Si Bitcoin es pot estabilitzar a 6,4 mil dòlars, pot provar el màxim de 7 mil dòlars de la setmana passada: Crypto Market Daily

Dimarts 24 de març: els mercats criptogràfics experimenten guanys sòlids en les darreres 24 hores. El preu de Bitcoin (BTC) ha crescut gairebé un 16 per cent el dia, augmentant constantment des dels 6.400 dòlars d’aquest matí.

El segon criptogràfic més gran per capitalització de mercat, Ether (ETH), ha guanyat al voltant del 14 per cent i cotitza per sobre de 140 dòlars a la premsa, avançant cap al nivell de resistència a curt termini de 145 dòlars..

El XRP de Ripple augmenta un 7% més suau al dia, cap al nivell de resistència a mig termini de 0,1750 dòlars.

La força del toro augmenta per BTC

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: OKEx.com

Ahir a la nit, BTC va tornar a experimentar una tendència extrema. Després que el preu va augmentar fortament fins als 6.700 dòlars, va caure immediatament i va caure a uns 6.100 dòlars en només uns minuts. Des de llavors, el preu ha anat repuntant constantment per sobre dels 6.400 dòlars.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OkEx creu que el patró de fixació seguit d’un gran candelabre alcista la nit passada és un moviment típic de gran balena per atraure toros i explotar les posicions dels óssos

El canelobre alcista va començar a prop de 5.800 dòlars i va trencar per primera vegada algunes posicions curtes, cosa que va permetre aturar les pèrdues prop de 6.000 dòlars. Amb els signes de gran volum i pujada de preus, però, durant la següent hora, el preu va caure a l’instant des d’un nivell alt i es van esborrar les llargues posicions que acabaven d’entrar.

En l’actualitat, la tendència ha deixat de caure a 6.400 dòlars i la part inferior del nivell 1-H augmenta constantment. Això és un signe de la força creixent dels toros.

Si el preu pot mantenir l’estabilitat per sobre dels 6.400 dòlars actuals, hi ha una probabilitat de provar la resistència a 7.000 dòlars. Els inversors han de tenir en compte que, fins i tot si la tendència es trenca per sota d’aquest punt, però no supera els 6.000 dòlars, la tendència continua sent alcista.

Els toros de Bitcoin necessiten més volum per trencar 7.000 dòlars

El gràfic superior a 1 dia de Bitcoin indica que la línia de tendència alcista ha demostrat que va suportar amb èxit el preu ahir, 23 de març. Això també significa que l’eficàcia de la línia de tendència està millorant. Els óssos necessiten més força si volen fer baixar el preu.

Avui, tot i que el preu va passar de 5.800 a 6.800 dòlars, gairebé tocant el màxim anterior, els volums de compra semblen mostrar una tendència reduïda. Si els volums no poden augmentar fins a un nivell alt, no serà fàcil guanyar 7.000 dòlars.

Els inversors han de tenir en compte que si el preu baixa per sota dels 6.000 dòlars (és a dir, ha baixat de la línia de tendència), la formació d’un segon fons encara serà possible en el futur..

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 7.000 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.300 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.400 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.000 dòlars

L’ETH es consolida, impulsant el nivell de resistència a curt termini

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

Ahir, 23 de març, ETH va rebre el recolzament efectiu de 120 dòlars i es va recuperar, però es va bloquejar diverses vegades prop de 138 dòlars. Si no s’incrementa la compra de fons per donar suport a la tendència, pot ser difícil trencar aquest nivell de resistència.

Per obtenir un fort suport a curt termini, els inversors es poden centrar primer en 134 dòlars. Si es trenca aquest nivell, ETH pot continuar provant l’assistència a 120 dòlars.

Els inversors han de ser conscients que els 155 dòlars són la part superior de l’àrea de consolidació. Abans d’esclatar per sobre d’aquesta posició, s’ha de considerar la tendència com a consolidant, cosa que significa que pot continuar existint una condició de mercat extrema.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 145 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 155 dòlars
 • Suport a curt termini: 134 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 120 dòlars

XRP s’enfronta a un nivell de resistència a curt termini i necessita operacions més actives

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

Com mostra el gràfic anterior, la tendència mòbil de XRP es manté constant. El primer nivell de suport pot augmentar fins a 0,1440 dòlars i el primer nivell de resistència ronda els 0,1650 dòlars. Actualment, l’activitat comercial és baixa, cosa que fa difícil trencar el nivell de resistència.

Tot i això, si el retrocés després de caure de 0,1650 dòlars es pot suportar a 0,1580 dòlars, també és un senyal més fort de moviment alcista en el futur. Caure per sota de 0,1440 dòlars pot significar que l’esdeveniment d’absorció de comptadors necessiti més temps.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1650 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1750 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1580 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1440 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner