OKEx Technical Weekly: 30 de març de 2020

Óssos controlats, el sentiment es va deteriorar.

Punts clau

 • – Les accions de preus de BTC durant el cap de setmana han afeblit la confiança del mercat criptogràfic a mesura que les accions i el petroli continuen lliscant.
 • – Les dades mostren que el sentiment a mitjà termini ha canviat cap a la baixa.
 • – Els indicadors tècnics suggereixen que la volatilitat dels preus de les principals monedes altes es deu a un augment.

Suport per a l’impacte

Els óssos criptogràfics mantenen de nou el control dels mercats de criptomonedes dilluns a Àsia, ja que els casos globals de coronavirus han superat els 720.000. Els inversors s’han concentrat de nou en les conseqüències macroeconòmiques de la pandèmia, i el bloqueig continu de les principals economies ha fet ombra a les perspectives de creixement mundial. A la nostra publicació anterior, vam destacar que el bitcoin podria ser una bona cobertura contra les devaluacions de la moneda fiduciària, però no contra una recessió mundial. Tot i que els bancs centrals i els responsables polítics han estat fent moviments agressius per intentar limitar el dany, la narrativa de la recessió sembla cada vegada més notable i ha anat guanyant traccions. Probablement els inversors i els comerciants no voldran perdre’s la forma en què això podria funcionar.

Els preus de BTC han tocat l’àrea 5800 abans de repuntar lleugerament fins a aproximadament 6000. Els principals altcoins eren majoritàriament en vermell, amb BSV va cedir més del 4% del valor, mentre que ETH, XRP, i TRX han cotitzat un 2% a un 4% més baix. Val la pena assenyalar-ho BTC i SPX es va mantenir en una alta correlació, mentre que or ha superat el nivell de criptografia i renda variable. Creiem que la correlació seguirà essent ininterrompuda si continua la massiva venda en els mercats de renda variable i petroli, ja que el risc de liquiditat podria obligar els inversors a vendre els seus bitcoins per compensar les seves pèrdues en altres actius.

Figura 1: BTC / SPX / GOLD des del febrer – Gràfic diari (font: Tradingview) Figura 2: Biaix estratègic de Bitcoin de Sentix (font: Sentix)

A més, sembla que el sentiment a mitjà termini també es deteriora. El biaix estratègic de Bitcoin de Sentix, que mesura les expectatives de 6 mesos de l’actiu criptogràfic per part dels inversors generals i que es considera un indicador líder del mercat, va caure 12 punts percentuals aquesta setmana. Patrick Hussy, director general de Sentix, va dir que “hi ha moltes coses que suggereixen que la propera onada de vendes de bitcoins és imminent”.

Anàlisi de preus

BTCUSDT: volatilitat del preu a punt de recuperar-se?

 • El cap de setmana s’ha produït una ruptura a l’inconvenient després de la venda de les accions divendres. BTCUSDT s’ha apropat a la Bollinger Band de 12 hores més baixa, i les bandes han estat molt apretades, cosa que suggereix que la volatilitat dels preus pot augmentar.
 • El MACD va crear un crossover baixista de 12 hores. Això pot indicar un canvi d’impuls cap a l’inconvenient.
 • Els preus han estat produint mínims més baixos, inicialment s’ha seguit RSI, però la UO encara no ha creat un mínim inferior. Si es veu, es podrien materialitzar més mínims del preu.

De cara al futur, sembla inevitable fer una prova del retrocés de Fibonacci del 61,8%. Si el selloff s’accelera, podria ser possible una nova prova dels nivells de 38,2% FR.

Figura 3: BTCUSDT: gràfic de 12 hores (font: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT: els óssos podrien enviar el preu a 117?

 • ETHUSDT no ha pogut avançar més enllà de la seva resistència de 12 hores, que es manté ininterrompuda durant unes tres setmanes.
 • La compressió de les bandes de Bollinger va suggerir que la volatilitat dels preus es podria deure a un augment. Si la resistència es mantingués vàlida, cosa que és més probable tenint en compte el sentiment actual, podria reforçar el cas de noves correccions de preus.
 • Entre el 117 i el 120 podria ser la primera àrea de vigilància, que són els mínims de la setmana passada. Si es comprometessin aquests nivells, podria ser cada vegada més probable una nova lliscament cap a la zona 105.

Figura 4: gràfic ETHUSDT de 12 hores (font: OKEx; Tradingview)

TRXUSDT

 • TRON ha tornat a produir divergència entre el preu i l’impuls, amb el preu produït uns màxims inferiors, i el RSI no hi estava d’acord.
 • Tot i que aquesta divergència es podria considerar positiva en condicions normals de mercat, però, atès l’entorn pessimista actual, no s’hauria de descartar aquí la possibilitat de falsificar.
 • Independentment de la direcció de l’anticipació del trencament, la probabilitat d’increment de la volatilitat dels preus és relativament alta ja que les bandes de Bollinger han anat apretant.
 • El primer nivell a veure podria ser de 0,01007, que és el mínim de la setmana passada. Si el parell es pot trencar per sobre de l’àrea de 0,01209, es pot confirmar una inversió a curt termini.

Figura 5: gràfic de 12 hores TRXUSDT (font: OKEx; Tradingview)

OKBUSDT

 • OKB ha cotitzat a prop del 38,2% de retrocés de Fibonacci i s’ha apropat a la resistència de la línia de tendència de 2 mesos.
 • Atès que el testimoni d’intercanvi podria estar relativament poc correlacionat amb el mercat criptogràfic general, els indicadors han demostrat que l’impuls a l’alça es mantenia intacte, augmentant la possibilitat de tenir una inversió positiva i que la setmana podria ser crucial pel que fa al desenvolupament de les futures accions de preus..
 • La màxima del 20 de març de 4,83 podria ser el primer nivell a veure. Si es veu, la probabilitat d’arribar al 61,8% FR podria augmentar. El 20-MA a 3,9 podria ser el nivell inferior a veure.

200-MA i el 23,6% FR es troben a prop de la zona de 3,32.

Figura 6: Gràfic diari d’OKBUSDT (Font: OKEx; Tradingview)

Seguiu OKEx a:

 https://twitter.com/OKEx

 

https://www.facebook.com/okexofficial/

 

https://www.linkedin.com/company/okex/

 

https://t.me/OKExOfficial_English

 

https://www.reddit.com/r/OKEx/

 

https://www.instagram.com/okex_exchange

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner