Mitjançant concentracions d’actius liderats per Bitcoin amb un augment del 42%, tot i no superar els 10.000 dòlars – Market Watch Weekly

El preu de Bitcoin (BTC) va oscil·lar en l’estreta franja entre els 8.900 i els 9.300 dòlars de la setmana passada, i va acabar amb una pèrdua del -0,62% segons OKEx Spot Price, amb la seva volatilitat realitzada durant un mes que va assolir un nou mínim del 35%.

Volatilitat realitzada de BTC / USD. Font: Esbiaixar

Mentrestant, segons BTC.com, La taxa de hash de Bitcoin va continuar augmentant, amb un augment del 6% aquesta setmana, assolint un nou màxim històric de més de 123 EH / s. L’augment de la taxa de hash també provocarà un augment de la dificultat minera; no obstant això, l’electricitat més barata a causa de la temporada d’inundacions a la Xina podria contrarestar-la per ara.

En termes de rendiment, Cardano (ADA) va liderar el grup de grans capitalitzacions per quarta setmana consecutiva, aconseguint un enorme 20,57% setmanal després de l’esperada actualització de Shelley. Ether (ETH), la segona moneda digital més gran, va acabar la setmana amb un increment molt modest del 0,93%, mentre que EOS va augmentar l’1,69% amb el llançament de VOICE beta, una xarxa social descentralitzada basada en EOS..

Bitcoin SV (BSV) va ser, una vegada més, el major perdedor en termes de criptomonedes de capital major, i va caure un -3,99% aquesta setmana.

El sector DeFi va continuar mantenint calor la setmana passada, on Synthetic (SNX) i Kyber Network (KNC) van superar el 30%, mentre que Bancor (BNT) i 0X (ZRX) van obtenir guanys del 20% o més. El valor total de mercat de les fitxes DeFi ha augmentat fins als 7.355 milions de dòlars, des dels 6.300 milions de dilluns passat, segons el document DeFi Market Cap.

Devolucions setmanals de les principals criptomonedes del 6/22 al 6/28. Font: TradingView

Bitcoin va superar les principals classes d’actius del segon trimestre

L’estímul fiscal i monetari massiu va ajudar els preus de les borses, l’or i el Bitcoin a augmentar bruscament el segon trimestre, amb Bitcoin al capdavant amb un rendiment del 42,2%. No obstant això, val a dir que Bitcoin va mostrar una tendència gradual de disminució dels rendiments en el segon trimestre: un 34,4% d’abril, un 34,4% al maig, un 9,5% al ​​juny i un -3,3% al juny. No obstant això, a l’abril, Bitcoin es va veure principalment estimulat per l’expectativa de la seva tercera reducció a la meitat, quan va augmentar fins al 23% els dos darrers dies del mes.

D’altra banda, mentre Bitcoin va lluitar per superar la marca de 10.000 dòlars, el Nasdaq ha tornat a un nou màxim històric després de publicar un retorn trimestral del 30% i el S&El P 500 va augmentar un 20%, el seu major augment trimestral des del quart trimestre del 1998. L’or també va assolir màxims històrics que no es veien des de l’octubre del 2012 després de registrar un retorn trimestral del 12,9%.

En general, està quedant clar que les primeres previsions del mercat per al trimestre eren excessivament pessimistes, i és probable que la recuperació s’estengui durant la segona meitat del 2020..

Bitcoin contra les principals classes d’actius del segon trimestre. Font: TradingView, OKEx

La correlació d’un mes entre BTC i SPX ha passat gradualment de negativa a positiva durant els darrers tres mesos i ara es troba en un 66%, la qual cosa implica una correlació relativament forta entre aquests dos actius; mentrestant, la correlació entre BTC i or està planant prop del 0%.

Bitcoin – S&P 500 Correlació realitzada. Font: Esbiaixar

Anàlisi tècnica de Bitcoin

El canelobre de martell del diumenge al gràfic diari indica que la liquidació s’ha acabat i que es produirà una pujada a l’alça a curt termini. Tanmateix, la mitjana mòbil de 30 dies i la mitjana mòbil de 60 dies van formar una creu baixista, que va esmorteir part del sentiment de compra que es basava en aquest indicador com a referència.

Hem vist una divergència alcista de l’RSI (és a dir, l’índex de força relativa) al gràfic horari. No obstant això, amb la resistència superior encara situada al voltant dels 9.250 dòlars, els comerciants esperaran una ruptura abans de sumar-se al rally en xifres.

Gràfic d’1h d’OkEx BTC Spot Price (BTC / USDT). Font: TradingView

Mirant cap endavant aquesta setmana

Aquesta setmana no esperem actualitzacions macroeconòmiques importants, tret del PMI no fabricant ISM i de l’informe de reclamacions inicials per desocupació.

En criptografia, TRON (TRX) llançarà la versió 4.0 del seu protocol el 7 de juliol i Kyber Network (KNC) introduirà KyberDAO el mateix dia. Mentrestant, VeChain (VET) augmenta al Notícies que celebrarà una conferència principal a la Conferència Mundial d’AI celebrada pel govern popular municipal de Xangai el 9 de juliol.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia. Seguiu OKEx Insights a i .

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner