Позиции за пробив на BTC около $ 5.6K и $ 7K могат да посочат промяна в тенденцията: Crypto Market Daily

Пазарите на криптовалути остават стабилни днес, 1 април. Повечето най-добри монети виждат 1% по-малко промяна в цената през последните 24 часа. Биткойнът (BTC) загуби малко над 1% през деня, задържайки площта от $ 6300.

Ether (ETH) също се търгува настрани от вчера, изправяйки се пред силна съпротива от $ 134. Понастоящем монетата се търгува около 133 долара, за да натисне времето, което е малко повече от процента.

XRP на Ripple също наблюдава стагнация през последните 24 часа, изправена пред съпротива от $ 0,1750, което е с около половин процент повече през деня.

Търговците на BTC гледат на четири ключови ценови точки

4H диаграма BTC / USD Данни за вечен суап. Souce: OKEx.com

Вчера, след като не успя да тества непрекъснато $ 6500, BTC падна леко до около $ 6300 и сега се поддържа от $ 6250.

Екипът на OKEx за анализ на пазара вярва, че независимо дали цената се покачва или спада, нивото на енергия не е в състояние да наруши настоящия балансиран модел. Обемът на търговията на ниво час също се е увеличил от време на време, когато цената достигне поетапно горно място след решаващата зона – тогава горната част не може да бъде счупена и цената не успява да се пробие под поддръжката на поетапно дъно за дълго време.

Това вероятно се дължи на ответното изтегляне на средства, но е трудно да се продължи такава тенденция. На този етап, за инвеститорите, позоваването на четирите важни ценови точки от $ 6500, $ 6300, $ 6000 и $ 5800 за краткосрочни операции може да бъде добър избор в шоковата тенденция.

1-дневната диаграма на BTC показва тесен страничен диапазон

1-дневната диаграма на Биткойн показва, че цената винаги се е колебала в рамките на по-малко от 1000 долара тази седмица. Отскокът никога не е достигнал до горния ръб на консолидацията при $ 7000, а когато цената спадне обратно, не може да достигне до долния край около $ 5,600.

Доказано е, че 30-дневната плъзгаща се средна стойност (MA (30)) е точка на твърдо съпротивление на дневно ниво, тъй като цената не успя да я тества два пъти. Обемите продължават да намаляват. Ако обемите на покупки не могат да се възстановят тази седмица, възможно е тенденцията да падне до зоната над $ 5,800 или дори $ 5,600.

Инвеститорите трябва да отбележат, че прекъсването на MA (30), стабилизиращо се върху него, може да докаже, че отскокът започва. В противен случай тенденцията може отново да се върне към текущата зона на консолидация.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: 6500 долара
 • Средносрочна съпротива: $ 6,900
 • Краткосрочна поддръжка: $ 6300
 • Средносрочна поддръжка: $ 6,000

ETH остана на съпротива от $ 134

1H ETH / USD вечни суап данни. Източник: OKEx.com

ETH продължи да бъде блокиран от нивото от $ 134 тази седмица. Въпреки че беше временно подкрепен от $ 130, часовият обем на продажбите все още беше относително активен в сравнение с този на покупката. Силата на подкрепа от $ 130 не трябва да бъде оптимистична.


Ако тенденцията не може да се стабилизира над $ 134, тя винаги ще бъде в слаб модел и близо $ 123 може да се третира като краткосрочно силно дъно.

Инвеститорите трябва да отбележат, че ако цената пробие 134 долара, това означава, че биковете са малко по-силни от мечките. Но не забравяйте, че това е просто в тенденцията на консолидация. Счупването на $ 145 означава, че е възможно да се унищожи зоната на консолидация. Само ако цената прекъсне $ 155 – $ 160, това означава, че започва мащабно изтичане.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: $ 134
 • Средносрочна съпротива: $ 145
 • Краткосрочна поддръжка: $ 130
 • Средносрочна поддръжка: $ 123

XRP за кратко проби $ 0,1750 съпротива

1H XRP / USD данни за непрекъснат суап. Източник: OKEx.com

Сигналът за отскок на XRP беше относително силен вчера, 31 март. Въпреки че цената за кратко проби $ 0,1750, обаче, тя не успя да тества предишния връх близо $ 0,1811. Сега XRP отстъпи и отново е под натиск от $ 0,1750. Ако цената падне под първото ниво на поддръжка при $ 0,1700, тя може да продължи да намира поддръжка близо до $ 0,1650.

Последните няколко часа показаха сигнал за изхвърляне. Ако цената не спре да пада през следващите часове – с тенденцията, която сега е изключително близка до $ 0,1700 – инвеститорите трябва да разгледат състоянието на промяната на обема. Ако това първо ниво на поддръжка може да бъде ефективно, възможно е да тествате $ 0,1750 отново.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: $ 0,1750
 • Средносрочна съпротива: $ 0,1820
 • Краткосрочна поддръжка: $ 0,1650
 • Средносрочна поддръжка: $ 0,1610

Опровержение: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търгуването с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Следвайте OKEx на:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map