Crypto Market Daily (2.12) | Фокусирайте се върху $ 10200 и $ 10500 от BTC, тенденцията може да навлезе в голямо ниво на обратно повикване или бичи

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1Н-бичи

Това е 1-часовата графика на BTC, както показва диаграмата, $ 9700 стана ефективно ниво на поддръжка и цената приключи обратното обаждане там, след което започна следващия бичи етап.

В рамките на деня BTC нарасна почти до $ 10500 и след това падна, сега все още се движи в зоната на шока между $ 10200 и $ 10500.

Всъщност има почти две условия за бъдещето, както отбелязах на снимката, посока 1 и 2. Посока 1 означава, че възходящата сила и пазарната емоция ще се запазят на високо ниво и след краткосрочна консолидация цената може да се счупи $ 10500 за следваща съпротива около $ 10930. Посока 2 означава, че помпата от снощи и днес е последната сила на биковете, може да се върне към обратно повикване веднага в бъдеще. Инвеститорите трябва да обърнат внимание на нивото на подкрепа от $ 10200 и съпротивата от $ 10500. Не забравяйте, че въпреки че пробивът $ 10500 не означава, че е валиден пробив, изчакайте обратното обаждане да се стабилизира на $ 10500, след което да влезете.

Характер на ниво4Н – бичи

От 4-H диаграмата виждаме, че е възможно тенденцията да пристигне в края на 5-та вълна към този бичи етап, тъй като възходящата емоция и сила са силни, това водещо 5-то вълно се е превърнало в удължаване. Затова разделих тази вълна на 5 подвълни, сега последната от подвълните приключва, това означава, че възможността за обратно извикване, ако е голяма от преди.

Ако обаче цената все още се стабилизира на $ 10200, това означава, че пазарната емоция е наистина висока и може да няма обратен разговор, ако бичият обем е на добро ниво.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 10050 Средносрочна съпротива10930 долара

Краткосрочна поддръжка$ 10200 Средносрочна поддръжка9700 долара

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 1D-бичи

Това е 1-ДНЕВНАТА графика на ETH, от скорошната тенденция, ETH е една от най-силните монети през тези дни, различна от BTC, бичият обем в този нарастващ етап е все още на относително добро ниво, този вид бичи може пчелата се разглежда като здравословен бичи тренд.

Силната бича енергия означава, че внезапно падане или голямо ниво на обратно повикване е трудно да се случи в последния момент, така че инвеститорите могат да забележат нивото на подкрепа от 230 долара в краткосрочен план, тъй като е първото ефективно. Горното съпротивление е около $ 260 ~ $ 265, тъй като това е деколтето на модела на главата и раменете в средата на 2019 г. Вярвам, че цената няма да се счупи директно там в краткосрочен план, тъй като пазарът винаги ще се върне към рационални и модели ще коригира в този момент.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 260 Средносрочна съпротива265 долара

Краткосрочна поддръжка$ 230 Средносрочна поддръжка225 долара

Тримесечен договор на BSV

Характер на ниво4Н-бичи

Тримесечен договор на OKEx BSV: Въпреки че BSV счупи $ 400 от снощи, след това падна от върха веднага в рамките на деня и сега цената отново се потиска с $ 395.

Вярвам, че без пазарната помпа снощи, BSV почти няма шанс да пробие $ 395, тъй като бичият обем ще достигне най-ниското ниво, и факт, който доказва моето мнение, е, че диапазонът на помпата на BSV е почти най-лошият сред алткойните и само BSV падна под нивото на съпротива, това показва слабостта на биковете.

Въпреки това, в емоцията на ирационалния пазар, повечето монети могат да продължават да се покачват, но само разликата в силата. След като пазарът се върне към консолидация, BSV може да започне да пада и да влезе в средносрочна тенденция за обратно извикване, инвеститорите по-добре да се съсредоточат върху $ 350 могат да бъдат ефективна подкрепа или не в това състояние.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 395 Средносрочна съпротива: $406

Краткосрочна поддръжка: $375 Средносрочна поддръжка:$360

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts