L’augment de BTC manca d’un volum significatiu, i el rebot necessita mantenir-se constantment entre 6,3 i 6,4 milers de dòlars: Crypto Market Daily

Els mercats de criptomonedes viuen poca volatilitat aquest matí, dimarts, 31 de març. La criptomoneda superior Bitcoin (BTC) augmenta al voltant d’un 3 per cent el dia, mantenint els guanys d’ahir després d’haver-se vacil·lat durant el cap de setmana. La moneda cotitza al voltant de 6.500 dòlars.

Ether (ETH) es negocia lateralment durant les darreres 24 hores, amb un creixement de només l’1 per cent per operar al voltant dels 130 dòlars per temps de premsa.

XRP de Ripple ha vist encara menys canvis el dia, baixant només una fracció del percentatge, cotitzant al voltant de 0,173 dòlars.

BTC s’estanca amb volums febles

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: OKEx.com

Ahir, 30 de març, BTC va iniciar un rebot a hores després d’una consolidació a curt termini per sobre dels 5.800 dòlars. A mesura que el preu va tocar els 6.600 dòlars, hi va haver un clar senyal d’estancament, i ara el preu es mou al voltant dels 6.500 dòlars.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que el rebot des d’ahir a la matinada no va anar acompanyat d’un augment significatiu del volum; la tendència alcista va continuar durant diverses hores fins que hi va haver una clara resistència als 6.500 dòlars. Això va demostrar que l’àrea de 6.000 a 6.400 dòlars té menys posicions de bloqueig i que una petita quantitat de fons de compra activa pot augmentar el preu.

No obstant això, el patró de martell invertit d’una sola hora a les 4 de la matinada HKT indica que la força de resistència de la zona de comerç intensiu al voltant dels 6.500 i 6.900 dòlars encara és forta.

5,8 milers de dòlars demostra ser un fons baix a curt termini

El gràfic superior a 1 dia de Bitcoin mostra que 5.800 dòlars han demostrat ser un fons a curt termini. Tot i que els borsos intenten augmentar el preu fins al punt MA (30), que és d’uns 7.000 dòlars, no hi ha prou volum per superar el nivell actual.

Les dues condicions que es mostren al gràfic anterior són les rutes de desplaçament més possibles pel preu en el futur. Tot i això, l’equip d’OKEx creu que no és fàcil trencar directament 7.000 dòlars, ja que el mercat necessita més fons nous. Dit això, l’única cosa que mai canvia en aquest mercat és que canvia constantment.

La segona condició del gràfic és una gran possibilitat, ja que dóna més temps per consolidar-se, cosa que significa que la força de ruptura serà més poderosa.

Es recorda als inversors que, si la tendència no es pot obrir i mantenir-se ferma a 6.500 dòlars, s’ha de protegir contra el risc de recular. Tenint en compte que les activitats de venda actuals també són relativament febles, el suport següent es pot centrar temporalment en 5.850 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.500 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 6.650 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.400 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.000 dòlars

L’ETH es va quedar per sota dels 134 dòlars, però els volums de baixos són febles

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

L’ETH ha mostrat un cert patró de volum abans de copejar la resistència de 134 dòlars. Tanmateix, després que el preu s’estanci per sota dels 134 dòlars, el volum d’operacions es redueix ràpidament. El preu ha caigut lleugerament per sobre dels 130 dòlars.

Com que els volums de venda no estan actius en aquest moment, els bous poden augmentar el preu per sobre dels 134 dòlars només amb una quantitat relativament gran de volum. És possible que, després de trencar-se i estabilitzar-se a 134 dòlars, el preu de l’ETH probablement es posi a prova de 145 dòlars.

En cas contrari, els inversors haurien de centrar-se en el primer nivell de suport al voltant dels 130 dòlars i, si cauen per sota, la tendència continuarà provant els 123 dòlars..

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 134 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 145 dòlars
 • Assistència a curt termini: 130 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 123 dòlars

XRP continua enfrontant-se a una pressió de 0,1750 dòlars

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

L’energia de rebot de XRP es va debilitar gradualment quan no va tocar el fort nivell de resistència al voltant dels 0,1811 dòlars. Per tant, la pressió a la resistència de 0,1750 dòlars va estar en línia amb les expectatives. El primer suport següent és de 0,1700 dòlars, si cau per sota d’aquest. En cas contrari, XRP continuarà trobant suport a 0,1650 dòlars.

Tanmateix, tal com mostra el gràfic anterior, el volum de vendes de cada bolcat després d’un rebot és molt superior al volum de rebot. Això significa que si el preu no pot trencar la resistència actual actual, és fàcil tenir una caiguda ràpida. Aleshores és possible provar el suport d’uns 0,1610 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1750 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1820 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1650 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1610 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner