La correlació Bitcoin-SPX podria posar en perill el rebot de Bitcoin: dimarts tècnic

En breu

  • Els mercats de criptomonedes es trobaven majoritàriament en verd el dimarts, ja que els preus de la BTC van tornar a recuperar-se fins als nivells de 9.100 dòlars.
  • Les dades mostren que la correlació entre BTC i SPX ha tornat a augmentar, cosa que podria ser una preocupació renovada per als operadors de criptografia.
  • Els tokens DeFi han vist accions de preus notables, amb KNC que va saltar més del 8%.

Visió general del mercat

Els mercats de criptomonedes es recuperaven molt lentament a Àsia dimarts després que el preu de Bitcoin (BTC) tocés breument els nivells de 8.800 dòlars durant el cap de setmana. Tot i que el preu de la BTC va repuntar fins a la zona de 9.100 dòlars a la primera sessió, els volums van ser sensiblement més baixos. El rebot també va portar BTC de nou al rang de negociació on va passar la major part del mes passat.

Mentrestant, les correlacions entre SPX i BTC podrien ser una preocupació renovada per als comerciants. Les dades de The Block Research mostren que la relació entre els dos ha tornat als nivells de març, al voltant del 0,31. Tot i que la lectura continua sent relativament baixa en comparació amb els nivells d’abril, l’augment del nombre de nous casos de COVID-19 en estats clau dels Estats Units ha estat una preocupació creixent per als mercats de renda variable. Donada la correlació recent, una correcció dirigida per COVID a l’SPX podria accelerar ràpidament els mercats de criptomonedes.

La correlació de rotació SPX / BTC 1M va recuperar. Font: The Block Research

D’altra banda, els mercats d’opcions BTC semblen reflectir el sentiment del mercat amb un lleuger biaix cap al costat positiu. Les dades obtingudes indiquen que la relació BTC Put / Call Ratio s’ha mantingut a l’àrea entre 0,40 i 0,49 al juny, cosa que significa que menys de la meitat de les opcions totals d’interès obert es feien en put. Tot i que la proporció ha anat augmentant gradualment, la lectura actual continua sent significativament inferior a la dels períodes pre / post-mitges. Val a dir que la ràtio per si sola no mostra la imatge completa dels mercats d’opcions: podeu consultar més dades a la secció Dades de negociació d’opcions d’OkEx..

Relació BTC Put / Call. Font: Skew

En altres llocs, l’espai altcoin va ser una bossa mixta dimarts, amb Bitcoin SV (BSV) i Dogecoin (DOGE) lleugerament en vermell, mentre que Ether (ETH) i Litecoin (LTC) van guanyar aproximadament l’1%. Els tokens DeFi han experimentat una important activitat de preus, amb Kyber Network (KNC) que va augmentar més d’un 8% després del Notícies que s’ha afegit com a opció de garantia a la plataforma de préstecs DAI de Maker.

Anàlisi de preus

BTC / USDT: nivell clau 50d-MA per als toros

A la nostra última edició del dimarts tècnic, vam destacar la probabilitat que BTC / USDT revisiti la línia de tendència de suport a la resistència convertida en un any prop de 8.850 dòlars..

L’impuls positiu ha augmentat lleugerament, amb l’estocàstica produint un creuament alcista. No obstant això, el RSI s’ha mantingut relativament pla, cosa que indica que els bous encara no tenen un control total.

Tot i que s’ha reconfirmat el suport de la línia de tendència d’un any, BTC continua negociant per sota de la línia de suport del patró triangular anterior.

La mitjana mòbil de 50 dies prop de 9.400 dòlars continua sent un nivell clau a tenir en compte per als toros BTC. Un preu que recuperés aquest nivell podria establir les bases per fer una inversió real de la tendència, cosa que permetria a Bitcoin tornar a provar els nivells de 10.000 dòlars.

A l’inconvenient, la línia de tendència confirmada de suport a la resistència convertida en un any de 8.700 a 8.800 dòlars continua activa.

BTC / USDT 50d-MA en focus. Font: OKEx, TradingView

ETH / USDT: óssos controlats?

ETH / USDT es va retirar fins al 78,6% de retrocés de Fibonacci, prop dels 223 dòlars. El suport a aquests nivells sembla inicialment confirmat, però això no vol dir que a partir d’aquí es vegi una inversió.

Els indicadors d’impuls mostren que els óssos ETH s’han mantingut controlats, ja que l’OBV es manté al recent canal descendent i és probable que el MACD no produeixi un creixement alcista a curt termini.

Tot i que sembla que s’està elaborant un creuament alcista, no hi ha proves suficients per demostrar que aviat es pugui produir una inversió de tendència.

El suport inferior del patró triangular anterior, prop de 238 a 240 dòlars, és probable que es converteixi en una zona de resistència, mentre que el mínim del diumenge, a 215 dòlars, està actiu a la baixa.

Els óssos continuen controlant ETH / USDT. Font: OKEx, TradingView

LTC / USDT – Construir cap a una inversió?

LTC / USDT ha cotitzat en gran mesura en un interval estret durant els darrers tres mesos, lentament cap al suport inferior del canal.

Ara els indicadors reflecteixen l’acumulació d’impuls positiu, amb la MOM formant un canal ascendent diari en les darreres dues setmanes i l’estocàstic formant un fons recentment. Tot i això, l’RSI encara no ha confirmat aquesta divergència.

La recent línia de tendència a la baixa, al voltant dels 41 i 42 dòlars, podria ser un nivell clau per als bulls. Un pas ascendent d’aquesta tendència podria establir l’escenari per 50 dòlars, mentre que els 39 dòlars segueixen sent el nivell que cal veure a la part inferior.

És hora de canviar de direcció en LTC / USDT? Font: OKEx, TradingView

KNC / USDT: una bandera més entrant?

KNC / USDT ha estat un dels millors intèrprets en la sessió de dimarts. La parella ha produït dues banderes alcistes en els darrers dos mesos. La possibilitat d’una tercera bandera és viva, però els indicadors han demostrat que és possible que la parella necessiti més consolidació.

Mentrestant, les bandes Bollinger han tornat a reduir-se, indicant que la volatilitat dels preus podria augmentar aviat. Hem vist com s’estan desenvolupant patrons d’impuls similars a l’RSI i al MACD i, si la història es repeteix, els mercats podrien veure una tercera bandera alcista després de la consolidació.

El mínim del diumenge, a 0,99922 dòlars, podria ser el nivell inferior a veure, mentre que 1,3 dòlars podria ser la zona superior on centrar-se.

Dues banderes vistes al gràfic diari KNC / USDT. Font: OKEx, TradingView

ADA / USDT: oportunitats comercials de rang?

L’ADA / USDT s’està movent en un canal ascendent des de mitjans de març i la parella s’està apropant al suport més baix del canal els darrers dies.

Els indicadors d’impuls mostren signes encoratjadors, amb l’RSI produint uns mínims més alts i el MACD produint un creixement alcista. Aquests senyals podrien donar suport al cas de tornar a provar la resistència alcista del canal prop de 0,105 dòlars.

La compressió de les bandes de Bollinger també suggereix que aviat es podrà veure un possible trencament. Sembla que el parell ha trobat suport vàlid en el 78,6% de retrocés de Fibonacci, a prop de 0,0726 dòlars, que podria ser la zona inferior per veure.

ADA / USDT al canal ascendent diari. Font: OKEx, TradingView

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner