Crypto Market Daily (1.9) | Горното пространство е ограничено наскоро, стабилизирайте се на $ 7750 ~ $ 7850 може да има последния отскок

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

Това е 1-часова диаграма на BTC, след като създаде нов максимум от $ 8460, цената падна обратно под $ 8000 в момента.

От графиката можем да видим, че 1-часовият движещ се тренд се оформя във форма на глава и рамо. Тази форма винаги означава, че отскачането на етап или помпата върви към края. Както отбелязах на графиката, отскокът на обратно извикване (рамо 2) е по-нисък от първия (рамо 1). Това означава, че следващият отскок ще бъде по-слаб от втория. След пробив на цената под MA (60), тази плъзгаща се средна ще се превърне в съпротива, когато се случи отскок.

Инвеститорите не трябва да бъдат твърде оптимистични за следващото възстановяване, тъй като обемът на покупките не е толкова силен, колкото преди. Много печеливши позиции започнаха постепенно да се продават там. Инвеститорите трябва да обърнат повече внимание на падащия риск.

Характер на ниво1D – консолидация

От дневната графика можем да видим, че BTC има обратно повикване за почти 70% от рикошета и това е известна степен, че тази дневна сила на рикошета отслабва и добрата новина за биковете е, че MA (90) може да бъде ефективен подкрепа в краткосрочен план, ако цената се стабилизира върху него за уикенда. Trend все още има шанс да започне следващия рикошет, но горното пространство ще бъде ограничено около $ 8500 ~ $ 8600.

Напомнете на инвеститорите, че след този отскок пазарът се нуждае от време, за да консолидира отскока и обратно повикване. По този начин не е добър избор да влезете, ако тенденцията влезе в консолидация. Изчакайте отдолу или отгоре може да е добра идея да влезете.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 8020 Средносрочна съпротива8130 долара

Краткосрочна поддръжка$ 7850 Средносрочна поддръжка7750 долара

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 4Н-консолидация

Това е 4-часовата графика на ETH, цената не успя да се стабилизира при MA (30) и проби отдолу в рамките на деня. Сега $ 138 е временно да бъде ефективна подкрепа. Тенденцията върви към края на възстановяването, както можем да видим от обема на покупката, преди този етап на възстановяване, ETH беше в слаба тенденция и след като парите за закупуване са ограничени и средствата за печалба напускат пазара, $ 138 няма да бъде силна подкрепа в този момент. Има голяма възможност ETH да намери подвижните средни, за да потърси подкрепа, която включва MA (60), MA (90) и дори MA (180).

Инвеститорите трябва да помнят, че ако горната линия на тренда не може да бъде пробита, ETH ще има шанс отново да пробие $ 138 ~ $ 140 и да тества $ 150. В краткосрочен план, ако цената се стабилизира на $ 138, цената може първо да тества $ 145.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 141,6 Средносрочна съпротива145,3 долара

Краткосрочна поддръжка$ 138 Средносрочна поддръжка135 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво4Н-консолидация

Постоянен договор на OKEx XRP: На 4-часово ниво XRP е паднал под зоната за поддръжка от $ 0,2105, което е долният ръб на предишната контраинтензивна зона. Това означава, че обемът на продажбите става все по-силен и индикаторът за обем показва, че и сега MA (30) също е счупен без никаква подкрепа, инвеститорите трябва да обърнат внимание на средносрочните и дългосрочните цикли на пълзящи средни. Сред тях MA (180) ще бъде първата ефективна опора, тъй като скорошният горен край на зоната на удара също е близо тук, площ между $ 0,1975 ~ $ 0,2000 ще бъде най-силната зона за подкрепа напоследък.

Инвеститорите трябва да забележат, че ако цената може да се стабилизира близо до $ 0,2000, може да има добри шансове да спечели печалба от отскок, но горното пространство ще бъде около $ 0,2100, не бъдете толкова алчни в момента, консолидираща тенденция ще се появи след голям обем над.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2075 Средносрочна съпротива: $0,2107

Краткосрочна поддръжка: $0.1990 Средносрочна поддръжка:$0,1974

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me