Technical Weekly: es fa la reducció a la meitat, què ve?

Punts clau

 • Els mercats de criptomonedes van ser relativament tranquils després que la tercera reducció a la meitat de BTC es produís a Àsia durant la nit.
 • Els comerciants i els inversors se centren en el desenvolupament de la taxa de hash, ja que alguns analistes creuen que podria baixar fins a un 30% després de reduir la meitat.
 • Els indicadors tècnics van mostrar que els principals monedes encara no han sortit del bosc.

Visió general del mercat

Els mercats de criptomonedes van ser una bossa mixta el dimarts a Àsia després que l’esdeveniment de la reducció a la meitat de bitcoins tingués lloc durant la nit. El preu de BTC ha estat limitat entre USD 8500 a poc menys de 9000 a la primera sessió asiàtica. Al mateix temps, els mercats ho han vist ADA va saltar més del 9% i BSV va guanyar al voltant del 4%. Al revés, XEM i DGB va renunciar al voltant del 6% del valor.

Com els preus de BTC semblen lluitar per recuperar el USD 9.000 nivells, els mercats podrien esperar veure tancaments de posicions més curtes en els propers dies. Thomas Tse, cap d’estratègia quantitatiu d’OKEx, va assenyalar que és possible que els comerciants vulguin relaxar les seves posicions curtes anteriors en els tres primers dies posteriors a la reducció de la meitat.

Les dades de la cadena serien un altre dels focus del mercat posterior a la meitat. Les dades de blockchain.com mostren que el percentatge de hash de Bitcoin era gairebé el màxim històric quan es va produir l’esdeveniment a la meitat. És possible que els inversors vulguin esbrinar si aquesta tendència alcista de la taxa de hash és sostenible, ja que això podria revelar el sentiment dels miners sobre el preu i la seva visió dels mercats..

Molly, cap de màrqueting de HashKeyhub, twitted que el poder hash de BTC podria caure fins al 30% en els pròxims dies, a mesura que baixessin els beneficis miners. Obteniu més informació sobre en què s’haurien de centrar els participants del mercat de dades en el període posterior a la meitat.

Figura 1: Taxa de hash de Bitcoin (a partir del 12 de maig) Figura 2: Relació BTC Put / Call

És possible que els comerciants també vulguin vigilar de prop la relació BTC put / call, que acaba de sortir del pic més recent. A la nostra publicació anterior <Les opcions Els mercats mostren menys entusiasme per la reducció a la meitat de BTC>, el nostre equip va assenyalar que una ràtio més elevada podria indicar que els comerciants d’opcions han estat més baixistes en el preu. Si es confirma un gir de la ràtio, això podria suggerir que es podria produir un canvi significatiu de sentiment entre els comerciants d’opcions.

En altres llocs, podem veure algunes accions de preus basades en esdeveniments a l’espai altcoin. Els mercats ho veuran ETC, ÀTOM, i XLM celebrarà grans esdeveniments aquesta setmana. THETA els observadors probablement se centraran en el llançament de Mainnet 2.0, que s’espera que passi a finals d’aquest mes.

Anàlisi de preus

BTCUSDT: got mig buit mig ple

 • BTCUSDT es va retirar cap a mitjan 8000 mànecs després de no recuperar els nivells de resistència de juny. Tot i que el preu ha mostrat un suport inicial al USD 8000, no podem descartar del tot la possibilitat de passar per sota de 8000.
 • L’impuls podria ser l’elefant a la sala d’aquí. El MACD acaba de produir un encreuament baixista diari, que indica que l’impuls positiu s’ha anat desaccelerant.
 • L’indicador MOM es va retirar als nivells de suport anteriors. Si s’observa una nova bretxa a partir d’aquí, podria enfortir el curt termini BTC cas baixista.
 • Tot i així, també podria ser possible un repunt dels preus a partir d’aquí. La figura 4 mostra el gràfic diari dels futurs CME, que va produir una bretxa de 9820 a 9275. Els nostres lectors probablement haurien de saber que el gràfic de futurs CME tendeix a tancar els buits que va produir, tot i que el calendari podria ser difícil de determinar. Dit d’una altra manera, les activitats que omplen la bretxa podrien tornar el preu als 9000 mànecs superiors.
 • 8400 podria ser el primer nivell a vigilar els óssos. Si es veu, això podria augmentar la possibilitat de provar el 38,2% de retrocés de Fibonacci prop del 7900. Per als bous, el màxim de l’11 de maig a 9160 és fonamental. Si avui la parella pot produir un canelobre amb una ombra superior més alta que el canelobre de l’11 de maig, podria enfortir el cas d’un ral·li.

Figura 3: gràfic diari de BTCUSDT

Figura 4: gràfic diari CME Bitcoin Futures

ETHUSDT: els esforços van anar en va?

 • Hem cobert el ETHUSD gràfic setmanal a la nostra publicació a finals d’abril i va destacar que el parell ha estat provant una de les seves resistències plurianuals. El parell no ha pogut recuperar aquests nivells de resistència (figura 5).
 • El parell encara pot afrontar una altra prova del suport diari de la línia de tendència (figura 6), que s’acosta als 180 nivells.
 • El MACD s’ha ampliat a la zona negativa i el RSI ja s’ha situat en un nivell relativament baix. Tot i així, sembla que el parell encara no s’ha sobrevendut. Per tant, creiem que encara hi hauria espai per a la desavantatge.
 • 175 a 180 seria una àrea clau per vigilar. Un trencament per sota d’aquesta àrea podria provocar més vendes. Mentre que 193 podria ser el focus principal.

Figura 5: gràfic setmanal ETHUSD

Figura 6: gràfic diari ETHUSD

XRPUSDT: hi haurà més desavantatges?

 • XRPUSDT és possible que s’enfronti a una major pressió de venda a mesura que el preu s’ha reduït al voltant de la mitjana mòbil de 50 dies.
 • L’impuls s’ha anat esvaint significativament. L’oscil·lador final ha estat produint màxims més baixos en les darreres dues setmanes i l’estocàstic s’ha trencat per sota dels mínims anteriors.
 • Creiem que la parella podria tornar a provar el mínim de l’11 de maig de 0,1957. Si el parell no trobava suport en aquests nivells, es podria fer més probable un retrocés al 38,2% de retrocés de Fibonacci a 0,1644 a mitjà termini.

Figura 7: gràfic diari XRPUSDT

ADAUSDT: el rally es queda sense vapor?

 • ADAUSDT ha estat un dels parells alternatius amb millor rendiment durant la sessió asiàtica del dimarts, va guanyar més del 9%.
 • No obstant això, els toros poden semblar cansats a partir d’aquí. El RSI ha format una triple divergència baixista, amb tres mínims inferiors, mentre que la tendència dels preus es mantenia sobretot prop dels nivells de 0,05.
 • A més, el creixement baixista del MACD s’ha anat ampliant, cosa que suggereix que l’impuls positiu s’ha anat desaccelerant.

A nivell, creiem que el 100-SMA podria ser la primera referència, que és a prop de 0,043. Si es veu, la prova nova de 0,0422, que és el retrocés del 61,8% de Fibonacci, podria ser més probable.

Figura 8: gràfic diari d’ADAUSDT

Autor: Cyrus Ip

Analista de recerca, OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner