La incertesa econòmica persistent perjudica els actius d’alt risc, inclòs el Bitcoin: Market Watch Weekly

Bitcoin (BTC) la volatilitat dels preus va ser molt baixa a principis de la setmana passada, i va oscil·lar entre els 9.500 i els 9.800 dòlars fins a Dimecres, 10 de juny. La criptomoneda líder va intentar obrir-se el llindar de 10.000 dòlars dimecres a la nit, però va ser rebutjada per 9.999 dòlars, segons OKEx Preu spot.

El mateix dia, el Nasdaq va establir un màxim rècord de 10.086, superant el nivell de 10.000 per primera vegada. No obstant això, els guanys no van ser sostenibles, amb la advertència de la Reserva Federal de riscos a la baixa a mitjà termini en la seva reunió recent.

Amb una incertesa econòmica creixent, la correlació de Bitcoin amb els actius de risc accelerat de nou. A mesura que l’índex de volatilitat (VIX) es va disparar de nou, Bitcoin va fer una enorme correcció, baixant fins a 9.077 dòlars, un 6% inferior al dia.

Històricament, una vegada que Bitcoin comença a moure’s en tàndem amb els actius tradicionals, continua un temps, tot i que és difícil dir exactament quant de temps persisteix la correlació. Al mercat de grans capitalitzacions, Cardano (ADA), el guanyador més alt entre els deu millors monedes de la setmana anterior, va registrar un retorn negatiu del 12,28 per cent aquesta setmana.

Altres monedes amb majúscules majors han baixat principalment de Bitcoin, amb Ethereum (ETH) la segona moneda digital més gran, acabant la setmana amb una pèrdua del 5,21 per cent. Mentrestant, EOS va caure un 8,55 per cent en el mateix període.

rendiment de monedes setmanalmentDevolucions setmanals de les principals criptomonedes del 6/8 al 6/15. Font: Tradingview

S’espera que Bitcoin Hashrate salti

D’acord amb OKLink, el nombre d’adreces actives a la xarxa BTC entre el 8 i el 14 de juny va ascendir a 4.843.297, un 4,47% més que la setmana anterior, mentre que el nombre de transaccions va ascendir a 3.198.639,72 BTC, un 17,39% més.

En el moment de l’escriptura, l’hahrate total de la xarxa de BTC és d’uns 113,36 EH / s, un 0,3 EH / s superior al nivell mitjà de la setmana passada. Tenint en compte l’augment del hashrate, s’espera que el proper ajust de dificultat de demà comporti un augment superior al 10 per cent, que portarà el nivell al màxim des del gener del 2018, ja que assenyalat per Coinmetrics.

El volum de negociació de futurs de Bitcoin va caure fins al mínim del 2020

El 13 de juny, el volum de negociació de futurs de Bitcoin a través d’intercanvis va caure fins a un nou mínim anual d’uns 5.000 milions de dòlars, segons les dades de Esbiaixar. Els tres borses principals del dia Intraday van ser OKEx, Huobi i Binance, amb volums comercials de 1.400 milions de dòlars, 1.300 milions de dòlars i 1.100 milions de dòlars respectivament. No obstant això, l’interès obert agregat va tornar a 4.000 milions de dòlars el dilluns passat, que va ser el nivell més alt des de l’accident de mitjans de març.

BTC Futures InterestFuturs BTC: volums diaris agregats. Font: Esbiaixar

Mentrestant, l’interès obert per les opcions de BTC ha assolit un rècord, superant els 1.500 milions de dòlars la setmana passada. Com es va assenyalar al 10 de juny Crypto Market Daily, el mercat d’opcions és molt alcista pel que fa al futur de Bitcoin i l’interès obert d’opcions CME està format gairebé totalment per trucades.

Anàlisi tècnica de Bitcoin

Ara mateix no hi ha molta compra a causa de la retrocés durant el cap de setmana. Podem veure que la ràtio llarga / curta a OKEx ha baixat fins a un mínim recent de 0,9, juntament amb una ràtio de préstec de marge molt baixa al mercat de marges al comptat..

Ara que Bitcoin ha perdut el suport de 9.300 dòlars, el rebot pot enfrontar-se a una pressió de venda important. És probable que el preu provi a finals de maig un mínim de 8.750 dòlars per futurs trimestrals OKEx (BTCUSD0925).

BTC USD el 15 de junyGràfic 4Ex de OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0925). Font: OKEx

Mirant cap endavant aquesta setmana

La segona onada de Covid-19 té colpejar Beijing durant el cap de setmana i va provocar un bloqueig posterior. Els actius tradicionals de refugi segur poden tornar a estar a favor, ja que l’or ha pujat per sobre dels 1.730 dòlars i, si la correlació de Bitcoin amb els actius de risc es manté elevada, és probable que vegi la pressió de venda.

En criptografia, VSYS tindrà un llançament de contractes intel·ligents aquest mes. KNC està a punt d ‘acabar l’ actualització de Katalyst mentre Zilliqa (ZIL) completarà el suport per apostar aquest mes.

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner