Crypto Market Daily (2.27) | $ 8500 временно се превръща в ефективна поддръжка на BTC, може да се случи отскок, ако 30-часовата плъзгаща се средна може да бъде нарушена.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1Н-мечи

Това е 1-часова диаграма на BTC, пазарът се превръща в плашещ, след като падна $ 9000 вчера, и почти няма отскок след всяка краткосрочна консолидация, това показва, че само малко инвеститори отвориха дългата позиция и това доведе до отскока слаб.

Нарастващият обем на продажбите снощи ни дава сигнал, че все още излиза голямо количество рентабилни фондове, които не са се затворили, целта на тези фондове е да изгонят дългите позиции, които се държат в инвеститорите на дребно, след което усвояват гишетата. Това ще ги направи лесни за контрол на пазара в най-голяма степен. Причината, поради която казах това, е да напомня на инвеститорите да не гонят кратко в момента, тъй като тук може да се отскочи цената, тъй като нивото на подкрепа надолу е абсолютно трудно, преди това беше двойно дъно, което отбелязах на графиката.

Инвеститорите могат да навлязат на пазара, ако цената може да се повиши и да прекъсне MA (30) в рамките на деня или утре, и ако тенденцията влезе в консолидация и без никакво прекъсване, по-добре изчакайте, тъй като е възможно да се изхвърли отново.

Характер на ниво1D – консолидация

От дневната графика на BTC е по-ясно от почасовата, тъй като можем да открием, че този обратен разговор от $ 10500 почти взима най-голяма печалба, която от самото начало е около $ 8200. Прегледайте историята, когато тенденцията изгради дъното около $ 6500, $ 8200 е дъното на обратното обаждане, следователно цената ще получи подкрепа сред зоната между $ 8200 ~ $ 8450, прекъснете тази област означава, че голямата тенденция се променя в мечи, лесно е да се прекъсне ? Не, вярвам, че няма да е лесно, тъй като можем да насочим погледа си към обема, който предлагам на графиката, като обемът на покупките е на най-високо ниво напоследък, тъй като тази зона излиза от толкова дълги позиции, това е твърда подкрепа и ако мечките не могат да увеличат обема на продажбите до по-високо ниво, тенденцията може да не е лесна за прекъсване на тази подкрепа в краткосрочен или дори средносрочен план.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 8850 Средносрочна съпротива$ 9100

Краткосрочна поддръжка$ 8500 Средносрочна поддръжка$ 8200

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 1Н-мечи

Това е 1-часовата графика на ETH, тенденцията се възстановява, след като докосна дъното на интензивната зона за търговия, която е около $ 215 сутринта, това е предсказуемо, тъй като тази област е твърдо ниво на подкрепа в този бичи период на тенденция, цената получи подкрепата тук означава, че мечи все още не идва и аз вярвам, че ако този период на изхвърляне е обратен разговор, консолидационният модел ще се появи през следващия един или два дни и може да се случи отскок, и ние трябва да знаем, че ако MA (30) може няма да бъде нарушен в краткосрочен план, не препоръчвам на инвеститорите да влизат, по-добрият избор ще се появи, ако цената може да се стабилизира на MA (30) или $ 230.

Дългосрочната тенденция все още ще бъде възходяща, докато не се пробият 215 долара.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 230 Средносрочна съпротива$ 245

Краткосрочна поддръжка$ 215 Средносрочна поддръжка200 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво1Н-мечи

Безсрочен договор на OKEx XRP: XRP също спира да пада, след като получи подкрепа близо до $ 0,2240, което е деколтето на двойното дъно в края на януари, тази област се превърна в пазарна подкрепа. Силата на отскок на XRP е малко по-силна от ETH и BTC, тъй като вече е счупила MA (30), но инвеститорите трябва да отбележат, че пробивът не се определя като типичен, по-добре изчакайте следващите няколко часа, за да видите дали цената може все още се стабилизира върху него и първата твърда съпротива е около $ 0,2470.

Според мен просто има малка възможност цената да достигне $ 0,2470 в рамките на деня, тъй като обемът на покупката все още е на ниско ниво, шок в тесен диапазон ще бъде възможен в краткосрочен план.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2470 Средносрочна съпротива: $ 0,2670

Краткосрочна поддръжка: $0.2240 Средносрочна поддръжка:$0,2130

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts