Crypto Market Daily (2.17) | BTC отново формира модел на главата и раменете на час и се тревожи дали цената може да се отскочи на деколтето.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

Това е 1-часовата диаграма на BTC. BTC навлезе на пазар за обратно извикване миналия уикенд и цената бързо падна под $ 10 000, като в момента се поддържа над $ 9 700. Анализаторът на OKEx Neo вярва, че обемът на търговията е продължил да намалява, след като наскоро е пробил 10 000 долара, а покачването също е забавено в сравнение с преди. При силната зона на съпротива близо 10 000 долара, рискът от обръщане винаги ще съществува, следователно фазата на обратно извикване след неуспешен непрекъснат тест от 10 500 долара е в съответствие с очакванията. В момента почасовото ниво формира модела на главата и раменете. Деколтето в долната част на раменете е близо 9700 долара. Има голяма вероятност цената да спре да пада на тази позиция. Въпреки това отскокът през последните няколко часа е слаб и продължават да се образуват множество дълги горни сенки на свещниците. Възможността за краткосрочно отстояване над 10 000 долара е малка и биковете все още се нуждаят от време, за да натрупат енергия. Напомнете на инвеститорите, че скорошната тенденция вероятно ще пробие $ 9700 в бъдеще и ще продължи да тества зоната над $ 9500.

Характер на ниво1D – бичи

Това е дневната графика на BTC, ясно е да се види, че има синя линия, която добавих на графиката, и това е 30-дневната плъзгаща се средна стойност, която може да се прецени, ако бичият тренд е нарушен или не.

По принцип обратното обаждане след всеки бичи етап трябва да бъде подкрепено от MA (30), ако голямото ниво на бичи би могло да продължи. Следователно инвеститорите биха могли да обърнат повече внимание около района около $ 9500, сякаш $ 9700 е пробит, ако цената може да получи поддръжка, може да означава, че следпродажбеният пазар може да се възстанови, но ако пробие MA (30), по-дълъг обратен разговор, който се намира на около $ 9000 може се случи в това състояние.

Bullish може да се задържи по-дълго, ако енергията е достатъчно силна, тъй като текущата 5-та вълна трябва да е удължаващата, в противен случай може да означава, че текущият дневен етап от 5 бичи вълни е приключил, тенденцията се нуждае от повече обратно обаждане.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 9850 Средносрочна съпротива10050 долара

Краткосрочна поддръжка$ 9700 Средносрочна поддръжка$ 9550

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 1H-консолидация


Това е 1-часовата графика на ETH, по мое мнение е възможно отскокът да се случи над $ 235 в текущо състояние, както показва диаграмата, всъщност обратното обаждане през миналия уикенд е почти усвоило броя на броячите, които са около $ 260 ~ $ 275 погълната преди това.

Графиката също така показва, че в бъдеще тенденцията трябва да смила помпата между $ 235 ~ $ 260, следователно, зоната близо до $ 235 може да бъде твърдо дъно и евентуален друг бик може да започне.

Напомнете на инвеститорите, че настоящата тенденция все още е в консолидация, Масачузетс (30) се превръща в твърда съпротива, когато е в упадък, ако отскокът не може да го пробие, необходими са повече грижи за падащия риск.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 252 Средносрочна съпротива260 долара

Краткосрочна поддръжка$ 245 Средносрочна поддръжка235 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

ОКЕкс безсрочен договор: XRP дъмпингира много през миналия уикенд, почти отнема най-много повишения за последната цяла седмица, а сегашното състояние на XRP е в моето обяснение, тъй като това е монета, която може да изпомпва повече, когато пазарът е стабилен и да изхвърля повече, когато пазарът е падане.

Поради твърдата подкрепа около $ 0,2670, тенденцията може да спре да намалява, но е трудно да се отскочи повече в краткосрочен план, тъй като обемът на покупките е беден при отскок, $ 0,2884 и MA (30) ще станат ефективни съпротиви едновременно. Тенденцията се нуждае от повече време за консолидация и премахване на повече броячи, за да се подготви за пробив, следователно може да се формира модел на дясно рамо, ако може да се стабилизира на $ 0,2670.

Инвеститорите трябва да напомнят, че пробивът на MA (30) може просто да означава, че цената няма да спадне повече в краткосрочен план, но не означава, че идва нов бик, аз го наричам отскок, преди да пробие горния връх.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2840 Средносрочна съпротива: 0,2884

Краткосрочна поддръжка: $0.2770 Средносрочна поддръжка:$0,2670

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map