Opcions OKEx 101

Obteniu informació bàsica sobre el comerç d’opcions, els termes clau i els avantatges

El comerç de derivats augmenta a l’espai criptogràfic com a eina popular de cobertura i arbitratge per als comerciants professionals. Si teniu la temptació de capbussar-vos en aquest lucratiu mercat i espereu aprendre més sobre els conceptes bàsics, els termes clau i els avantatges del comerç d’opcions, heu arribat al lloc adequat.

A mesura que estem llançant Opcions OKEx aviat, hem preparat aquest article perquè comprengui tots els conceptes bàsics sobre les opcions. No us perdeu el qüestionari * al final, ja que podeu obtenir recompenses per obtenir totes les respostes correctes!

* Període: 12-19 de desembre de 2019 (UTC)

Què són les opcions??

Les opcions són contractes que donen als compradors el dret, però no una obligació, de comprar o vendre un actiu subjacent a un preu predeterminat en un període específic.

Només hi ha dos tipus d’opcions, a saber, opció de trucada i opció put.

Quan espereu que el preu d’un actiu subjacent serà pujar, comprar un anomenada opció. Un cop pugi el preu, podeu comprar l’actiu al preu predeterminat, que és inferior al preu de mercat.

Per contra, si s’espera que el preu serà tirar, comprar un opció put. Un cop baixi el preu, podeu vendre el vostre actiu al preu predeterminat, que és superior al preu de mercat.

Quan un comprador vol exercir una opció dins del termini, el venedor l’ha de vendre al comprador. I quan el comprador decideix no exercir-lo, el venedor no ha de pagar res en aquest cas.

A continuació explicarem tots els termes clau del comerç d’opcions.

Termes clau en el comerç d’opcions:


Actiu subjacent: Un actiu de negociació en què es basa un derivat, que cobreix productes bàsics, actius financers, tipus d’interès i índexs compostos. L’actiu subjacent de les opcions de Bitcoin és l’índex BTC / USD.

Opció de trucada: Dóna al titular el dret a comprar un actiu a un preu predeterminat en un període concret.

Opció de venda: Dóna al titular el dret de vendre un actiu a un preu predeterminat en un període concret.

Data de caducitat: La data en què caduca una opció.

Opció premium: El preu que paga el comprador per un contracte d’opció. Augmenta a mesura que augmenta la volatilitat del mercat.

Preu d’exercici (o preu de vaga): El preu al qual el comprador pot comprar o vendre un actiu subjacent quan exerceix una opció de compra o venda respectivament.

Opció europea: Un tipus de contracte que només es pot exercir a la data de caducitat. (Les opcions OKEx són opcions europees).

Opció americana: Tipus de contracte que es pot exercir en qualsevol moment abans de la data de caducitat.

Liquidació parcial: No cal marge perquè els compradors tinguin una posició llarga. Per tant, no es produirà una liquidació parcial a causa del curt marge. Només els venedors d’opcions han de pagar un marge per la seva obligació de complir un contracte. Quan el saldo del compte d’un venedor caigui per sota del nivell de marge de manteniment a causa de la volatilitat del mercat, s’iniciarà una liquidació parcial.

Nom del contracte: Tots els contractes d’opcions s’anomenen per “actiu subjacent – data de caducitat – preu d’exercici – tipus de contracte (call / put)”. Per exemple, “BTCUSD-190830-10000-C” significa que es tracta d’un contracte d’opcions de BTC que expira el 30 d’agost de 2019, amb un preu de vaga de 10.000 USD i és una opció de compra.

Com intercanviar opcions OKEx?

El contracte d’opcions OKEx BTC / USD es liquida a BTC (i arribaran aviat més contractes subjacents a criptomonedes). El valor nominal de cada contracte d’opcions és de 0,1 BTC.

Per començar, els comerciants poden:

 1. Pagueu una prima d’opció per comprar una opció de compra o de compra: bloquejar els preus de compra o venda de l’actiu subjacent al venciment del contracte d’opcions; o bé
 2. Vendre un contracte d’opcions: guanyar la prima d’opcions immediatament i complir l’obligació de comprar o vendre el nombre acordat dels actius subjacents a preus fixos a la data de caducitat.

Tant el comprador com el venedor poden tancar les posicions obertes i alliberar els seus drets i obligacions per endavant. Els beneficis de les posicions d’opcions tancades es poden transferir després de la liquidació diària.

Avantatges del comerç d’opcions

Les opcions de negociació afegeixen més valors a la vostra cartera general d’inversions i us permeten gaudir dels avantatges següents:

 1. Control de les despeses

  Les opcions proporcionen palanquejament. Els comerciants poden comprar un valor similar de l’actiu subjacent amb un fons molt inferior en comparació amb la compra al mercat al comptat.

 2. Risc reduït

  Com que els compradors no han de pagar cap marge de posició, la pèrdua màxima de compradors d’opcions és la prima d’opció. A més, pot ajudar a reduir l’exposició al risc al mercat spot mitjançant la cobertura contra les fluctuacions dels preus dels actius subjacents.

 3. Més flexible

  Quan els inversors no estan 100% segurs de la tendència futura del mercat de criptografia, primer poden assignar una petita quantitat de fons per comprar un contracte d’opcions, cosa que només comporta pocs riscos..

Hi ha quatre tipus d’estratègies que podeu executar en el comerç d’opcions, incloses les trucades llargues, les posicions llargues, les trucades curtes i les posicions curtes. Els inversors poden negociar opcions basades en el moviment d’actius subjacents, així com el temps i la volatilitat, obtenint més rendiments amb diferents estratègies d’inversió.

Conceptes bàsics de les opcions OKEx (preneu com a exemple les opcions BTC / USD):

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map