que els usuaris poden comerciar amb confiança. Es lliura.

Veredicte: Bittrex és gairebé tan segur com podeu obtenir.

Tarifes Bittrex

En comparació amb altres plataformes, les tarifes de Bittrex són extremadament senzilles. Cobren una comissió del 25% per cada intercanvi. Atès que els dipòsits i les retirades estan en criptografia, el quota mínima de transferència * s’aplicarà a cada retirada. Això varia segons la moneda. Podeu veure la tarifa de transferència fent clic al signe de retirada (-) que hi ha al costat de la moneda.

A diferència dels competidors amb comissions de “fabricant” i “recaptador”, comissions de retirada fortes i percentatges de comissions per a grans transferències bancàries, el model simplificat de Bittrex és només una comissió fixa per a tot. Aquest és un gran atractiu per als comerciants professionals, ja que poden calcular fàcilment quin serà el compte final.

Per descomptat, el fet que Bittrex només funcioni en criptografia és la raó per la qual pot ser tan senzill.

* Incorporat a cada moneda hi ha una tarifa de transferència de xarxa per traslladar la moneda d’un lloc a un altre. Per naturalesa de la moneda, aquesta comissió és inevitable. Bittrex no guanya diners amb les retirades.

Límits de Bittrex

Com que Bittrex només és criptogràfic, no té límits tan estrictes en dipòsits, operacions i retirades com altres plataformes; no obstant això, tal com s’indica al seu lloc, l’empresa ho és extremadament dedicat al compliment normatiu. És un dels seus principals punts de venda.

El compliment és d’acord amb la normativa AML (Anti Blanqueig de Diners) i KYC (Know Your Customer).

Hi ha dos tipus de comptes:

 • comprovarBàsic: Per verificar un compte bàsic, heu d’enviar el vostre nom, adreça i data de naixement. Es comprovarà contra el registre públic. Es permet que els comptes bàsics retirin fins a 4 BTC de moneda digital per dia amb 2FA activat.
 • comprovarMillorat: Per millorar el vostre compte, heu d’enviar escaneigs del vostre document d’identitat i selfies. El proveïdor de serveis de Bittrex, Jumio, verificarà els vostres documents. Els comptes millorats poden retirar fins a 100 BTC (bàsicament tots els diners de l’univers conegut). Per obtenir una llista de països i els seus documents recolzats, consulteu el lloc web de Jumio.

El que ens agrada i no ens agrada de Bittrex

Bittrex es considera una de les millors plataformes d’intercanvi de criptomonedes del web i és sens dubte un dels mercats més ràpids i complets. En realitat no hi ha gaire que no els agradi.

M’agrada:

 • Una infinitat de monedes
 • Tarifes increïblement baixes i esquema de tarifa única
 • Alta estabilitat i seguretat
 • Límit màxim amb verificació
 • thumbs-up: gran assistència al client
 • thumbs-up Gran reputació

No m’agrada:

 • Sense fiat
 • No apte per a principiants
 • polzes avall Verificació pesada

Com utilitzar Bittrex pas a pas

Aquesta part de la nostra revisió de Bittrex us ensenyarà a crear el vostre compte a la plataforma Bittrex per començar a intercanviar criptomonedes..

1. Visiteu Bittrex.com & Feu clic a Inicia la sessió

L'inici de sessió es troba a l'extrem superior dret

L’inici de sessió es troba a l’extrem superior dret

2. Feu clic a Registra’t

Quadre d’inici de sessió de BittrexTot el que necessiteu és la vostra adreça de correu electrònic i la vostra contrasenya per començar

Tot el que necessiteu és la vostra adreça de correu electrònic i la vostra contrasenya per començar

(…)3. Verifiqueu el vostre correu electrònic

Bittrex enviarà un correu electrònic de verificació a l’adreça que heu especificat. Feu-hi clic!

Bona feina! Ara teniu un compte de Bittrex. El següent pas és verificar-se!

Meme del compte Bittrex

Com es pot verificar a Bittrex

Bittrex requereix que tots els usuaris proporcionin almenys algunes dades personals per verificar-les. Això es deu a una estricta política de compliment de KYC i AML. Tota la informació es comprovarà amb el registre públic i la informació millorada serà examinada per Serveis de verificació de la identificació Jumio.

1. Introduïu les vostres dades personals bàsiques

Quan inicieu la sessió, feu clic a Configuració i veureu la verificació bàsica a la pestanya de l’esquerra. Introduïu el vostre nom, adreça i data de naixement segons es demani.

Informació del compte de BittrexEs permet que els comptes bàsics retirin fins a 4 BTC d’actius digitals al dia.

Es permet que els comptes bàsics retirin fins a 4 BTC per dia d’actius digitals.

2. Com obtenir la verificació millorada a Bittrex

Augmentar els límits a 100 BTC per dia és obligatori per als comerciants seriosos. Mai se sap quan es presentarà una oportunitat. Fer-se verificar és un dolor, però val la pena.

Feu clic a la pestanya Verificació millorada a l’esquerra o feu clic al botó Actualitza a la verdesa millorada de la pestanya Configuració bàsica.

Verificació millorada del compte BittrexSi no hi ha cap registre públic coincident, heu de completar la verificació millorada per poder retirar-la.

Per obtenir la verificació, heu de proporcionar un document vàlid (per als clients dels Estats Units, que sol ser un passaport o un permís de conduir), així com un selfie nou. Assegureu-vos que:

 • comprova Hi ha una visió completa de la teva cara i no hi ha res bloquejat
 • comprovar NO és la mateixa imatge del vostre document d’identitat
 • checkNo és una foto de perfil professional
 • comprovar NO retalleu la imatge en absolut

Per obtenir una llista completa dels documents admesos per país, vegeu Pàgina de documents d’identitat de Jumio.

Meme de verificació de BittrexLa verificació de Bittrex pot trigar molt de temps.

Tingueu en compte que els temps d’espera eren cada vegada més llargs fins i tot abans que Bittrex deixés d’acceptar comptes nous. Amb sort, quan s’actualitzi el sistema, la verificació tornarà a la normalitat.

Com ingressar a la plataforma Bittrex

Dipositar criptografia a Bittrex és senzill i és molt fàcil per a principiants.

1. Feu clic a Carteres

Dipòsit de Crypto a BittrexAl tauler, feu clic a Carteres a la part superior dreta.

Al tauler, feu clic a Carteres a la part superior dreta.

2. Localitzeu la vostra moneda

Com localitzar la vostra criptomoneda al vostre compte de BittrexUtilitzeu la barra de cerca proporcionada per localitzar la moneda que voleu dipositar.

Utilitzeu la barra de cerca proporcionada per localitzar la moneda que voleu dipositar.

No us pregunteu com triar quina moneda és millor dipositar el 2018? Consulteu aquest article.

3. Envieu diners de la vostra cartera a l’adreça de dipòsit

Apareixerà una caixa de dipòsit que us permetrà generar un fitxer adreça de dipòsit. Utilitzeu aquesta adreça per enviar criptografia des de la vostra cartera a Bittrex. Ja heu de tenir criptografia a la cartera, perquè Bittrex no us permet comprar-ne. Si tot just comenceu i necessiteu una recomanació de cartera, usethebitcoin.com té un article fantàstic sobre 9 millors carteres criptogràfiques. Us ajudarà a obtenir la millor cartera de Bitcoin per a vosaltres.

Ara podeu començar a negociar!

Com operar Crypto a Bittrex

(…)Després de fer el vostre ingrés, notareu que el vostre dipòsit està pendent. El Bittrex pendent normalment és molt ràpid. Un cop estigui llest per al seu ús, podeu començar a negociar.

1. Localitzeu el vostre parell de criptografia

Els criptos es comercialitzen per parelles. Per exemple, Bitcoin per a Dash, Ark, Neo, etc. Un cop confirmat el vostre ingrés, localitzeu el parell que vulgueu canviar mitjançant la funció de cerca.

Com localitzar el vostre parell de criptografia al vostre compte de Bittrex

2. Trieu l’import que vulgueu canviar

El Llibre de comandes estarà ple d’ofertes i preguntes. Per obtenir una explicació completa d’aquests termes, llegiu aquest article explica les ofertes, les preguntes i les ofertes. Bàsicament, les ofertes i les preguntes són els equivalents de les compres i les vendes. Trieu el nombre d’unitats i el preu i el mercat decideix si s’omple o no.

Això és. És tan fàcil. Assegureu-vos de confirmar tot el que hi ha al vostre comerç abans d’executar-lo. Vaig llegir moltes històries de terror sobre errors comercials durant la meva investigació. No voleu acabar pitjor que l’opinió de Trump sobre el TLCAN ….

Aquest ha estat el pitjor acord comercial de la història dels acords comercials, potser mai

Factors de les nostres ressenyes de Bittrex

Com era d’esperar una empresa fundada per un equip de “freaks de seguretat”, Bittrex té una sòlida reputació a la comunitat. Bittrex és rica en mainstream i altcoins, té molta seguretat i té una elevada liquiditat (és a dir, és molt actiu i fàcil de canviar els actius digitals per efectiu o altres actius). Els seus honoraris són raonables i senzills.

Les ressenyes del lloc depenen dels mateixos factors: tarifes, assistència, seguretat i monedes.

Per descomptat, també hi ha un desavantatge. Moltes de les ressenyes negatives de tot el web s’han centrat en els seus problemes d’assistència i en com les monedes no han aparegut quan es dipositen; no obstant això, Bittrex no ha deixat en secret que han estat lluitant per mantenir-se al dia amb la demanda. L’assistència està treballant per solucionar aquests problemes.

L’únic aspecte negatiu real que considero justificat és el problema de verificació. Els usuaris de tot el web han evitat les seves frustracions pel fet que la verificació no funciona o triga massa.

Revisió de Bittrex que s’ha de prendre amb precaucióQualsevol revisió negativa amb una grafia com aquesta s’ha de fer amb un gra de sal.

Qualsevol revisió negativa amb una grafia com aquesta s’ha de fer amb un gra de sal.

Factors de revisió positiva

 • Opcions de moneda
 • Tarifes baixes
 • Seguretat
 • Velocitat

La velocitat va ser un factor interessant en moltes ressenyes. Els usuaris poques vegades van informar de problemes de retard, a diferència de molts altres intercanvis. Una ressenya publicada per un respectat usuari de Reddit Bitcoin ho va resumir bé: “Tant Gemini com Bittrex guanyen el primer lloc en aquesta categoria (retard del servidor), poques vegades si mai tenen problemes tècnics”.

Factors de revisió negatius

 • Llarg termini de dipòsit i retirada (assistència sobrecarregada)
 • Problemes de verificació
 • No Fiat (al meu entendre, això no és just; és un intercanvi només de criptografia).

(…)Alternatives de Bittrex

Si la manca de fiat, el procés de verificació i els problemes d’assistència recents us desactiven de Bittrex, hi ha moltes alternatives de Bittrex que guanyen força el 2018. Al meu parer, els 3 primers són:

1. Binance

Logotip d’intercanvi Binance

El rival xinès de Bittrex és un altre intercanvi només criptogràfic amb comissions baixes (0,05-1,1%). A part de les tarifes més baixes i un millor suport percebut, als usuaris els encanta Binance pels seus divertits jocs i regals. Voleu canviar tots els parells imaginables I guanyar un Porsche? Aquest és el lloc per fer-ho.

2. Poloniex

Logotip d’intercanvi de Poloniex

Poloniex i Bittrex sovint s’agrupen. En general, la comunitat està d’acord que Poloniex és més ric en funcions (amb comerç de marge) i que Bittrex és més estable i segur. L’assistència al client de Bittrex també és superior. Poloniex té un calendari de tarifes més complicat per als fabricants, però les seves tarifes solen ser inferiors a les de Bittrex.

3. Localbitcoins.com

Logotip de LocalBitcoins.com

Localbitcoins se sol anomenar eBay de Bitcoins. És una xarxa peer-to-peer (P2P), és a dir, que us envieu criptomonedes directament. L’intercanvi és només un dipòsit entre el comprador i el venedor. És una bona alternativa si la verificació i les taxes de Bittrex comencen a ser molestes. Tot és 100% anònim. Per descomptat, la seguretat és un problema important.

Comparison Review: Bittrex vs. Poloniex

Logotip d’intercanvi de Poloniex

vs..

Logotip d’intercanvi Bittrex

Bittrex i el rival Poloniex són dos dels majors intercanvis de divises. Tots dos ofereixen una àmplia gamma de parells de divises, opcions de dipòsit i retirada fàcils i tarifes baixes. Tot i que Bittrex es factura com a intercanvi de “nova generació”, Poloniex s’anomena “el més actiu”. Tots dos són excel·lents opcions per als comerciants, però l’un està molt per davant de l’altre de la comunitat.

En primer lloc, us explicaré els conceptes bàsics de Poloniex:

Funcions de Poloniex

 • comprovarUbicació: Delaware
 • comprovarTipus: Intercanvi tradicional
 • comprovarAplicació mòbil: No
 • comprovarPagament: Crypto
 • comprovarMonedes: BTC, LTC i dotzenes més
 • comprovarVolum de 24 hores: 49789 BTC
 • comprovarSeguretat: D’ACORD
 • comprovarAtenció al client: Terrible
 • comprovarVerificació: Sí
 • comprovarTarifes: Molt fluix
 • comprovarComerç de marges: Sí
 • comprovarPréstec de marge:

Quant a Poloniex

Poloniex és un dels intercanvis més grans i actius. Amb seu a Wilmington, Delaware, ofereix una de les experiències comercials més completes del web. La seva experiència de negociació totalment immersiva està avalada per gràfics i eines avançats, un llibre de comandes profund i opcions de préstec i negociació de marges. La seva seguretat està bé, però no és la més fiable del web.

Dit això, té moltes maneres d’anar al departament d’atenció al client. La web està plena d’usuaris enfadats. Aquest usuari de Reddit va demostrar que el seu bitllet estava en tramitació durant 90 dies!

M’agrada:

 • Comerç de marges & Préstecs
 • Alta liquiditat
 • Tarifes baixes
 • Moltes monedes
 • thumbs-up Bona interfície i gràfics

No m’agrada:

 • OK Seguretat
 • Mala assistència al client
 • thumbs-down Procés de retirada ombrejat
 • thumbs-down Aprovació de la comunitat baixa (tot i la gran quantitat d’usuaris)

Veredicte de revisió: Bittrex contra Poloniex

Com que aquests dos llocs són tan similars i populars dins del mateix nínxol, només és just comparar-los. Tots dos són excel·lents per guanyar diners operant criptogràfics. Tot i això, la seguretat, l’estabilitat i el suport superior de Bittrex li donen avantatge.

 • checkMillor seguretat
 • checkBetter Support
 • checkMillor reputació
 • comprovar més monedes
 • Funcions de trading de checkRicher
 • checkBetter Interface
 • checkMargin Trading & Préstecs

GUANYADOR: Bittrex!

Preguntes més freqüents sobre la plataforma Bittrex

Entre fòrums, llocs de ressenyes, blocs i la mateixa secció d’assistència de Bittrex, vaig notar que els usuaris de criptografia de tots els nivells feien les mateixes preguntes. Els he posat aquí perquè pugueu llegir fàcilment les respostes i començar a negociar amb confiança.

P: És segur Bittrex?

A: Sí. Bittrex està recolzat per psicòpates de seguretat amb 5 dècades d’experiència. Amb experts de Microsoft i Amazon al capdavant, els vostres diners són el més segurs possible. Tot i això, no es recomana deixar grans quantitats de diners en línia.

P: Bittrex és una estafa?

A: No. Sens dubte, hi ha alguns problemes amb Bittrex a causa del seu lent suport. Però això és només perquè en aquest moment està sobrecarregat. Obtindreu els vostres diners i és segur.

P: Per què Bittrex té tanta verificació??

A: Bittrex és una empresa nord-americana totalment regulada i compatible. Ha de complir la normativa bancària, les sancions econòmiques nord-americanes i les normes KYC. Tot el compliment és per a la vostra seguretat i estabilitat de la plataforma (Bittrex corre molt menys risc de ser tancat a causa de la normativa).

P: Quins són els meus límits de retirada i negociació?

A: Bittrex canvia constantment els seus límits. A hores d’ara, podeu retirar fins a 4 BTC amb un compte bàsic i 100 BTC amb un compte millorat.

P: Com puc obtenir límits superiors??

A: Heu de verificar el vostre compte. Envieu a Bittrex una selfie i el vostre document d’identificació.

P: Com puc habilitar l’autenticació de dos factors??

A: Feu clic a Configuració -> Feu dos factors i seguiu les instruccions. A continuació, heu d’utilitzar una aplicació mòbil per completar el procés de configuració de 2FA.

P: Bittrex pendent? Què vol dir això?

A: Actualment, Bittrex està sobrecarregat i ha suspès nous registres. Això podria significar que els vostres dipòsits o retirades estan pendents. Si us plau, doneu-los més temps.

Veredicte final de la revisió de Bittrex

Com a una de les plataformes comercials més grans, més completes i segures, Bittrex és un gran intercanvi per a comerciants professionals. A part dels problemes d’assistència i la manca d’opcions de comerç fiduciari, realment no hi ha res més que pugueu demanar. El compliment complet proporciona estabilitat, un llibre de comandes profund assegura la liquiditat i una gamma de divises proporciona la màxima flexibilitat. Els aspectes negatius no són cap aplicació per a mòbils, els seus problemes actuals de backend i una llarga verificació.

Hi ha una raó per la qual el sentiment de la comunitat està de costat amb Bittrex i el seu volum de negociació és astronòmic: és un gran intercanvi. Un cop superats els obstacles de verificació, quedareu clar.

Veredicte: Bittrex és probablement el millor intercanvi del mercat i la nostra revisió de Bittrex ho demostra. Un cop superats els problemes de verificació, tindreu una experiència de negociació segura i rendible.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map