Crypto Market Daily (2.3) | BTC има краткосрочно търсене на отстъпление и силата на подкрепа близо 9 200 долара трябва да бъде загрижена за

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1Н-бичи

Анализаторът на OKEx Neo вярва, че от гледна точка на едночасовото ниво, BTC е започнал да се покачва от около 6850 долара в началото на годината, докато не се консолидира около 9 200 на 9 600 долара. Trend завърши 5-тата вълна от стандартните 5 вълни на нарастване и текущата позиция може да се разглежда като намираща се в първия диапазон на изтеглящи се вълни след бичи. След като цената се повиши до около 9 650 долара и бързо падна обратно на сутринта, което разкри само горната граница, която настоящите бикове могат да достигнат в краткосрочен план. Вероятността за отстъпление на голямо ниво в бъдеще е все още висока. Тенденцията обаче винаги е твърда над $ 9 200 в момента, което отразява до известна степен, че активната продажба на пари все още е в малък обем, означава, че все още има голям брой печеливши фондове, които не са напуснали пазара, след многократни пробиви се провали, тази част от средствата може да избере да напусне доброволно.

По това време инвеститорите трябва да обърнат внимание на ефективността на подкрепата в диапазона между $ 8,950 и $ 9,100. Ако цената падне под този диапазон, тя може да намери следваща поддръжка в близост до $ 8 750 и следващата възходяща тенденция може да започне на тази позиция.

Характер на ниво1D – бичи

Това е дневната графика на нивото на BTC и тенденцията няма да продължи да се консолидира между $ 9200 и $ 9600 завинаги, от скорошното състояние цената се покачва през последния месец, но без по-голям обем на покупка, както показва графиката, обратно, обемът е стават по-малки през последната седмица, комбинирайте се с твърдата съпротива около $ 9600, в момента има нужда от отдръпване и ако това се случи, зоната за поддръжка от $ 9200 ще бъде лесно да се пробие и инвеститорите по-добре да забележат подкрепа 2 директно, което е около $ 8950. Цената може да има шанс да пробие скорошната зона на силна съпротива и да тества $ 9900, тъй като това е дъното на предишната зона на изхвърляне от 2019 г..

Напомнете на инвеститорите, че пробиват $ 9900, означава, че реалният бичи пазар ще започне и пробивът на подкрепата от $ 8750 може да означава по-дълго отдръпване и $ 8300 е възможно да бъдат тествани.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 9600 Средносрочна съпротива$ 9900

Краткосрочна поддръжка$ 9200 Средносрочна поддръжка$ 8950

ETH вечен договор

Характер на ниво 4Н-бичи


Това е 4-часовата графика на ETH, тъй като можем да видим, че около $ 195 има абсолютно твърда съпротива срещу цената. MACD показва, че от последния връх, който е на ниво от 178 долара до последния връх, който е близо до 190 долара, цената се покачва, но върхът на MACD намалява, това е класически сигнал за дивергенция на върха. Ако този сигнал не може да бъде ясно доказателство, нека комбинираме обема заедно, не е трудно да се види, че бичият обем точно намалява, това означава слабостта на покупателната сила. По този начин в момента е необходимо търсене на оттегляне и трябва да кажа, че район близо до $ 188 не може да бъде ефективна подкрепа, тъй като не е тестван твърде много време в историята. Първата ефективна зона за подкрепа е между $ 178 ~ $ 183, ако цената може да се стабилизира тук, означава, че биковете все още имат достатъчно сила да създадат нов максимум в бъдеще. В противен случай също е възможно да се върнете обратно до зона близо 160 долара.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 195 Средносрочна съпротива205 долара

Краткосрочна поддръжка$ 183 Средносрочна поддръжка178 долара

XRP вечен договор

Характер на ниво4Н-бичи

OKEx XRP безсрочен договор: 4-часово ниво на диаграмата показва, че след пробив през $ 0,2500, тази позиция ще се превърне в ефективна зона за подкрепа, тъй като тази позиция веднъж ще бъде много твърда съпротива в историята, а тенденцията дава факт, че отдръпването е стабилизирано тук и това означава, че след период на консолидиране тук, цената може да има възможност да тества предишния връх. Скорошната зона на съпротива е около $ 0,2630 до $ 0,2640. По-ниският бичи обем и дивергенцията на MACD дават сигнал, че консолидацията може да продължи по-дълго. Инвеститорите трябва да забележат, че ако $ 0,2500 не могат да поддържат по-дълго в краткосрочен план, цената може първо да тества поддръжка 2, след това поддръжка 3.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2630 Средносрочна съпротива: $0,2640

Краткосрочна поддръжка: $0,2500 Средносрочна поддръжка:$0,2425

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map