Crypto Market Daily (2,26) | BTC е изправен пред критичен прелом, $ 9 100 може да се превърне в последната защита на бикове.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

Това е 1-часова диаграма на BTC, след като попадна в зоната за подкрепа между $ 9100 и $ 9500, тенденцията нямаше сигнал за спиране на спада. Бъдещата тенденция ще бъде ясна през тази седмица, сякаш цената може да се стабилизира на $ 9100 в рамките на един или два дни, тук може да започне отскок, най-важният фактор е, че обемът на бичия фонд може да нарасне до голямо ниво или не, ще определете тенденцията ще бъде нов бичи или просто отскок.

MACD и индексът на цените показват модел на дивергенция на дъното и обемът на продажбите на този етап очевидно е по-нисък от миналия. Това също е сигнал, че нивото на мечи финансиране отслабва. Инвеститорите трябва да напомнят, че е възможно да паднат по-дълбоко от $ 9100, тъй като пазарът се променя по всяко време, но възможността за отскок е по-голяма от падането.

Характер на ниво1D – консолидация

Вчера BTC не се стабилизира, след като за кратко консолидира над $ 9 500. Мечките продължиха да потискат цената до дъното на силната зона за подкрепа близо 9 100 долара. До този момент все още няма сигнал за спиране на падането. Анализаторът на OKEx Neo вярва, че активните продажби на фондове на BTC през последните два дни не могат да се разглеждат като сигнал, че е започнала мащабна тенденция на спад. От анализа на почасовия обем не става въпрос, че обемът на продажбите е твърде голям, а че има твърде малко активни поръчки за покупка, цената е спаднала до определена ключова точка и не е поела инициативата да предприеме. В резултат на това някои инвеститори на дребно, които все още са на пазара, са избрали Затваряне и напускане, след което формират "докосване и колапс" положение на бикове. Понастоящем BTC е на ключова позиция, корекцията до $ 9 100 до известна степен пое последния ръст. Ако падне под $ 9 100, може да означава, че скорошната корекция е приключила и бичият ход ще започне. В противен случай това е сигнал за края на обратното обаждане и идва следващият бик.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 9500 Средносрочна съпротива9700 долара

Краткосрочна поддръжка$ 9100 Средносрочна поддръжка8900 долара

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 1H-консолидация

Това е 4-часовата графика на ETH, след консолидиране между $ 290 и $ 235 за определен период от време, тенденцията има сигнал за излизане от тази зона на консолидация, но не е същата с BTC, падането под $ 230 не означава, че тази тенденция промяната в мечи като най-силната зона за подкрепа е между $ 215 и $ 230, тъй като това е интензивната зона за търговия по време на помпата. Прекъсването само на $ 215, което е дъното на тази област за поддръжка, означава, че идва голямо ниво на мечи, или все още можем да наречем текущата тенденция обратно повикване.

Според мен, ако цената може да се стабилизира на $ 230 в рамките на деня, тенденцията може да има шанс да се отскочи като зелената стрелка. В противен случай цената може да попадне в следващата зона за подкрепа и да формира модел на дясно рамо. Обемът на продажбите е по-нисък на този етап от първите два етапа преди, отскокът над $ 230 е възможно високо събитие.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 245 Средносрочна съпротива255 долара

Краткосрочна поддръжка$ 230 Средносрочна поддръжка215 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво1Н-мечи

OKEx XRP безсрочен договор: Тази 1-часова диаграма на XRP ни показва, че след пробив на дъното на двете рамена, което е на $ 0,2690, мечият тренд продължава и няма сигнал за спиране.

Индексът на MACD и цените показва, че дивергенцията на дъното е по-голяма от XRP, отколкото другите алткойни, които споменахме.

Следващата ефективна подкрепа е около $ 0,2340, тъй като това е деколтето на двойното дъно в края на януари. Инвеститорите трябва да отбележат, че тази подкрепа може да не е силна, сякаш пазарът не може да се затопли. $ 0,2130 е невъзможно да бъдат тествани, ако това се случи, обърнете повече внимание на ефективността около $ 0,2340 в краткосрочен план.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2470 Средносрочна съпротива: $ 0,2610

Краткосрочна поддръжка: $0.2340 Средносрочна поддръжка:$0,2130

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts