Crypto Market Daily (2,24) | Обърнете внимание на площ от $ 9 500 ~ $ 10 050 от BTC в краткосрочен план и трябва да се предпази от рисковете, причинени от резки колебания.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

Въпреки че BTC за кратко преодоля съпротивата от $ 9,850 през уикенда, веднага беше под натиск от голям размер на продаващия фонд около $ 10 000 и цената бързо падна обратно до около 9 700 долара. Анализаторът на OKEx Нео вярва, че поведението на биковете при поглъщане на броячи през уикенда очевидно не е достатъчно, за да инициира следващия бик на BTC. Бързият спад преди няколко часа потвърди, че печелившите фондове в предишния период все още търсят възможности за ликвидация и напускане на пазара. Следователно има голяма вероятност да се появят модели на примамване дълги или къси. От една страна, тази форма е отражение на поведението за вземане на печалба, от друга страна, това е и поведението на смяната на ръцете, за да се получат броячи от инвеститорите на дребно до големите китове. От сегашната тенденция, поддръжката от $ 9 500 все още е валидна. Може да има добър шанс да влезе, ако цената се стабилизира близо до тази точка. Горното съпротивление е близо $ 10 050. Ако цената непрекъснато е блокирана близо до тук, инвеститорите трябва да внимават за риска от падане.

Характер на ниво1D – консолидация

Това е еднодневната графика на BTC, тъй като диаграмата показва, че цената е била подкрепена от MA (30) през последния уикенд, това означава, че бичият тренд не е унищожен в момента. Но възходящият обем дава сигнал, че тенденцията няма да може да създаде нов максимум в краткосрочен план, тъй като през тези дни все още е на ниско ниво.

Тази седмица инвеститорите трябва да напомнят, че мечи няма да дойдат, освен ако цената не е дъмпингова под $ 9000 ~ $ 9100. Увеличението също може да не дойде в краткосрочен план, тъй като предходната помпа все още се нуждае от период за консолидация и през този период инвеститорите трябва да се грижат повече за колебанията в тесен диапазон, тъй като големите китове ще използват техния метод, за да изгонят инвеститорите на дребно и за да получат броячите им. Краткосрочните търговци могат да използват метод за продажба отгоре и покупка отдолу с часова диаграма.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 9850 Средносрочна съпротива10050 долара

Краткосрочна поддръжка$ 9700 Средносрочна поддръжка$ 9550

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 1H-консолидация

Това е 1-часовата графика на ETH, доброто ново за биковете е, че цената временно се стабилизира на $ 262 в момента, но обемът на търговия все още е на абсолютно по-ниско ниво в сравнение с преди. Това е сигнал, че консолидиращата тенденция ще продължи още един период.

Историята показва, че зоната между $ 262 ~ $ 264 е ефективна съпротива и подкрепа, когато цената се докосва, но това не означава, че не мога да бъда пробит в бъдеще, всъщност по-силното ниво на подкрепа е около $ 245, освен ако ценови дъмпинг под $ 245, или голямото ниво на бичи е до излизане. Съпротивлението между $ 280 и $ 290 ще бъде ключова област, която определя бъдещето на бича или не.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 278 Средносрочна съпротива$ 287

Краткосрочна поддръжка$ 262 Средносрочна поддръжка$ 245

XRP безсрочен договор

Характер на ниво: 1H-консолидация

Постоянен договор на OKEx XRP: От графиката ясно виждаме, че почасовият връх на главата и раменете е успешно оформен и обемът показва, че след формирането на дясното рамо цялото ниво на звука намалява до най-ниското ниво през тези дни. Тенденцията не може да премине от ограничен диапазон според това ниво.

Възможно е цената да бъде шокирана между $ 0,2670 и $ 0,2885 в краткосрочен план. Разбиването ще се случи, след като биковете поемат достатъчно броячи в тази област. Тъй като $ 0,2670 е дъното на двете рамене, силата на опората ще бъде трудна и не е лесно да се счупи. Следващите две съпротиви са около горната част на лявото и дясното рамо, счупете всички те могат да тестват върха на главата.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2885 Средносрочна съпротива: $ 0,3090

Краткосрочна поддръжка: $0.2670 Средносрочна поддръжка:$0,2450

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me