Crypto Market Daily (1,8) | Основите стимулираха силен отскок на BTC, съпротивлението по-горе може да се види до $ 8,800.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1Н-бичи

Това е 1-часова диаграма на BTC, тъй като това, което казах през последните няколко дни, отскокът на нивото на часа се променя на отскок на дневно ниво в момента, както виждаме на графиката, че обемът на закупуване е много разширен при пробив на $ 7700 и $ 7850, това означава, че силата на биковете е силна, увереността на бичи става все по-висока. Съпротивата от $ 8200 също се счупи за кратък период и това пробиване също се съпровожда с голям обем.

Инвеститорите трябва да напомнят, че преди да се появи ясен мечи сигнал, очевидната съпротива по-горе е почти достигнала около $ 8800, тази съпротива няма да бъде ефективна при това състояние и трябва да забележат, че стоп загубата все още трябва да бъде настроена в безопасна зона, за да представи падане поради напускането на голямо количество печеливши средства.

Характер на ниво1D – консолидация

Вчера BTC продължи да помпа с голям обем на покупки след кратък обратен разговор с поддръжка от 7 750 $ и сега тества $ 8 460, след като премина само две 1-часови обратно извиквания.

И двата пробива на ключови нива на съпротива в рамките на деня са придружени от голямо количество обем, а продължителността на обратния разговор е кратка, което означава, че настоящият дълъг размер на средствата е в относително изобилно състояние, бичи настроения постепенно се затоплят нагоре. Анализаторът на OKEx Нео смята, че продължаващият приток на средства до известна степен се е възползвал от основни фактори. Иран-САЩ. Конфликтът доведе до международно напрежение и отвращението към риска на пазара се възроди, а хедж активите като цяло нараснаха, въпреки че призоваването на „цифрово злато“ към BTC не се допуска, според мненията на настоящите участници на пазара, BTC се счита за хеджиране актив. Увеличението обаче достигна сегашното ниво с участието на голяма сума средства в полето, тъй като някои бикове все още разглеждаха близостта от $ 6,400 ~ $ 6,800 като дългосрочно дъно. Точно по това време основните фактори служат като катализатор, за да направят това отскок повече от очакваното. От гледна точка на графиката, инвеститорите могат директно да забележат горната съпротива до около 8 800 долара.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 8460 Средносрочна съпротива$ 8630

Краткосрочна поддръжка$ 8150 Средносрочна поддръжка$ 8010

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 4Н-бичи


Това е 4-часовата графика на ETH, очевидно е, че обхватът и мощността на изпомпване в момента стават слаби, не може да последва BTC, за да сломи решаващото съпротивление на около $ 148, дългата горна сянка показва, че има много продажби позиции в близост до тази област. Добрата новина за биковете е, че обемът на закупуване на всяка помпа напоследък се увеличава.

ETH се нуждае от период на консолидация, ако може да се създаде нов максимум, който е над $ 148 ~ $ 150. В същото време инвеститорите трябва да се грижат повече за ефективността на подкрепата на MA (30), ако цената я наруши, площта за поддръжка от 140 щ.д. може да бъде тествана в краткосрочен план. 4-часовата тенденция няма да варира много без голям обем.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 145 Средносрочна съпротива150 долара

Краткосрочна поддръжка$ 142,5 Средносрочна поддръжка140 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво4Н-консолидация

Постоянен договор на OKEx XRP: На 4-часовото ниво XRP е спаднал от новия максимум, който е на $ 0,2255, следният обратен извикване веднъж е изхвърлен под долната поддръжка на първата интензивна зона за търговия на $ 0,2106. Въпреки че отскокът продължи през следващите няколко часа, цената не се върна към предишния връх, просто докосна $ 0,2185, след което отново падна. Графикът на обема ни показва, че обемът на покупките отслабва, а обемът на продажбите се засилва в момента, но добрата новина е, че продажбите все още са по-малки от покупките и пазарната емоция става все по-топла поради нарастването на BTC.

Инвеститорите трябва да обърнат внимание на зоната за подкрепа между $ 0.20 ~ $ 0.21 в рамките на деня, това може да означава, че горният ръб на втората интензивна зона за търговия ще бъде тестван. В противен случай отскокът може да продължи да тества $ 0,2255, след това $ 0,2325.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2185 Средносрочна съпротива: $0,2255

Краткосрочна поддръжка: $0.2105 Средносрочна поддръжка:$0,2070

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map