Si Bitcoin no pot recuperar més de 7 mil dòlars, és probable que provi de nou el suport de 6,5 dòlars: Crypto Market diàriament

Dimarts 21 d’abril: els mercats de criptomonedes veuen correccions durant les darreres 24 hores.

Bitcoin (BTC) ha caigut per sota dels 7.000 dòlars, operant al voltant de 6.850 dòlars a la premsa, un 4% menys el dia.

Ethereum (ETH) cau per sobre del 5 per cent, tornant a enfrontar-se a resistències a 176 dòlars per operar al voltant de 172 dòlars.

El XRP de Ripple també va registrar pèrdues del 4% durant les darreres 24 hores, baixant per sota de 0,19 dòlars per operar al voltant de 0,183 dòlars per moneda.

Bitcoin en retrocés a petita escala

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

Fins i tot mirant la tendència de BTC ahir a la nit a nivell horari, no podem dir que experimenti un descens. En el millor dels casos, la condició actual és un retrocés de nivell petit, que té com a objectiu corregir l’augment després del rebot de dijous. Hauria de ser una categoria de comerç rendible a curt termini.

Des de la perspectiva de la tendència actual, el volum de vendes pesades a curt termini s’acosta al final. La probabilitat de caure efectivament per sota de 6.750 dòlars en les pròximes hores és baixa. No obstant això, en comparació amb el volum alcista del 16 d’abril, el volum baixista ampliat continua sent inferior, cosa que significa que encara hi ha algunes posicions rendibles al mercat. Si decideixen marxar, el preu baixarà.

Si és difícil que el rebot s’estabilitzi per sobre dels 7.000 dòlars o la tendència continua fluctuant al voltant dels 6.750 dòlars, és possible que les perspectives del mercat baixin per sobre dels 6.500 dòlars i, a continuació, trobin suport.

La filosofia de negociació encara està dominada per les curtes a la part superior i l’enyorança a la part inferior. Els punts d’entrada i sortida es seleccionen a prop dels nivells de suport o de resistència clau i els comerciants no poden mantenir l’ordre durant massa temps.

BTC pot veure fortes fluctuacions en els propers 2-3 dies

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Font: OKEx.com

El gràfic d’un dia de Bitcoin mostra que la part superior del rebot recent no va ser capaç de provar l’anterior, que era d’uns 7.450 dòlars. Això vol dir que la part superior de cada rebot és cada vegada més baixa, tot i que la part inferior de cada retirada també augmenta: continua sent una condició equilibrada de toros i óssos.

Les mitjanes mòbils que es mostren al gràfic, MA (30) i MA (60), es convertiran respectivament en el suport i la resistència diària actuals. Com que és probable que les dues mitjanes creguin en un futur proper, pot produir-se una gran fluctuació en els propers 2-3 dies, ja que la tendència pot canviar si es trenca qualsevol de les mitjanes mòbils..

Tot i això, al gràfic de nivells diaris és millor utilitzar la posició de creuament per jutjar el canvi de tendència. Per tant, si el MA (30) mostra un senyal de moviment cap amunt, la tendència futura es bombarà si el patró de creuament es pot formar amb èxit.

Els inversors també han de tenir en compte que, si el preu continua baixant per sota dels 6.500 dòlars, això pot fer que l’AM (30) torni a baixar i li serà difícil creuar amb l’AM (60) a curt termini.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.950 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.200 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.750 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.550 dòlars

El gràfic horari ETH forma el cap i les espatlles

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H ETH / USD. Font: OKEx.com


El gràfic de 4 hores d’ETH mostra que el preu s’ha bloquejat en 175 dòlars i ara comença a mostrar un senyal d’abocament. És possible que l’assistència al voltant de 166 dòlars necessiti una altra prova aquesta nit (HKT).

De fet, fent referència als gràfics de volum i preu, no és difícil obtenir un resultat que ara la tendència es vagi desplaçant a l’espatlla dreta d’un patró horari de cap i espatlles. Després que l’espatlla es forma, és probable que formi una de les dues condicions que es mostren al gràfic.

La condició 1 significa que el patró no ha pogut continuar i que la força alcista és més forta del que s’esperava; és possible que l’ETH provi el màxim anterior, però caigui ràpidament.

La condició 2 significa que el patró s’ha format amb èxit i que la tendència de debilitament continuarà, cosa que significa que 166 dòlars no seran vàlids i es pot produir un rebot per sobre dels 150 dòlars..

No obstant això, el nivell de divergència MACD de l’ETH és petit. Els inversors podrien utilitzar aquesta referència per jutjar que l’abocador no serà fort, per tant, la condició 2 és poc probable.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 175 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 189 dòlars
 • Suport a curt termini: 166 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 155 dòlars

XRP capbussat de nou al canal baixista

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

Com mostra el gràfic, XRP va tornar a caure al canal baixista ahir a la nit, tot i que el rebot va empènyer la tendència fora del canal aquest matí de nou. El preu se suprimeix en 0,1855 dòlars, cosa que dóna un senyal de debilitament.

Actualment, la tendència es mou gairebé prop de la vora superior del canal baixista. Si el canal pot ser el suport eficaç durant les pròximes hores, la tendència es pot moure com la condició 1, cosa que significa que la força de suport de la vora superior és forta i la tendència no entrarà en tendència baixista..

En cas contrari, si el preu torna a caure efectivament al canal i el rebot queda bloquejat per la vora superior després d’un rebot a curt termini, significa que s’acostarà una tendència baixista. Els inversors haurien de centrar-se en l’eficàcia del suport al voltant dels 0,1810 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1850 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1885 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1810 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1780 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map