Crypto Market Daily (1.10) | BTC 1-часовото ниво на главата и раменете се оформи, падането под $ 7 700 може да се върне към предишната слаба тенденция.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво4Н-консолидация

Това е 4-часовата диаграма на BTC, след като падна под решаващата позиция над $ 8000, почти нямаше формиран рикошет през следващите няколко часа, това ни дава сигнал, че силата на биковете става все по-слаба. Поради оптимистичната емоция изчезва постепенно, когато цената падне под $ 8000, все повече и повече дълги позиции избират да продават и напускат, това действие оказва голям натиск върху отскока на бикове.

Цената е паднала под MA (30) и ще стигне до зоната за поддръжка между $ 7600 ~ $ 7700. Инвеститорите трябва да напомнят, че ако тази позиция не може да бъде ефективна през уикенда, може да означава, че горният ръб на предишната зона за интензивна търговия е недостъпен, цената ще тества $ 7450 ~ $ 7550 през следващия период.

Въпреки че цената може да се стабилизира на 7700 долара временно, инвеститорите не могат да бъдат толкова оптимистични за отскока, $ 7750 ~ $ 7800 ще бъдат първата съпротива.

Характер на ниво1D – консолидация

Анализаторът на OKEx Нео вярва, че експлозивната разпродажба от вчера от 00:00 до 01:00 отразява изчерпването на силата на биковете и песимистичните очаквания на пространството по-горе. С оглед на факта, че този отскок се е повишил силно до 8460 щатски долара без тенденцията на консолидация след пробив през 7 700 долара, големи количества дълги позиции над 6 800 долара все още не са спечелили и затварят позицията през този период, това направи илюзия, че може да продължи създайте нов максимум след консолидиране. След като се появи сигнал, че общата цена не се е повишила едновременно, паниката започва да се ражда, песимистичните очаквания подтикват малък брой бикове да изберат да затворят позициите си, а верижна реакция, причинена от спада, води до голям брой пазара, допълнително потискане на цената.

Инвеститорите трябва да забележат, че дали този уикенд цената може да спре да пада в зона от 7650 ~ 7700 щатски долара. Ако е така, все още има място за лек отскок в бъдеще, а напротив, той ще тества директно силата на подкрепа от $ 7450 ~ 7550.

Краткосрочна съпротива$ 7750 Средносрочна съпротива7850 долара

Краткосрочна поддръжка$ 7700 Средносрочна поддръжка7650 долара

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 4Н-консолидация

Това е 4-часовата графика на ETH, цената е пробита $ 138, което се очаква. От графиката можем да видим, че свещниците оставиха много големи горни и долни сенки снощи, това означава, че биковете и носят сила веднъж, за да бъдат на ниво баланс, но мечките най-накрая спечелиха. Сега ETH се поддържа от MA (60), тъй като е тестван 3 пъти. Тенденцията може да шокира тази плъзгаща се средна за известно време, за да се тестват MA (90) и MA (180). Тези две пълзящи средни вървят в тенденция на съвпадение, комбинацията им ще даде силна подкрепа на цената и вероятно ще има отскок, за да тества отново $ 138.

Инвеститорите просто забелязват съпротивата от $ 138 и силата на подкрепа на пълзящите средни.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 138 Средносрочна съпротива139,5 долара

Краткосрочна поддръжка$ 138 Средносрочна поддръжка135 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво4Н-консолидация

Постоянен договор на OKEx XRP: На 4-часовото ниво XRP падна под MA (30) и продължава да намалява в момента, тъй като цената се движи към MA (180), силата на подкрепа става все по-силна. Вчера говорихме за това ниво на подкрепа, че подкрепата ще включва MA (180), MA (90) и горния ръб на долната област. XRP вероятно ще се възстанови около тази област, ако пазарът може да се стабилизира през уикенда. Целта за отскок първо ще намери на около $ 0.2050, пробивът може да тества $ 0.21.

Инвеститорите трябва да забележат, че ако пробият $ 0,197 ~ $ 0,200, тенденцията може да се премести към долния ръб на дъното, който е близо до $ 0,1840.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2075 Средносрочна съпротива: $0,2107

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner