OKEx Technical Weekly: 9 de març de 2020

És un món caòtic.

Els comerciants i observadors de criptografia tornen del cap de setmana amb un bany de sang als mercats de criptomonedes més amplis. Els preus de bitcoin va caure un 8% i va baixar breument per sota dels nivells de 8000, mentre que va liderar altcoins com ETH, EOS, i LTC va patir algunes pèrdues de dos dígits.

El fet que la volatilitat ha anat augmentant a les principals classes d’actius a causa de l’escalada del brot de coronavirus a nivell mundial i de les creixents preocupacions de les seves possibles conseqüències econòmiques. En el moment d’escriure, WTI es va estavellar un 25% en la guerra de preus, renda variable a Àsia es va reduir un 5-6%. Al mateix temps, la demanda de paradisos va augmentar. Amb USDJPY va tocar 101,50 i or els preus només són inferiors als nivells de 1700 USD.

A mesura que el sentiment baixista sembla intensificat, les nostres dades mostren que l’impuls a la baixa de Bitcoin s’ha anat esvaint i això podria ser un signe que els mercats comencen a estabilitzar-se. La ràtio llarga / curta BTC d’OKEx ha estat en tendència descendent des de finals de febrer i el Raito va arribar a 1,71 el cap de setmana, el nivell més baix des del 8 de febrer..

Una ràtio inferior significa que hi ha hagut menys operadors OKEx amb posicions curtes netes al llarg del temps, i els beneficis potencials de les seves posicions curtes han anat disminuint. Sovint es considera un signe que el mercat comença a recuperar-se.

Figura 1: OKEx BTC llarg / curt (font de la relació: OKEx)

A més, les noves dades de Sentix mostren que els inversors semblen mantenir el biaix de Bitcoin com un actiu refugi malgrat el recent rendiment divergent amb or i Yen Japonès.

Figura 2: Biaix estratègic de Sentix – Bitcoin (USD) (Font: Sentix)

El mercat podria materialitzar encara més la naturalesa de valor i el refugi de BTC si persisteix el sentiment global de risc, i això podria ser un motor dels preus de BTC en una perspectiva a mitjà termini.

Anàlisi de preus

BTCUSDT – Una altra creu mortal en curs?

 • A la nostra última edició de Technical Weekly, ho hem assenyalat BTC els preus haurien de poder repuntar després de la venda a finals de febrer i el preu va tornar a repuntar dins de les nostres expectatives. No obstant això, els òrgans han recuperat el control a causa de la creixent incertesa mundial.
 • Les recents accions de preus han fet baixar la mitjana mòbil de deu dies i sembla que està a punt de produir un creixement baixista amb la mitjana mòbil de 200 dies. Tot i això, creiem que la creu mortal no és un senyal fiable a causa de la participació mixta del passat.
 • Els tres principals indicadors d’impuls es trobaven a la zona de sobrevenda i la situació actual és semblant a la de mitjan novembre BTC els preus van baixar de 8200 nivells a 6500 nivells.
 • Creiem que s’ha reduït la desavantatge de BTC a curt termini i l’impuls ha de ser capaç de suportar el preu per estabilitzar-se o tenir un rebot a curt termini. Els màxims de desembre de 7600 zones podrien ser un suport decent per ara.

Figura 3: BTCUSDT: gràfic diari (font: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT: hi ha més espai per baixar?

 • ETHUSDT es manté molt per sobre de la mitjana mòbil de 200 dies, tot i que Bitcoin ja ha cotitzat per sota d’aquests nivells. Aquest podria ser un dels indicis que ETH encara pot tenir més marge per anar cap al sud.
 • El fet que la parella encara no s’hagi sobrevendut malgrat la venda dels dos darrers dies, cosa que va enfortir el cas baixista a curt termini. No obstant això, els nivells actuals poden no estar massa lluny per al fons a curt termini.
 • La mitjana mòbil de 200 dies a la zona 175 va coincidir amb el retrocés de Fibonacci del 23,6% i els nivells de suport convertit en resistència a mitjans de gener, i aquest podria ser el primer nivell a veure.
 • Val a dir que el total ETH bloquejat a DeFi està desactivat dels mínims recents i ha rebotat des de finals del mes passat. La continuació d’aquesta tendència podria reforçar els futurs rebots a curt termini.

Figura 4: ETHUSDT: gràfic diari (font: OKEx; Tradingview) Figura 5: ETHUSD bloquejat a DeFi (font: DeFi Pulse)

BCHUSDT: inversió baixista després del patró del cap i les espatlles?

 • BCHUSDT va cotitzar un 13% més baix a la sessió de dilluns a Àsia i es va situar per sota de la mitjana mòbil de 200 dies, en línia amb BTCAccions de preus recents.
 • La parella ha format un patró de cap i espatlles i ha estat operant per sota de l’escot. Trencar-se per sota de l’escot pot indicar que s’està produint una inversió baixista i tendeix a enfortir el biaix negatiu, tot i que la inversió pot trigar a desenvolupar-se..
 • El mínim de dilluns, de 258,18, podria ser un nivell crític a veure, si es trenca, que podria obrir les portes cap a les 230 manetes inferiors.

Figura 6: BCHUSDT: gràfic diari (font: OKEx, Tradingview)

ALGOUSDT – La inversió baixista s’ha confirmat … de nou?

 • Un patró similar de cap i espatlles també es veu a ALGOUSDT. Casualment, la parella també ha cotitzat per sota de l’escot després de produir-se una divergència d’impuls baixista a mitjans de febrer.
 • Ara el preu ha retrocedit al canal lateral anterior. Si el preu no es pogués tancar per sobre de la resistència del canal anterior a 0,31, això podria enfortir un cas baixista a mitjà termini per al parell.
 • No esperem que el preu baixi de 0,2 a curt termini; no obstant això, si el sentiment del mercat es deteriora encara més, això podria permetre que el preu es desplacés fins a la zona del 0,26-0,26 gradualment.

Figura 7: ALGOUSDT- Gràfic diari (font: OKEx; Tradingview)


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map