OKEx Technical Weekly: 14 d’abril de 2020

Anant enlloc

Punts clau

 • —El sentiment del mercat criptogràfic té poc o cap canvi malgrat els darrers intents fallits de recuperar els nivells de 7000-7200 USD.
 • —La imatge més gran d’Altcoin sembla ombrívola, ja que la capitalització del mercat de l’ex-BTC mostra una divergència baixista.
 • —El Bitcoin Gold està enfocat, ja que aquesta setmana s’espera a la meitat.

Visió general del mercat

Els mercats de criptomonedes van respondre amb un entusiasme tèbia després del BTC els preus van rebre diversos rebuigs als nivells de 7200 dòlars. La criptomoneda líder ha canviat de mans prop de l’àrea de 6800 dòlars dimarts a Àsia, després de tocar breument els nivells de 6500 dòlars americans durant el cap de setmana llarg de Pasqua. A la nostra última edició del Technical Weekly, hem esmentat que la resistència a prop de l’escot esmentat anteriorment va continuar essent forta i, aparentment, es manté intacta.

Sentimentalment, les dades mostren que a mitjà termini BTC els inversors tenen poc o cap canvi en les expectatives BTC preus, tot i que alguns operadors a curt termini han expressat una visió lleugerament positiva. Sentix Bitcoin Sentiment Index va rebotar i gairebé va tocar el nivell neutral. Tot i així, Manfred Hubner, director general de Sentix, creu que “Bitcoin necessita un guany significatiu del biaix estratègic per impulsar els preus cap amunt. Tot i que actualment aquest biaix és superior al sentiment, no ha augmentat encara més. Per tant, no ha sorgit cap situació fonamentalment nova.

Figura 1: Índex de sentiments de Bitcoin Sentix Font: Sentix

Figura 2: Crypto Total Source: Tradingview

En altres llocs, les principals monedes altcoins eren principalment verdes després BTCEl rebot. Els preus de BCH i BSV inicialment s’han estabilitzat després de la dura forquilla de la setmana passada. S’han enviat les accions de preu forquilla anteriors BCH fins als nivells de 280 dòlars, mentre que BSV va arribar a la zona de 220 dòlars.

En una perspectiva més àmplia, però, altcoin els observadors podrien trobar motius per preocupar-se pels mercats. L’indicador d’impuls de la capitalització total del mercat de criptografia ex-BTC ha estat en una divergència baixista amb el preu, cosa que pot indicar que el rebot més ampli d’altcoin podria ser de curta durada. Per descomptat, això no significa l’inici d’una venda d’altcoin a curt termini. Tanmateix, el panorama general aquí podria ser ombrívol.

Anàlisi de preus

BTCUSDT: suport i resistència que s’acosten més a prop l’un de l’altre

 • L’escot anterior del cap i les espatlles va continuar sent una forta resistència per a la parella que va sorgir després dels intents fallits de frenar per sobre de l’escot la setmana passada i va deixar un patró semblant a una estrella fugaz, que es considerava un signe baixista..
 • A més, la mitjana mòbil de 50 dies sembla una altra resistència significativa.
 • De moment, va mostrar un senyal mixt, amb el MACD en contracció, mentre que l’OBV es mantenia en un patró lateral i encara no s’ha confirmat la inversió.
 • Considerat el sentiment més càlid i ampli, creiem que la possibilitat que el preu es trenqui per sobre de l’escot va romandre reduïda, almenys a curt termini. Tot i això, la probabilitat de tenir una correcció significativa també és baixa.
 • No s’ha de descartar la reintentació del 7100 al 7200 a curt termini. La zona inferior a veure podria ser de 6700 a 6500, si es veu, la prova del 61,8% de Fibonacci Retracement a prop de 6300 tindrà més probabilitats.

Figura 3: Font del gràfic diari BTCUSDT: OKEx; Vista comercial

ETHUSDT: el suport clau de la línia de tendència que cal provar

 • Vam destacar la formació diària del triangle ascendent en el nostre darrer <Setmanari Tècnic>, i es confirma un trencament positiu. La pregunta ara és si la tendència ascendent dels preus pot continuar.
 • El biaix podria inclinar-se lleugerament a la baixa, ja que el MACD suggereix que l’impuls s’ha anat esvaint, mentre que l’oscil·lador final va caure als nivells de suport de la línia de tendència.
 • Tanmateix, sembla que s’està produint un creuament alcista diari a l’oscil·lador estocàstic, cosa que suggereix que les entrades al parell han augmentat a curt termini.
 • El nivell crític a observar podria ser prop de 150, que són els nivells de suport de resistència-tornada del triangle ascendent anterior. El 164 és un altre nivell clau a veure, que s’acosta al 38,2% FR.

Figura 4: Font del gràfic diari ETHUSDT: OKEx; Vista comercial

LTCUSDT: biaix cap a la baixa?

 • LTCUSDT és un altre parell interessant de veure, ja que ha produït unes màximes inferiors a 3 hores, sembla que s’ha format un patró de triangle descendent.
 • Tot i que es desenvolupa un canal descendent a curt termini, l’oscil·lador final ha produït una divergència alcista amb alguns màxims més alts. S’espera que l’indicador d’impuls posi a prova la seva línia de tendència en els pròxims dies, i això podria ser crucial per al desenvolupament de l’acció de preus a curt termini.
 • MACD indica que l’impuls s’ha desaccelerat una mica.
 • En conclusió, el parell podria tornar a provar el suport del triangle de 3 hores a prop del 250-MA a 39,5, abans d’intentar recuperar la resistència superior prop del 41,3.
 • Tot i que s’espera una ruptura, però, encara és massa aviat per determinar el moment de la ruptura.

Figura 5: Font del gràfic de 3 hores LTCUSDT: OKEx, Tradingview

BTGUSDT: un gir abans de reduir-se a la meitat?

 • Bitcoin Gold és un altre dels focus del mercat aquesta setmana, ja que es preveu que la seva reducció a la meitat de la recompensa es faci dijous.
 • Tot i que la reducció a la meitat en general pot tenir un impacte positiu en el preu; el ral·li recent sembla cansat i podria quedar-se sense vapor.
 • L’estocàstic lent ha tornat a arribar prop de la zona de sobrecompra. Ha estat un fort senyal que pot ser que el preu hagi de fer un gir com es va suggerir en casos anteriors.
 • La mitjana mòbil de 250 dies a prop de 8,90 podria ser el primer nivell a veure, que és la zona propera a la part superior del canal anterior. Si es renunciessin a aquests nivells, s’hauria de descartar la nova prova del suport recent del canal a prop de les 8,30..

Figura 6: Font del gràfic diari de BTGUSDT: OKEx; Vista comercial

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner