Crypto Market Daily (1,20) | Дали почасовият отскок на BTC може да бъде стабилен на 8 800 долара, може би е решаващо за краткосрочните тенденции.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1Н-бичи

Това е 1-часовата графика на BTC, тя ни показва, че голямо падане от 19:00 до 20:00 снощи счупи бичия тренд за тези дни. Долната сянка на свещника веднъж докосна $ 8400 и след това се върна над $ 8600. Скоро друга долна сянка отново докосна $ 8450 и също се върна, двете дълги долни сенки означават, че мечките са склонни да потиснат цената, но беше подкрепена от биковете, които влязоха около $ 8600. Въпреки това, биковете близо до тази позиция са много по-малко от печелившите бикове, които са въведени на по-ниска цена и желаят да продават, това означава, че подкрепата в близост до $ 8600 може да не е достатъчно ефективна след няколко часа. Тъй като диаграмата показва, че ако подкрепата 1 е прекъсната, инвеститорите могат да обърнат повече внимание на подкрепа 2, която е близо $ 8400 ~ $ 8450. В личен план зоната за поддръжка от $ 8200 може да бъде най-силната подкрепа през деня, тъй като времето за консолидация в близост до тук е по-дълго.

Не можем да изключим възможността за пробив на $ 8750 ~ $ 8800, но обемът показва, че инвеститорите трябва да се грижат за риска от фалшиво разбиване.

Характер на ниво1D – бичи

Това е графиката за дневното ниво на BTC, анализаторът на OKEx Neo вярва, че откакто цената е започнала да нараства от 6800 долара, то току-що е изпитало едно формално отстъпление, което е през периода от 8 до 10 януари. Въпреки че последващата тенденция се повишаваше с консолидацията, може да се забележи, че дъното на всяка консолидация на 1-часово ниво е много по-високо от началото на предишната вълна. Това означава, че все още има по-голям процент бичи фондове и по-малко активно продавани фондове. Въпреки това, с прекомерното разширяване на оптимизма, размерът на бичи фондове на пазара постепенно намалява. В този случай, след като тенденцията докосне определен диапазон на силна съпротива, настроението бързо ще се обърне и ранните бичи фондове чувстват, че пространството за печалба е достатъчно и след това започват да се продават и напускат пазара, което от своя страна предизвиква голям брой поведение на веригата за продажба и водещо до голям спад.

Ако тази тенденция на отдръпване може да се стабилизира и отскочи от позицията, която е по-висока от горната част на вълна 1, следващата тенденция на помпата все още може да има шанс да се случи в бъдеще, в противен случай означава, че дневният отскок приключва.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 8750 Средносрочна съпротива$ 9200

Краткосрочна поддръжка$ 8600 Средносрочна поддръжка$ 8450

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 4Н-консолидация


Това е 4-часовата графика на ETH, ясно е да се разбере, че съпротивлението около $ 177 е от решаващо значение за по-нататъшен бичи, обхватът на дъмпинга на ETH е по-висок от BTC, тъй като можем да видим, че цената е пробита MA (30) и е потисната от него сега, сравнете с BTC, ETH се нуждае от повече време, за да усвои предишната помпа, а $ 158 е относително силна подкрепа в краткосрочен план, тъй като е дъното на последния консолидиращ канал. Инвеститорите трябва да забележат, че въпреки че цената може да се стабилизира между $ 158 и $ 167, не означава, че възходящият може да продължи, само ако отстъпи до $ 167 ~ $ 170 може да има шанс да тества $ 177 отново. Отпадането към подкрепата на деколтето, която показва диаграмата, означава, че тенденцията може би се връща към възходящ.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 167 Средносрочна съпротива173,5 долара

Краткосрочна поддръжка$ 164 Средносрочна поддръжка158 долара

XRP вечен договор

Характер на ниво4Н-консолидация

OKEx XRP безсрочен договор: 4-часово ниво на диаграмата показва, че бичият канал в наши дни е пробит и тенденцията изглежда навлиза в отстъпление, позицията за подкрепа, която отбелязах вчера, беше пробита и сега се промени в съпротива, която е близо $ 0,2360, и скорошната позиция за поддръжка е близо $ 0,2300, но може да не е в състояние да бъде ефективна за дълго време, тъй като обемът на покупките става все по-слаб, инвеститорите биха могли да обърнат повече внимание на зоната за подкрепа от $ 0,2230, тъй като тази позиция е близо до предишната зона за интензивна търговия, зоната винаги може да даде достатъчно сила на подкрепа. Тенденцията може да има шанс да се отскочи, ако може да се стабилизира тук, в противен случай цената може да тества деколтето на дъното, което е на $ 0,2165.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2360 Средносрочна съпротива: $0,2430

Краткосрочна поддръжка: $0,2300 Средносрочна поддръжка:$0,2230

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map