Crypto Market Daily (2,4) | Тенденцията на консолидация е придружена от падащ риск, $ 8,920 и $ 8,650 може да са последните решаващи нива на подкрепа.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

BTC продължи да поддържа консолидиращата тенденция вчера. Анализаторът на OKEx Нео вярва, че има много причини, поради които пробивът не е успял да започне. Един от тях е, че основните средства все още усвояват броячи. Търговците на дребно се възползват от тази възможност, за да извършват операции на къси вълни с най-продавани и поглъщащи дъното, като по този начин засилват здравината на горния и долния ръб на консолидиращата кутия. Преди да започнат да действат основните фондове, тенденцията за консолидация често е трудна за унищожаване и фалшивият модел на пробив, който се появява за кратък период от време, очевидно е опит. Дългата сянка и свиващият се обем на търговията впоследствие доказват това и няма продължаване на тенденцията без нарастване на обема. Въпреки това, от сегашната тенденция, въпреки че подкрепата от $ 9 200 е била проверявана многократно, краткосрочните бичи очаквания са недостатъчни, когато предишните позиции на печалбата не са напълно затворени. Следователно инвеститорите могат да обърнат внимание на $ 8,920 и близост до $ 8,650, където има голяма вероятност отдръпванията да получат подкрепа и да се възстановят близо до тези две области.

Характер на ниво1D – бичи

Това е графика на дневното ниво на BTC, от скорошната сила на биковете и мечките, средносрочните и дългосрочните тенденции все още са възходящи, тъй като общият обем на покупките заема по-силна позиция в сравнение с продажбите. В краткосрочен план обаче пазарът се нуждае от отдръпване, за да коригира предишната печалба и на теория отдръпването ще спре над $ 8650, ако възходящата емоция не се промени в този момент. Това е добра възможност да изградите позиции близо до тази зона за поддръжка. Ако рикошетът лесно пробие $ 9600 при бъдещо възстановяване, означава, че реалният бичи пазар започва и следващата зона на съпротива може би около $ 9900 и дори $ 10500.

Инвеститорите също така трябва да забележат, че ако отдръпването не спре до $ 8650 и продължи да пада, може да означава, че корекцията се нуждае от повече време и бичи ще забави, въпреки че е малко възможно събитие, инвеститорите не трябва да пренебрегват.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 9600 Средносрочна съпротива$ 9900

Краткосрочна поддръжка$ 9200 Средносрочна поддръжка$ 8950

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 4Н-бичи

Това е 4-часовата графика на ETH, ясно е да се види, че цената е трудно да се тестват отново $ 195 в краткосрочен план, същото е и с BTC, ETH също върви по подобна тенденция през тези дни и е необходимо отстъпление. Днешната движеща се тенденция показва, че $ 187 се превръща в почасова ефективна позиция за поддръжка и изглежда, че е възможно да се формира модел с двоен връх през следващия един или два дни. Дали да се формира зависи от силата на поддръжка от $ 187 в рамките на деня, ако цената падне под нея през останалата част от деня, моделът не е успял да се формира, единичният шаблон се оформя при това състояние, което означава площ около $ 178 и $ 183 ще станат дясното рамо, ако е възможно. Бичият тренд може да започне от тук, ако отдръпването може да спре и да се стабилизира близо до тази зона. Докато се подписах на графиката, фалшивото разбиване може да се случи при консолидация там. Инвеститорите трябва да имат търпение да изградят вашата позиция и да не бъдат засегнати от разбиването на капана.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 195 Средносрочна съпротива205 долара

Краткосрочна поддръжка$ 187 Средносрочна поддръжка178 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво4Н-консолидация

Постоянен договор на OKEx XRP: 4-часово ниво на диаграмата показва, че тази сутрин нивото на поддръжка от $ 0,2500 е лесно нарушено и можем да го третираме като невалидна поддръжка и да игнорираме това ниво. Цената спира да пада около $ 0,2465, тази позиция беше друга глава в предишните модели на главата и раменете. Чрез цялата тенденция на пазара, повечето алткойни включват BTC, които трябва да се оттеглят повече от наскоро. XRP е особено търговия на угар сред алтове. Това означава, че отскокът от него може да е по-късен от някои силни монети.

Според мен $ 0,2365 ще бъде най-възможната стабилна област за поддръжка, тъй като е тествана много пъти в историята. Прекъсването на това ниво или не ще бъде сигналът за следващата тенденция. Инвеститорите могат директно да забележат $ 0,2365, ако $ 0,2465 е пробив в краткосрочен план. Ако пазарната емоция е достатъчно положителна в бъдеще, това означава, че $ 0,2465 може да са силни и е възможно да се създаде нов максимум.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2630 Средносрочна съпротива: $0,2640

Краткосрочна поддръжка: $0.2465 Средносрочна поддръжка:$0,2365

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts