Principis i estratègies d’opcions de criptografia OKEx IV: comerç de Vega i volatilitat

Davant els descensos generals invisibles del mercat i la gran volatilitat històrica, no només en els sistemes de criptografia, sinó també en els mercats de renda variable i de productes bàsics, fins i tot els professionals experimentats de la indústria van passar per desplaçaments sense voluntat. La incertesa del mercat sobre COVID19 i les seves conseqüències, el joc interminable de l’hegemonia del petroli i els greus vehicles econòmics (ara apareixen o s’han enterrat), generaran noves crisi i oportunitats. Com hem vist a la història, el naixement d’inversors llegendaris, seguint el principi i la justificació, a més de permetre una manera de pensar flexible i realment creativa, pot ser útil per guanyar aquesta temporada..

Per aprofitar la volatilitat del mercat, comencem amb el nostre continu estudi sobre el principi i l’estratègia d’opcions de criptografia OKEx, aquesta vegada, Vega i Volatility Trading..

Part 1. Vega

Vega és un derivada parcial primer del valor de l’opció respecte a la volatilitat del subjacent, i representat com

Vega us pot ajudar a entendre la sensibilitat a la fluctuació del preu al preu esperat de l’opció, per exemple, una volatilitat més elevada pot fer que el valor final de l’opció sigui superior, tant per a trucades com per a vendes. Normalment és el més alt a l’opció de caixers automàtics amb més venciment.

Si alguna vegada heu provat de negociar amb l’estratègia de l’article anterior, Straddle i Strangle, pot experimentar fins i tot una posició coberta acuradament, canviant el valor, sobretot pel que fa a la volatilitat. I creiem que alguns ho aconsegueixen enormes beneficis (en realitat, la caiguda de la mandíbula) amb només construir una de les dues estratègies, més sobre estrangulació, amb costat llarg posat. I si heu seguit la disciplina, sense deixar de banda el pànic o entusiasmar-vos amb el guany a curt termini, la recuperació de preus més recent us assegura una altra bona quantitat de rendibilitat per part de la trucada llarga..

A més, fins i tot amb una posició neutral en el mercat, què podem fer per augmentar el nostre poder predictiu al mercat? Per què molts operadors de derivats busquen l’opció?

(Implícit) diu la volatilitat i Tail Wagging the dog.

Part 2. Comerç de volatilitat

Pot ser que no entengueu completament l’opció, però us compensarà tant si esteu negociant al mercat com si cotitzeu o no per al vostre negoci a compte i futurs. És una eina eficaç, no només per a la diversificació i la maximització dels beneficis, sinó també per a la gestió del risc.

Abans hem estudiat la volatilitat. Entrem en detalls.

Per la volatilitat a què ens referim habitualment, hi ha dues races esmentades principalment: Vol. Realitzat & Vol implícit.

La volatilitat realitzada és el moviment real dels preus subjacents durant períodes determinats (majoritàriament anualitzats), de manera que l’arrel quadrada de la variància, mentre que la volatilitat implícita és la volatilitat recalculada a partir del preu de l’opció. Per tant, hi hauria d’haver una bretxa entre el preu subjacent actual i el valor esperat del preu subjacent, retroalimentat. A partir d’aquest moment, podem arrabassar la idea del nostre comerç. Si la volatilitat implícita comença a canviar mentre no es produeix cap canvi cert en la realitzada, què apareixerà en conseqüències? Especialment a Spot and Futures, o mercat de swap perpetu? Podem comprovar aquesta part al llarg de les recents turbulències.

Font: Skew.com

Com podem veure des de dalt, BTCUSD Volatilitat implícita de 3 mesos diaris va augmentar el 12 de març, abans que seguís la volatilitat realitzada, i recordem el divendres 13. A més, amb una mirada més acurada, hi va haver un desplaçament indicatiu-paral·lel el 8 de març i també hem combinat fonts alternatives a moviment de balenes / miners, que es dipositen a grans borses, certament segur, per preparar i construir una posició per sortir de la caiguda tradicional entre els mercats financers / de productes bàsics. Això també d’alguna manera està relacionat amb comptadoratacar sobre la idea d’inversió comuna, “la reducció a la meitat del bitcoin comportarà un augment del valor, de manera que demaneu préstecs&aguanta ”. (Cobriríem la part de la font alternativa per separat amb detalls.)

Les opcions, i en termes generals de derivats, tenen poder predictiu sobre els preus subjacents, encara que estigui “DERIVAT”. Això s’ha demostrat en molts mercats i investigacions acadèmiques i s’ha utilitzat com a font de descoberta de preus per al mercat de renda variable. I és possible que ho sàpigueu: els interruptors automàtics recents al mercat de derivats es van activar abans que el borsari, i també hem vist un gran efecte en la data de venciment de les opcions i / o futurs. I, les ones de cua excessives esquinçen el gos i, sí, són doloroses i difícils d’aixecar-lo durant un temps.

Què hem de fer, doncs? Què recordar??

Es pot utilitzar Strangle per a qui aposta pel vol implícit. augmentar mentre que el cavallet pot cobrir tant l’augment de la volatilitat realitzada amb efecte gamma com l’impacte absolut de la volatilitat implícita a causa de la part vega. I construir això llarga posició de volatilitat abans de qualsevol actualització del mercat hauria de ser efectiva, com es va esmentar des del principi, els vehicles econòmics ara comencen a trencar-se, de manera que ens esperen nous paisatges.

Inversament, en curt el vol., també conegut com vendre una d’aquestes dues estratègies pot beneficiar-se d’una alta prima del mercat actual, apostant per la disminució de la volatilitat amb qualsevol acció del govern per salvar els mercats i l’economia tradicionals i l’efecte seqüencial de la criptografia, els alleujaments de la pandèmia i la recuperació, física i emocionalment. A més, el valor temporal dels diners té un paper important en la venda de volatilitat i hauria de reconèixer a fons el problemàtic risc de desavantatge. Per tant, si és possible i majoritàriament disponible, calculeu el valor teòric exacte de l’opció i s’hauria de seguir el reajustament d’una posició.

Per últim, feu el millor ús possible del nostre Calculadora d’opcions i Opcions Discovery per al vostre objectiu i objectius i no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres ([email protected]), ja que sempre estem preparats per obtenir assistència dedicada al comerç d’opcions i als mercats relacionats d’OKEx.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner