Les lluites de Bitcoin amb el sentiment baixista, les esperances de la temporada alta: la vigilància del mercat setmanal

Va veure la setmana passada Bitcoin (BTC) cauen d’uns 10.000 dòlars a uns 8.700 dòlars, un descens activat per un UTXO des del febrer del 2009 (fa més d’11 anys) que es gasten en cadena. Després de dos intents fallits de recuperar 9.200 dòlars durant el cap de setmana, BTC cotitza actualment al voltant de 8.800 dòlars segons el Preu índex OKEx BTC.

L’acció de preus de Bitcoin va provocar una pèrdua del 9,92 per cent durant la setmana i va crear un patró baixista d’enfonsament al gràfic setmanal, que indica que els venedors han superat els compradors. Mentre Ethereum (ETH), Bitcoin SV (BSV) i Litecoin (LTC) va experimentar pèrdues molt menors, amb un -2,77 per cent, un -2,85 per cent i un -3,4 per cent, respectivament, Bitcoin Cash (BCH) va publicar un retorn setmanal del -6,83 per cent.

torna criptogràfic setmanalDevolucions setmanals de les principals criptomonedes del 5/11 al 17/05. Font: TradingView

És possible que la temporada alta no sigui a la volta de la cantonada

Atès que Ethereum va mostrar el seu impuls alcista enfront de Bitcoin, també es van reunir petits monedes amb vincles històricament forts amb Ethereum. Segons dades de MVIS, l’índex de capitalització petita va superar la resta d’índexs al maig i va registrar fins ara un retorn del 12,29 per cent.

A més, amb l’índex de dominància del mercat BTC que va caure del 67% al 65% després de la meitat, segons el CoinGecko, i OmiseGo (OMG) bombament a mitja setmana apareixia l’esperança per a la temporada alta. No obstant això, OMG, que havia augmentat a causa del seu llançament a Coinbase Pro, es va reduir gairebé un 30 per cent entre la màxima entre setmana i la sessió de negociació d’avui. Avançant, si Bitcoin no pot recuperar-se i mantenir-se per sobre dels 9.000 dòlars, serà molt difícil que els altcoins segueixin una tendència alcista sostinguda.

Índex MVISRendiment setmanal de l’índex BTC vs. Small / Mid / Large Cap Index (dades del 25 de maig). Font: MVIS

L’activitat en cadena de Bitcoin va caure la setmana passada

A partir de les 2:00 UTC del 25 de maig, el hashrate de la xarxa Bitcoin es va situar en uns 91,18 EH / s, que era 14,05 EH / s inferior al nivell mitjà de la setmana passada segons Oklink dades. A part de la reducció d ‘ingressos resultant de la a la meitat, el tancament de màquines mineres a gran escala a causa de la temporada d’inundacions a la regió sud-oest de la Xina es pot atribuir per aquest descens de l’hashrate.

Mentrestant, el nombre total d’adreces actives a la xarxa entre el 18 i el 24 de maig també va caure un 1,84 per cent respecte a la setmana passada, mentre que el nombre total de transaccions va caure un 10,39 per cent en el mateix període.

Ràtio llarga / curta més baixa del maig

Bitcoin va mostrar signes de debilitat durant la setmana passada i els sentiments baixistes van prevaler, tal com vam assenyalar a la nostra Divendres de futurs segment. Mirant a Dades de negociació OKEx, la ràtio llarga / curta ha estat per sota de 0,85 per primera vegada aquest mes, validant l’escenari baixista.

Open Interest (OI), però, es va disparar diumenge a la tarda, passant de 550 milions de contractes a superar els 620 milions. A més, la prima de Quarterly Future torna a estar en territori negatiu, cosa que indica que els participants del mercat ja no són optimistes sobre els moviments de preus a mitjà termini. La prima negativa s’ha ampliat en més de 30 dòlars en el moment de la redacció.

Relació BTC llarga / curtaRelació BTC llarga / curta. Font: OKEx

La relació llarga / curta mostra la proporció del nombre total d’usuaris que obren posicions llargues en comparació amb l’obertura de posicions curtes. La ràtio es compila a partir de tots els futurs i permutes perpetus. El costat llarg / curt d’un usuari està determinat per la seva posició neta a BTC.


Al mercat de derivats, sempre que hi hagi una posició llarga oberta, també hi ha d’haver una posició curta per equilibrar-la. El nombre total de posicions llargues ha de ser igual al nombre total de posicions curtes. Quan la proporció és baixa, indica que hi ha més gent que sosté pantalons curts.

És possible que BTC hagi perdut el canal ascendent

Tot i que els indicadors de dades de negociació de futurs han mostrat signes baixistes, el preu de BTC va reflectir el sentiment negatiu en caure per sota del canal ascendent que es mostra al gràfic següent. Aquesta és també la primera vegada que BTC cau per sota de la mitjana mòbil de 30 dies, que havia estat un suport important des del 2 d’abril.

Si BTC no es pot recuperar per sobre de l’àrea de 8.900 a 9.000 dòlars a curt termini, és possible que vegem un altre moviment a la baixa per provar el suport de 8.550 dòlars. Mentrestant, OKEx BTC Futur mensual caducarà el 29 de maig i és possible que vegem una major volatilitat avançant cap a la seva caducitat.

Preu BTC / USDGràfic 1D de OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626). Font: OKEx

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map