Crypto Market Daily (2.13) | Бичи настроения все още са високи и дали може да пробие $ 10 500 ще бъде ключът за BTC да започне следващия кръг на покачване.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

Това е 1-часовата графика на BTC, както показва графиката, тенденцията най-накрая се обърна, след като не успя да пробие $ 10500 в рамките на деня. Виждаме ясно, че цената сега пробива долния ръб на нагоре консолидиращия канал, това означава, че краткосрочната възходяща тенденция е нарушена и това е второто условие, за което казах вчера.

Сега инвеститорите трябва да се съсредоточат върху ефективността на 10200 долара за подкрепа. Ако цената може да се стабилизира за него днес и утре, $ 10500 могат да бъдат тествани отново през уикенда. В противен случай следващата зона за лека поддръжка е между $ 10000 и $ 10050, сравнете с това ниво, $ 9700 може да стане по-силна, ако обратното обаждане няма да спре в краткосрочен план.

Скорошният обем на продажбите все още не достига относително високо ниво в сравнение с обема на покупката, следователно, ако обемът на продажбите има сигнал за отслабване, означава, че около $ 10200 ще имат шанс да влязат в инвеститорите.

Характер на ниво1D – бичи

Наскоро BTC временно се появи стагфлация, след като се приближи до ниво от 10 500 долара. В сравнение с пробива от ниво на съпротива от 10 200 долара, силата на биковете намаля значително. Анализаторът на OKEx Neo смята, че нивото от 10 500 долара е тествано като твърда съпротива и подкрепа няколко пъти, след като мечият пазар започна през юни миналата година, това е и най-силната зона на съпротива, срещана от BTC напоследък. Ако цената може да пробие и да се закрепи на 10 500 долара, това може да означава нов кръг от бичи пазар. От графиката показвам две условия на бъдещия тренд, условието едно означава, че по-силна бича сила може да спре обратното обаждане близо до $ 10200, след което да започне следващия бичи етап до $ 11000, условие 2 означава, че тенденцията се нуждае от повече време за коригиране и отскок може да се случи близо до $ 10000 или дори 9700 долара. Дъното за обратно обаждане би било чудесен шанс да влезете. На инвеститорите се напомня, че докато цената не е паднала под $ 10 200 и активното поведение на продажбите в бъдеще не е активно, това показва, че възходящата тенденция не се е променила.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 10050 Средносрочна съпротива10930 долара

Краткосрочна поддръжка$ 10200 Средносрочна поддръжка9700 долара

ETH вечен договор

Характер на ниво 1H-консолидация

Това е 1-часовата графика на ETH, въпреки че ETH също влиза в етап на обратно извикване, силата ще бъде по-слаба от тази на BTC, всъщност зоната на съпротива от $ 280 е последната защита на мечките, нарушавайки тази зона цената може директно докоснете $ 300 в бъдеще.

Отдавна обаче тенденцията не получи корекция, откакто консолидира около 220 долара. Три пъти, които не успяха да тестват $ 276, означава, че това обратно повикване е необходимо. $ 260 ще бъде първото ефективно ниво на поддръжка в рамките на деня, ако обратното обаждане се нуждае от повече, цената може да намалее, за да тества $ 250.

Инвеститорите трябва да напомнят, че при високото ниво на пазарна емоция този обратен разговор няма да продължи дълго, следващият бичи етап ще дойде, ако фондът за закупуване е достатъчен.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 276 Средносрочна съпротива280 долара

Краткосрочна поддръжка$ 260 Средносрочна поддръжка250 долара

Тримесечен договор на BSV

Характер на ниво1H-консолидация

Тримесечен договор на OKEx BSV: сравнете с други алткойни, BSV посочва относително слабо състояние. $ 406 не успя да тества два пъти в рамките на 2 дни и сега BSV следи пазара да спадне и падна под съпротивлението от $ 380 в момента, тъй като можем да видим, че през последния час долната сянка на свещника веднъж докосна зоната за поддръжка от $ 360, след което цената се върна, това означава, че силата на подкрепа там е достатъчно силна в краткосрочен план.

Вярвам, че цената ще се консолидира между $ 360 и $ 380 през следващия ден и ако биковете започнат да генерират след консолидация, $ 380 ще бъде лесно да се разбие и е възможно да тествате $ 406 отново в бъдеще.

Напомнете на инвеститорите, че тенденцията няма да се промени в мечи, докато нивото на подкрепа от $ 350 не бъде нарушено.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 380 Средносрочна съпротива: $406

Краткосрочна поддръжка: $360 Средносрочна поддръжка:$350

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts