OKEx Technical Weekly: 06 d’abril de 2020

BTC posa a prova la resistència clau amb un sentiment barrejat.

Punts clau

– BTC està previst per provar els nivells de USD7000-7200 després de negociar lateralment el cap de setmana.

– El recent col·lapse de la taxa de hash podria enfortir els borss, mentre que altres dades suggereixen que els inversors han estat massa segurs.

– La volatilitat dels preus a curt / mig termini es preveu que es recuperi a les principals monedes alt.

Visió general del mercat

Aparentment, té un inici mixt pel mercat de criptomonedes, com els preus de BTC han estat negociant lateralment entre els nivells de l’àrea de USD6600 i USD7200 durant el cap de setmana sense avenços significatius. En el moment en què es redueix a la meitat la recompensa del bloc de bitcoins esperat en menys de 40 dies, el sentiment a curt termini respecte a la criptografia líder es va mantenir relativament baix, malgrat la recent recuperació del mercat. Sentix Bitcoin Strategic Bias, que mesura les expectatives dels inversors de BTC durant sis mesos, va repuntar bruscament la setmana passada. Tot i això, Manfred Hubner, director general de Sentix, va assenyalar que “l’índex de confiança excessiva (que no es mostra aquí) s’ha cotitzat a +5, que es troba més en una zona que parla d’una confiança en si mateixa per part dels inversors. Per tant, no hi ha cap indicació positiva clara sobre l’augment dels preus del bitcoin ”.

Figura 1: Biaix estratègic de Sentix Bitcoin (font: Sentix)

Figura 2: Bitcoin Hash Ribbon (Font: gràfics de Woobull)

Tot i això, els fonaments semblen suggerir-ho BTC els preus poden haver baixat. Willy Woo, destacat analista de bitcoins ha piulat això, el recent col·lapse de les cintes Hash va indicar que algunes capitulacions dels miners van passar durant la caiguda del mercat del 12 de març i creu que els miners no afegiran més pressió de venda des d’aquí.

En altres llocs, ha estat una bossa mixta amb BSV es van negociar aproximadament un 1% menys, mentre que TRX va guanyar més del 7%. MKR es va mantenir en el focus, tal com està previst que sigui Maker Foundation dissolt per tal de descentralitzar-se completament, el moviment forma part dels esforços de crear un MakerDAO autosostenible. MRK va cotitzar el 7% a l’Àsia dilluns.

BCH els observadors tampoc no es volen perdre la meitat de la recompensa per blocs, que s’espera que tingui lloc el 8 d’abril. BCH la recompensa dels miners passarà de 12,5 BCH a 6,25 BCH per bloc. BCH va canviar la meitat del percentatge a la sessió de dilluns.

Anàlisi de preus


BTCUSDT: resistència de l’escot enfocada

 • BTCUSDT s’ha recuperat de les vendes del 12 de març i sembla que s’acosta al 61,8% de retrocés de Fibonacci, on s’acosta a l’escot del patró anterior de coll i espatlles.
 • Pel que fa al momentum, ha estat una mica barrejat, però el biaix sembla lleugerament cap al costat positiu, ja que el RSI ha estat creant uns màxims més alts, mentre que la UO ha produït alguns màxims més baixos. Tanmateix, sembla que s’està produint un petit trencament de l’OBV, si es confirma, podria augmentar la probabilitat del cas alcista.
 • Val a dir que una petita creu daurada també s’està preparant, amb el 100-MA lleugerament per sobre del 200-MA.
 • Tot i que és probable que es faci una nova prova del 61,8% de FR a curt termini, però creiem que la resistència a l’escot prop de 7.200 USD a 7300 pot continuar sent sana.

Figura 3: Gràfic diari de BTCUSDT (font: OKEx; Tradingview)

ETHUSD: s’espera un trencament

 • ETHUSDT ha format un patró de triangle ascendent i sembla que és imminent un trencament a curt termini. La compressió de les bandes de Bollinger també indica que s’espera augmentar la volatilitat dels preus.
 • Tant el RSI com l’OBV van produir brots positius, cosa que suggereix que l’impuls de compra del parell ha anat augmentant, cosa que va reforçar el cas de tenir un trencament decisiu del preu..
 • El primer nivell a veure podria ser el 200-MA al voltant de 172, mentre que el suport inferior prop de 120 és una altra àrea clau.

Figura 4: gràfic diari ETHUSDT (font: OKEx; Tradingview)

ATOMUSDT: una nova tendència en desenvolupament?

 • ATOMUSDT inicialment ha superat la resistència de la línia de tendència de febrer-març amb un fort impuls, ja que el RSI ha produït una clara ruptura.
 • Tot i que és possible que el preu estigui per sobre de la línia de tendència, la compressió de les bandes de Bollinger suggereix que la volatilitat del preu podria augmentar a partir d’aquí.
 • La inversió inicial de l’OBV suggereix que l’impuls de la compra ha augmentat, un nou augment de l’impuls a l’alça podria permetre al preu iniciar una nova tendència a mitjà termini a partir d’aquest moment.
 • El màxim de 2,48 del 20 de març podria ser el primer nivell a veure.

Figura 5: Gràfic diari d’ATOMUSDT (Font: OKEx; Tradingview)

Seguiu OKEx a:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map