Crypto Market Daily (2.28) | Ако зоната за подкрепа в близост до $ 8 500 е ефективна в краткосрочен план, BTC може да въведе възможността за отскок на часово ниво.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво4Н-консолидация

Това е 4-часова диаграма на BTC, тя ни показва, че след падане до $ 8500, цената е била възстановена малко под $ 9000, след което е срещнала съпротива, в комбинация с ниското ниво на обем на покупка, не е лесно да се върнем на $ 9100 в краткосрочен план.

Въпреки че в момента ефективната подкрепа е 8500 долара, тенденцията може да падне под нея, тъй като най-силната е около 8250 долара. Преместете погледа си обратно към декември 2019 г., BTC формира голям модел отдолу от $ 6500, а първото дъно на обратното обаждане беше около $ 8250, това е деколтето на дъното, което винаги има твърда опорна сила спрямо цената.

Също така е лесно да си представим, че ако и това ниво на поддръжка е нарушено, е възможно цената да се върне до 7K. Инвеститорите трябва да забележат, че ако обемът на продажбите няма сигнал за намаляване през уикенда, рискът от падане става все по-висок, в този момент ще бъдат тествани $ 8250.

Характер на ниво1D – консолидация

Вчера BTC не успя да получи достатъчно подкрепа близо до критичното дъно от 9 100 долара и падна до 8 500 долара само за няколко часа – сега временно навлиза в консолидационна тенденция. Анализаторът на OKEx Нео вярва, че спадът от 9 000 долара означава, че текущият кръг на бичи е приключил до известна степен, но дългата долна сянка, образувана след затварянето вчера, също отразява, че биковете все още имат определена способност да предприемат над 8 500 долара. С оглед на факта, че пробивът на решаващата точка има силно отрицателно въздействие върху възходящите настроения, силата на подкрепа на тази позиция все още не е тествана. От гледна точка на почасовата тенденция, следващата седмица може да възникне известна степен на отскок, ако цената може да се стабилизира на 8 500 долара през уикенда. Настоящият пазар обаче не желае да се възстановява и е вероятно да падне под краткосрочно и да получи силна подкрепа около $ 8 250 (най-долното деколте в края на миналата година). Тъй като тази позиция беше началната точка на предишния бик, цената може да се върне до $ 7,000, ако не може да спре да намалява.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 8850 Средносрочна съпротива$ 9100

Краткосрочна поддръжка$ 8500 Средносрочна поддръжка$ 8200

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 1Н-мечи

Това е 1-часовата графика на ETH, ETH се възстанови по-силно от BTC вчера. След пробив нагоре MA (30) на ниво 1 час, цената вече се потиска от MA (60). Тъй като пространството за консолидация постепенно се стеснява, пробив може да се случи по всяко време. Инвеститорите могат да продължат да обръщат внимание на ефективността на подкрепата от $ 215, това ще формира краткосрочен модел на отскок с двойно дъно, ако е ефективен през този уикенд. В противен случай ще има определена вероятност да тества $ 200.

Обемът на мечките намалява след достигане до най-високата точка, това вероятно означава, че носи временна почивка.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 230 Средносрочна съпротива$ 245

Краткосрочна поддръжка$ 215 Средносрочна поддръжка200 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво1Н-мечи

ОКЕх XRP безсрочен договор: XRP падна под MA (60) и MA (30) отново, след като ги счупи за кратко, това е слабост на отскока на биковете, не достига достатъчно средства, така че отскокът да не може да се задържи по-дълго.

Добрата новина за биковете е, че нивото на обема на продажбите в последния етап на падане е по-ниско от предишното, когато пада от върха, ако обемът не може да се удължи, XRP има шанс да формира второто дъно около $ 0,2240, това означава, че отскокът може елате следващата седмица. Ако обаче обемът на продажбите се увеличи в краткосрочен план, $ 0,2240 няма да бъдат ефективни и $ 0,2130 трябва да бъде следващото ниво на поддръжка, тъй като това е дъното на обратното обаждане през януари.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2470 Средносрочна съпротива: $ 0,2670

Краткосрочна поддръжка: $0.2240 Средносрочна поддръжка:$0,2130

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts