Crypto Market Daily (1,7) | Новите фондове на BTC доведоха до голямо количество покупки, стабилно на $ 8 000, може да се очаква възстановяване на дневно ниво.

BTC безсрочен договор:

Характер на ниво1Н-бичи

Това е 1-часова диаграма на BTC, очевидно е, че въпреки че вчера обемът на покупките се е увеличил до много голяма сума, $ 8000 все още е абсолютно силна съпротива в момента, тъй като тази позиция е долният край на дъното на шока през октомври, като цяло , зоната с интензивен брояч като тази ще даде достатъчно съпротива на цената и това е причината цената все още да се движи в обратна тенденция в рамките на деня. Друг сигнал, който трябва да забележим е, че обратното обаждане е подкрепено от $ 7830, означава, че активните позиции за продажба са ниски, повече бикове в момента.

Комбинирайте диаграмата на свещите с MACD, в момента можем да намерим най-добрата форма на дивергенция, въпреки че нивото на дивергента е леко, това също означава, че рибоундът може да почива в рамките на деня.

Характер на ниво1D – консолидация

Вчера големият размер на закупуващия фонд помогна на BTC да пробие 60-дневната съпротива с плъзгаща се средна стойност и да повиши цената до около 8 000 долара, сега се потиска от тримесечната (90 дни) пълзяща средна.

Анализаторът на OKEx Neo вярва, че прекъсването на най-високата точка на отскок от $ 7,850 с голям обем BTC до известна степен означава, че дневната тенденция на консолидация е приключила, може да започне нов кръг от дневен отскок. С оглед на относително силната скорост и обем на пробива от $ 7,850, възможността за фалшив пробив е намалена. Трябва обаче да се отбележи, че това е интензивната зона, която е около 8 000 долара през октомври. В същото време 90-дневната пълзяща средна също създава значителна съпротива срещу цената. Силата на двете съпротивления в комбинация дава временно потискане на бичи фондове. Инвеститорите трябва да отбележат, че ако почасовото обратно извикване може да бъде над 7 800 долара, това отразява, че има по-малко активни продажби и силни възходящи настроения. И обратно, ако цената падне под тази позиция, трябва да обърнем внимание дали 30-часовата подвижна средна стойност на едночасовото ниво може да формира ефективна подкрепа. Ако е валидно, все още има място за отскок в бъдеще, в противен случай това означава, че този пробив е фалшив.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 7940 Средносрочна съпротива$ 8010

Краткосрочна поддръжка$ 7830 Средносрочна поддръжка7700 долара

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 4Н-бичи


ETH се движи по горната линия на тренда, тъй като достигна дъното от $ 116, от 4-часовата диаграма можем да видим, че ETH се покачва в стандартен възходящ тренд, дъното става все по-високо, а горното също става по-високо. Поради възстановяването на пазара, ETH най-накрая е разбит съпротивата от $ 140 и сега цената е потисната от $ 145.

Графиката ни показва, че $ 145 ~ $ 150 е предишната зона за консолидация, тази зона се е запълнила с много броячи, така че е предсказуемо, че съпротивата ще бъде силна.

Инвеститорите трябва да обърнат внимание на обратното обаждане в рамките на деня, ако $ 140 могат да бъдат ефективна подкрепа в краткосрочен план, може да се очаква $ 145 ~ $ 150 да имат шанс за пробив в бъдеще.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 145 Средносрочна съпротива150 долара

Краткосрочна поддръжка$ 140 Средносрочна поддръжка135 долара

EOS безсрочен договор

Характер на ниво4Н-бичи

Постоянен договор на OKEx EOS: На 4-часово ниво EOS се придвижва до решаваща позиция, както показва графиката, която е около $ 2,85. Тази позиция беше долен ръб на предишното двойно дъно, в същото време цената също докосва горната релса на възходящия канал, обикновено е трудно да се пробие без голям обем на покупка, комбинирайте с скорошния обем възможно е тенденцията да се промени в консолидация в краткосрочен план и в момента се движат нагоре средни стойности от всички времеви рамки, това е стабилна 4-часова бичи тенденция.

Инвеститорите трябва да забележат зоната за подкрепа от 2,78 и 2,72 долара, ако стабилизирането на 2,78 долара означава, че вероятността за отскок става все по-висока.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 2.86 Средносрочна съпротива: $2.90

Краткосрочна поддръжка: $2.78 Средносрочна поддръжка:$2.72

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да се уверите, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map