Tendència horària de Bitcoin al canal ascendent, però la pressió de venda per sota de 7.300 dòlars continua sent forta: mercat criptogràfic diari

Dilluns, 20 d’abril: els mercats de criptomonedes experimenten lleus correccions durant les darreres 24 hores després del creixement del cap de setmana.

Bitcoin (BTC) es manté per sobre del nivell de 7.000 dòlars, i ara s’enfronta a una resistència d’uns 7.300 dòlars.

Ethereum (ETH) està experimentant un fort rendiment, amb un augment superior al 10% la setmana. El preu ha pujat per sobre de la dura resistència, a 176 dòlars, per cotitzar per sobre de 180 dòlars a la premsa.

El XRP de Ripple ha completat un trencament efectiu del seu canal baixista i cotitza per sobre dels 0,19 dòlars.

Tendència BTC d’1 hora al canal alcista

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

BTC es va bloquejar després de rebotar lleugerament fins als 7.300 dòlars durant el cap de setmana, i el preu es va estabilitzar després d’un retrocés fins als 7.050 dòlars. La tendència del xoc va fallar diverses vegades per provar la resistència de 7.200 dòlars aquest matí i els bous van tornar a mostrar debilitat.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx assenyala que BTC tendeix a estabilitzar-se per sobre d’aquest punt després de superar els 7.000 dòlars el cap de setmana, mostrant una tendència de rebot continu. La principal raó per la qual un rebot diumenge va arribar als 7.300 dòlars és que gairebé no hi ha resistències per sota d’aquesta posició.

El fracàs de Bitcoin per provar 7.300 dòlars significa que els borsistes no tenen prou força per obrir la zona de negociació intensiva a curt termini. Tot i que la tendència de l’1 hora encara es manté en el canal ascendent, la resistència al voltant dels 7.300 dòlars continua sent forta, per tant, hi ha la possibilitat que el preu retrocedeixi.

Si la tendència no cau per sota de la vora inferior del canal, podem continuar esperant un nou rebot. En cas contrari, Bitcoin podria provar l’efectivitat descendent del suport en USD al voltant de 7.000 dòlars.

Gràfic 6H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

El gràfic de Bitcoin de 6 hores ho demostra El principi de l’ona també és aplicable en una tendència de consolidació. Els inversors podrien utilitzar aquesta teoria per jutjar la tendència futura del mercat: també és una bona manera de trobar punts d’entrada i tancament en un patró de consolidació..

Com que la tendència ha estat bloquejada per 7.200 dòlars, que és inferior a la màxima anterior al voltant de 7.450 dòlars, pot significar que la 3a ona es mogui fins al final i que aparegui la 4a ona de retrocés. En general, el preu sempre obtindrà suport al voltant de la vora inferior de la zona de consolidació, i normalment es produeix un trencament a la cinquena onada.

No obstant això, cal recordar als inversors que la cinquena onada es pot ampliar per a cinc subonacions si el mercat és relativament feble. Per tant, el trencament dependrà del suport i la resistència de la zona actual. Poden aparèixer sub-ones si la cinquena onada està bloquejada entre 7.300 i 7.450 dòlars o si és compatible amb 6.500 i 6.600 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 7.200 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.500 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.950 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.550 dòlars

L’ETH lidera entre els altcoins

4H ETH / USD Dades de permuta perpetua. Font: OKEx.com

Veient el gràfic de 4 hores de l’ETH anterior, veiem que s’ha convertit en l’altcoin més fort recentment, a causa del fort trencament del seu màxim anterior al voltant dels 176 dòlars. Ara, aquesta posició dóna suport eficaç a la tendència actual.


Tanmateix, tot i que el rebot sembla prou fort per esperar més creixement, la resistència al voltant de 190-195 dòlars per a ETH és absolutament dura, ja que aquesta zona solia ser la vora superior de la zona de negociació intensiva l’any passat i al començament d’aquest any. Com que hi ha molts comptadors de venda en aquesta àrea, la tendència no serà fàcil de trencar a curt termini.

El gràfic de volum d’ETH mostra que el comerç ha estat més actiu en les darreres dues setmanes i, en comparació amb altres monedes altes, l’emoció alcista de l’ETH és la més forta. Tanmateix, cal que entrin més bous perquè el preu es trenqui 195 dòlars, els volums actuals no són suficients.

Els inversors poden centrar-se en l’eficàcia del suport de 176 dòlars a curt termini i poden esperar un nou repunt si el preu es pot mantenir estabilitzat..

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 190 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 206 dòlars
 • Suport a curt termini: 176 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 166 dòlars

XRP veu un desgast eficaç

Dades d’intercanvi perpetu 1R XRP / USD. Font: OKEx.com

El gràfic d’1 hora de XRP mostra que la tendència ha trencat la vora superior del canal baixista durant el cap de setmana. L’eficàcia de la ruptura s’ha demostrat aquest matí, ja que el primer retrocés després de la ruptura s’ha vist suportat per 0,1888 dòlars, superior a la vora superior.

La sortida del canal baixista significa que la tendència ha abandonat temporalment la zona feble. Combinat amb un augment gradual del volum alcista, és probable que sigui difícil que el preu torni a la zona del canal a curt termini.

No obstant això, la resistència superior al voltant de 0,1975 dòlars no és fàcil de trencar, ja que representa la part inferior de la zona de consolidació del 7 al 10 d’abril. És possible recuperar aquesta zona si el preu es pot estabilitzar al voltant dels 0,1900 dòlars durant la primera meitat d’aquesta setmana. En cas contrari, XRP pot tornar a provar la vora superior.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1950 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1975 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1900 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1865 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. La negociació d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map