Crypto Market Daily (2,21) | Ако може да се стабилизира на $ 9500 в рамките на деня, BTC има възможност да тества $ 9,700 ~ $ 9,850 зона на съпротива през уикенда.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

Поддържан от зоната между 9 200 и 9500 долара, BTC временно се стабилизира на 9 500 долара. Отскокът обаче сутринта беше слаб и не успя ефективно да пробие ниво на съпротива от $ 9 700. Анализаторът на OKEx Neo вярва, че след обратното извикване на BTC от $ 10 500, активните изходи на печеливши фондове продължават да се увеличават и дългите позиции над $ 9500 постепенно се затварят. Повечето дълги позиции, отворени под $ 9,000, вече са съществували между $ 9,200 и $ 9,500. Следователно печелившите средства в диапазона от 9 500 до 10 500 долара постепенно са напуснали при последния обратен разговор. Ако този уикенд няма спад с голям обем, това може да означава, че корекцията е към своя край. Инвеститорите обаче трябва да обърнат внимание, че биковете все още се нуждаят от период от време, за да усвоят броячите. Следователно вероятността за отскок на дневно ниво в краткосрочен план е ниска. Тенденциите през уикенда може да се движат в тесни граници от $ 9 500 ~ $, 9850 и да забележат риска, причинен от сериозни колебания.

Характер на ниво1D – консолидация

Това е 1-дневната графика на BTC, както ви казах в предишната ежедневна стратегия, бичият тренд няма да бъде унищожен, освен ако краткосрочната плъзгаща се средна не бъде нарушена и графиката показва, че по време на първия период на обратно обаждане, дъното е стабилизирано при MA (30) и макар най-ниската цена веднъж да е паднала под него, но твърдото вещество на дневния свещник стои.

Този сигнал означава, че бичият може да продължи и в бъдеще. Инвеститорите трябва да напомнят, че възходящият би могъл да продължи, ако тенденцията може да пробие $ 9700 или дори $ 9850 през уикенда, в противен случай, ако цената не се запази стабилна на MA (30) или дори се срине под нея, трябва да се има предвид нивото на подкрепа от $ 9150, тъй като това е последната защита на този бичи етап. Освен това цената е възможно първо да се пробие надолу, след това бързо да се изтегли обратно за кратък период, поради което е важно да се прецени фалшивото счупване в момента, гледайте повече и правете по-малко е най-добрият избор.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 9700 Средносрочна съпротива9850 долара

Краткосрочна поддръжка$ 9550 Средносрочна поддръжка$ 9150

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 4Н-консолидация

Това е 4-часовата графика на ETH, ETH получи силна подкрепа близо $ 245 и също беше обект на ниски нива на търговия, отскокът беше под натиск при твърдото съпротивление от $ 264, ако цената не може да пробие и да се стабилизира тук в рамките на деня, тенденцията ще продължи да се консолидира през уикенда. Инвеститорите трябва да бъдат нащрек за краткосрочни фалшиви модели на пробив. Препоръчително е да използвате ключови точки като ориентир, за да изчакате добър избор.

Обемът на продажбите показва, че през последните два дъмпингови периода активно продаваните фондове все още са били на високо ниво и ако той стане по-нисък при следващото обратно извикване, това е сигнал, че печелившите фондове почти напускат пазара и може да се случи възстановяване.

Въпреки че $ 264 може да бъде пробит през уикенда, може да е възможно тенденцията отново да спадне, ако се докосне нивото от $ 290, а новият максимум може да се създаде след като биковете приключат, за да поемат достатъчно броячи, поради което бичият обем трябва да се забележи в краткосрочен план.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 264 Средносрочна съпротива272 долара

Краткосрочна поддръжка$ 254 Средносрочна поддръжка$ 245

XRP безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

Постоянен договор на OKEx XRP: От графиката ясно виждаме, че в момента тенденцията формира модел на глава и рамо и не е трудно да се прецени дали се е формирала или не в бъдеще. Освен ако нивото на поддръжка от $ 0,2670 не е нарушено или не означава, че този модел не е успял да се формира, тъй като е сигнал за мечи.

Комбинирайки MACD и графиката на цените, можем да разберем, че се е образувала краткосрочна дивергенция на дъното, друго доказателство за слабост на мечките е, че обемът на продажбите намалява, като по този начин $ 0,2670 може да бъде много силна подкрепа в момента. Пробив от $ 0,2885 означава, че отскокът може да продължи или тенденцията може да продължи да се консолидира през уикенда.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2885 Средносрочна съпротива: $ 0,3090

Краткосрочна поддръжка: $0.2670 Средносрочна поддръжка:$0,2450

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me