Crypto Market Daily (2.6) | Необходима е консолидация в края на тази седмица, обърнете внимание на първото ниво на поддръжка, ако пазарът спадне

BTC безсрочен договор

Характер на ниво4Н-бичи

Това е 4H графика на BTC, бичият тренд не спира след консолидацията през последната цяла седмица. Всъщност, ако увеличим диаграмата, цената се движи напоследък в бичия канал и след пробив на нивото на съпротива от $ 9600 се появява сигнал за удължаващата вълна, тъй като помпата от снощи може да се разглежда като 3-та вълна на 5-та по-голяма вълна на ниво. Цената се съпротивлява близо $ 9750, сравнете с последната голяма помпа, бичият обем този път очевидно е по-голям и това условие потвърждава теорията за бичи 5 вълни.

На теория BTC се движи в краткосрочен отстъп, ако тенденцията получи подкрепа близо $ 9520, означава, че възходящите прогнози са по-силни и тенденцията ще продължи. Въпреки това, MACD все още показва разминаване за определен период от време, консолидация може да се случи, тъй като пазарните нужди консолидират помпата. Инвеститорите могат да изчакат, докато цената се стабилизира до $ 9500, след което да помислят за влизане. Пробивът до $ 9000 е друг сигнал за прекратяване на този бичи етап.

Характер на ниво1D – бичи

Това е графика на дневното ниво на BTC, при анализ от вчера, винаги вярвам, че тенденцията ще се върне поради по-ниския обем. Нощният обем обаче се появи през нощта, което накара цената да пробие неотдавнашната шокова зона между $ 9200 и $ 9600. След няколко часа тенденцията доказа, че пробивът не е фалшив, тъй като цената все още се запазва на ниво от $ 9600.

От скорошната пазарна емоция, тенденцията може бързо да пробие горното ниво на съпротива след краткосрочна консолидация. Лично аз все още вярвам, че текущото ниво на силата на звука не може да помогне на цената направо да наруши съпротивлението между $ 9800 ~ $ 10000. Възможната прогноза е, че тенденцията може да влезе в консолидация около $ 9500 ~ $ 9600 през този уикенд, след което да започне следващата помпа следващите 1 или 2 седмици.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 9700 Средносрочна съпротива9800 долара

Краткосрочна поддръжка$ 9550 Средносрочна поддръжка9420 долара

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 4Н-бичи

Това е 4-часовата графика на ETH, скорошната зона на съпротива е между $ 212 и $ 224. Тенденцията се движи в края на третата бича вълна и сега е време да влезете в четвъртата консолидационна вълна.

MACD на ETH е по-силен от BTC, тъй като скорошната най-висока енергия е по-голяма от миналата, както показва диаграмата. Това е продължение на възходящ тренд, това означава, че дъното на оттеглянето няма да бъде под $ 195, ако пробив $ 195 означава край на този възходящ етап.

Данните за обема също показват, че средствата за закупуване нарастват постепенно през тези дни. Инвеститорите могат просто да обърнат внимание на края на оттеглянето и да преценят бъдещата посока с нивото на подкрепа.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 212 Средносрочна съпротива224 долара

Краткосрочна поддръжка$ 195 Средносрочна поддръжка184 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво4Н-бичи

Постоянен договор на OKEx XRP: 4-часово ниво на диаграмата показва, че XRP не е успял да тества зоната на съпротива от $ 0,2840 в рамките на деня, със сигурност не означава, че е време да се оттегли. Прегледайте историята на XRP, той винаги ще се възползва, когато повечето технически индикатори покажат, че ще спре да изпомпва.

Този път обаче обемът на закупуване намалява в сравнение с помпата снощи. Оттеглянето все още е голямо възможно събитие, тъй като инвеститорите трябва да обърнат повече внимание на ефективността на подкрепата от $ 0,2727, а не същото с другите монети, XRP винаги ще изхвърля повече, ако обемът на покупките не може да се увеличи. Уверете се, че консолидацията може да се стабилизира малко по-високо от $ 0,2727, тогава е време да влезете.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2840 Средносрочна съпротива: $0,2895

Краткосрочна поддръжка: $0.2727 Средносрочна поддръжка:$0,2620

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner