Crypto Market Daily (1,16) | BTC е под натиск под 180-дневната плъзгаща се средна цена и в краткосрочен план има търсене на обратно извикване.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1Н-бичи

Това е 1-часовата диаграма на BTC, тя показва, че цената се движи в консолидиращ канал, след като не е успяла да тества отново $ 9000 и можем да видим, че преди това BTC е влязла в първия консолидиращ канал между $ 8000 ~ $ 8200 и това е класическа форма, тъй като обемът стана по-малък по време на консолидацията и обемът стана рязко по-голям при счупване и този път обемът също показва намаляващата форма, това означава, че цената ще се движи в този канал за известно време, докато движещият се диапазон и обема стават най-малките. Прекъсването на горния ръб означава, че бичият възможен ще бъде по-висок в бъдеще, а обратното, прекъсването на долния ръб може да означава, че е необходим повече период на обратно повикване. Инвеститорите могат да обърнат внимание на позицията за подкрепа от $ 8500, ако се повредят.

Характер на ниво1D – консолидация

Въпреки че BTC проби средната зона на интензивната зона за търговия през май и октомври, която имаше определено референтно значение миналата година, но не успя да тества непрекъснато горната площ от 8 800 до 8 900 долара. Неуспехът може да означава, че в близост до мястото има много средства за продажба. Анализаторът на OKEx Neo вярва, че с приближаването на цената на върха на предишните две интензивни кутии за търговия, очакванията на някои бикове за краткосрочен пробив продължават да намаляват. С излизането на печелившите фондове и добавянето на активни фондове за продажба е необходимо търсене на обратно извикване и трябва да се напомни на инвеститорите, че от дневното ниво може да се установи, че 180-дневната плъзгаща се средна цена е изиграла ефективно роля на съпротива, увеличавайки възможността за обратно извикване в краткосрочен план. Обръщането на внимание на ефективността на подкрепата в региона от 8 500 ~ 8 600 $ е важно. Ако се стабилизира в зоната след обратното обаждане, все още има шанс да се създаде нов максимум. Прекъсвайки под площта, продължете да търсите нова поддръжка, диапазонът е около $ 8,300 ~ $ 8,450.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 8700 Средносрочна съпротива$ 8870

Краткосрочна поддръжка$ 8570 Средносрочна поддръжка$ 8465

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 1H-консолидация

Това е 1-часовата графика на ETH, тъй като можем да видим, че всяка най-висока цена на отскок става все по-ниска и всяко дъно на обратно повикване също става по-ниско. Свържете всички върхове и дъна, формата на бичи клин се оформя. Тъй като обемът става все по-малък, графиката показва, това е да се гарантира, че формата може да продължи известно време и горният ръб на клина ще бъде съпротива, ако цената пробие през него с големия ръст на обема на покупката, означава това бичи клинът е успешен. В противен случай ETH може да тества следващата силна опора, която е близо $ 152, ако се пробие под долния ръб.

Инвеститорите в рамките на деня трябва да забележат, че въпреки че счупването може да се случи в краткосрочен план, може би е фалшиво счупване, ако цената не може да стои стабилно върху горния или долния ръб на клина.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 162 Средносрочна съпротива167 долара

Краткосрочна поддръжка$ 155 Средносрочна поддръжка152 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво4Н-консолидация

Безсрочен договор на OKEx XRP: На 4-часово ниво XRP е паднал, след като е създал нов максимум, който е близо $ 0,2457. Сега диаграмата ни показва, че цената се премества към деколтето на предишното дъно, деколтето винаги има функция на подкрепа, ако цената спадне тук. Изглежда падащата тенденция спира на позицията.

Инвеститорите трябва да обърнат внимание, че MACD намалява и зоната за подкрепа може да бъде разбита в краткосрочен план. Следващата зона за поддръжка е в зоната за обратно извикване след отскока на предишното дъно, което се показва в диаграмата. Близо е $ 0,2100. Ако цената може да се стабилизира на деколтето в близост до $ 0,2245, $ 0,2375 може да бъдат тествани в бъдеще, това ще формира M връх, но е трудно да се създаде нов максимум, вторият връх винаги е по-нисък от първия в тази форма.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2310 Средносрочна съпротива: $0,2370

Краткосрочна поддръжка: $0,2245 Средносрочна поддръжка:$0,2100

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me