Crypto Market Daily (2.25) | BTC продължава да се колебае, зоната за поддръжка от $ 9 150 ~ $ 9 500 може да отговаря на теста.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

Това е 1-часова диаграма на BTC, въпреки че активността на търговията не е положителна през тези дни, върхът на всеки рикошет става все по-нисък, това е сигнал за по-дълъг обратен разговор. Тенденция, използвана за тестване на зоната за поддръжка между $ 9150 и $ 9500 за повече от 3 пъти напоследък, отскокът винаги се случва след влизане в тази зона, това означава, че все още има голям брой дълги позиции, въведени тук. Те няма да позволят цената лесно да падне под нея, следователно, в комбинация с текущия обем на продажбите, не е възможно да падне под тази област в краткосрочен план.

На инвеститорите се напомня, че въпреки че цената може да получи подкрепа около $ 9500, възстановяването може да продължи само ако първо може да пробие MA (30). Ако MA (30) стане твърдо съпротивление в рамките на деня, тенденцията може да изпадне по-далеч от сегашния.

Характер на ниво1D – консолидация

Вчера BTC падна под 9 700 долара бързо, след като не успя да пробие 10 000 долара и беше временно подкрепен от горния ръб на предишната интензивна зона за търговия от 9 150 ~ 9 500 долара. Анализаторът на OKEx Neo вярва, че скорошната активност на търговията на BTC на пазара не е положителна и основните средства са в етап на непрекъснато усвояване на броячи. С изключение на малък брой високочестотни търговци, които все още са активни на пазара, голям брой консервативни търговци очакват пускането на основната сила. Поради това е трудно да се създаде мащабна тенденция, преди основните фондове да не стартират. Въпреки че понастоящем BTC се поддържа близо до $ 9500, наскоро цената се проби няколко пъти под тази точка и се възстанови. Следователно $ 9 150 до $ 9 500 трябва да се третират като зона за подкрепа. Стабилизацията на която и да е позиция в тази област принадлежи за получаване на Ефективна подкрепа, $ 9 500 е само горният ръб на зоната за подкрепа. Дори и да се повреди, това не представлява обрат на тенденцията. Инвеститорите трябва да се грижат за риска от фалшив пробив отново в краткосрочен план.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 9700 Средносрочна съпротива9850 долара

Краткосрочна поддръжка$ 9500 Средносрочна поддръжка9400 долара

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 1H-консолидация

Това е 1-часовата диаграма на ETH, тя навлиза в слаба тенденция след пробив на зоната за поддръжка от $ 262 ~ $ 264. През последните няколко часа цената получи подкрепа около $ 255 и тази позиция, използвана за тестване като ефективна опора в историята, показва, че две дъна са се образували там и след това са започнали да се отскачат. Ако обаче отскокът не може да съпътства нарастващ бичи обем, цената може да не е лесна за отдръпване на $ 264 и инвеститорите трябва да забележат, че MA (30) в момента се променя в твърда съпротива, само разбиват MA (30) първо тогава може да имате възможност да тествате $ 280 отново.

Нивото на обема на продажбата очевидно е по-голямо от нивото на обема на покупката в момента, инвеститорите трябва да изчакат прекъсване, но не сега.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 264 Средносрочна съпротива270 долара

Краткосрочна поддръжка$ 255 Средносрочна поддръжка$ 245

XRP безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

OKEx XRP безсрочен договор: Графиката ни показва, че деколтето на този скорошен модел на главата и раменете е счупено и цената се поддържа от $ 0,2615, което е предишната най-ниска точка. От ниското ниво на обем на продажбите лесно бихме могли да преценим, че намаляващото пространство е малко, въпреки че решаващата подкрепа беше неефективността.

Сега инвеститорите трябва да обърнат внимание на силата на съпротива от $ 0,2670, тъй като тя се превърна в съпротива от подкрепата преди няколко часа. Ако цената не може да го преодолее през следващите няколко часа, това означава, че MA (30) също е невъзможно да се тества. Стабилизирането на MA (30) е сигнал за по-дълъг рикошет в бъдеще, или тенденцията може да спадне повече, за да тества $ 0,2465.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2670 Средносрочна съпротива: $ 0,2885

Краткосрочна поддръжка:  $0.2615 Средносрочна поддръжка:$0,2465

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner