Повишаването на BTC липсва значителен обем, по-нататъшното възстановяване се нуждае от стабилно задържане на $ 6.3- $ 6.4K: Crypto Market Daily

Пазарите на криптовалути забелязват малка нестабилност тази сутрин, вторник, 31 март. Най-високата криптовалута Bitcoin (BTC) нараства с около 3% през деня, като държи печалбите от вчера след колебания през уикенда. Монетата се търгува около 6500 долара.

Ether (ETH) се търгува странично през последните 24 часа, виждайки само 1% ръст, за да се търгува около $ 130 по време на пресата.

XRP на Ripple е забелязал още по-малко промени през деня, само с малка част от процента, търгувайки около $ 0,173.

BTC стагнира със слаби обеми

1H диаграма BTC / USD Данни за вечен суап. Souce: OKEx.com

Вчера, 30 март, BTC започна отскок на ниво час след краткосрочна консолидация над $ 5,800. Тъй като цената достигна 6600 долара, имаше ясен сигнал за стагнация и сега цената се движи около диапазона 6500 долара.

Екипът на OKEx за анализ на пазара смята, че отскокът от снощи до тази сутрин не е бил придружен от значително увеличен обем; бичият тренд продължи няколко часа, докато не се получи явна съпротива при 6500 долара. Това доказа, че зоната от 6 000 до 6 400 долара има по-малко позиции за заключване и малко количество активни средства за покупка може да тласне цената нагоре.

Обаче едночасовият обърнат модел на чук в 4 ч. Сутринта HKT показва, че силата на съпротива на интензивната зона за търговия около 6500 – 6900 долара все още е силна.

$ 5.8K се оказва краткосрочно дъно

1-дневната диаграма на Биткойн показва, че 5800 долара се оказват краткосрочно дъно. Въпреки че биковете се опитват да изтласкат цената до точката MA (30), която е около $ 7,000, няма достатъчно обем за пробив на текущото ниво.

Двете условия, показани на графиката по-горе, са най-възможните движещи се маршрути за цената в бъдеще. Екипът на OKEx обаче вярва, че не е лесно директно да се пробият 7 000 долара, тъй като пазарът се нуждае от повече нови средства. Като се има предвид това, единственото нещо, което никога не се променя на този пазар, е, че той се променя непрекъснато.

Условие две на графиката е голяма възможност, тъй като дава повече време за консолидация, което означава, че силата на разбиване ще бъде по-мощна.

На инвеститорите се напомня, че ако тенденцията не може да пробие и се закрепи на 6500 долара, трябва да се предпази от риска от връщане назад. Като се има предвид, че текущите дейности по продажба също са относително слаби, подкрепата по-долу може временно да се съсредоточи върху $ 5,850.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: 6500 долара
 • Средносрочна съпротива: 6 650 $
 • Краткосрочна поддръжка: $ 6,400
 • Средносрочна поддръжка: $ 6,000

ETH остана под 134 долара, но обемът на мечките е слаб

1H ETH / USD вечни суап данни. Източник: OKEx.com


ETH показа определен модел на обем, преди да достигне твърдото съпротивление от $ 134. След като обаче цената стагнира под 134 долара, обемът на търговията бързо намалява. Цената сега е паднала малко над 130 долара.

Тъй като в момента обемите на продажбите не са активни, биковете могат да изтласкат цената над 134 долара само с относително голям обем. Възможно е след пробиване и стабилизиране на 134 долара цената на ETH да изпробва 145 долара.

В противен случай инвеститорите трябва да се съсредоточат върху първото ниво на подкрепа около $ 130 и, ако падне под, тенденцията ще продължи да тества $ 123.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: $ 134
 • Средносрочна съпротива: $ 145
 • Краткосрочна поддръжка: $ 130
 • Средносрочна поддръжка: $ 123

XRP продължава да се сблъсква с натиск от $ 0,1750

1H XRP / USD данни за непрекъснат суап. Източник: OKEx.com

Възвратната енергия на XRP постепенно отслабва, когато не докосва силното ниво на съпротива около $ 0,1811. Следователно, налягането при съпротивление от $ 0,1750 беше в съответствие с очакванията. Първата поддръжка по-долу е на $ 0,1700, ако падне под това. В противен случай XRP ще продължи да намира поддръжка на $ 0,1650.

Както показва диаграмата по-горе, обемът на продажбите на всеки дъмпинг след отскок е много по-голям от обема на отскока. Това означава, че ако цената не може да преодолее настоящото твърдо съпротивление, е лесно да се получи бърз спад. Тогава е възможно да тествате поддръжка около $ 0,1610.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: $ 0,1750
 • Средносрочна съпротива: $ 0,1820
 • Краткосрочна поддръжка: $ 0,1650
 • Средносрочна поддръжка: $ 0,1610

Опровержение: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търгуването с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да се уверите, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Следвайте OKEx на:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map